'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: колективна забудова гаражів  (Прочитано 14813 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Олександр Григорович

• *
  • City: Дніпро
    • Перегляд профілю
    • Email
Re: колективна забудова гаражів
« Reply #30 : 14 Травня 2013, 19:40:29 »

До адміністративного суду звертатися не став з причини пропуска строку, бо  минуло  більше 10 днів         відведених для оскарження від дня винесення постанови про адмінпорушення(26.02.2013 р.).
За самочинне будівництво по любому необхідно було б сплатити штраф в 170 грн, що я вже і зробив, сплатив.
А порушувати питання зносу гаража, за висловом їхнього юриста, Інспекція ДАБК не буде, бо це очевидно програшний для неї варіант, а тому про припис  на знесення гаража порадили мені забути.  Тому далі судитися, як на мене, немає зиску.
Зараз постало питання як узаконити гараж. І перша проблема тут – в отриманні в користування земельної ділянки. Процедура узаконення самочинно збудованого житлового будинку Дніпропетровською міськрадою прийнята, а по колективних гаражах ситуація незрозуміла? 
Що можете порадити?  В інспекції ДАБК запевнили, що приймуть мій гараж, якщо буде дозвіл хоч на короткострокову оренду землі. Буду звертатися до міськради.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
Re: колективна забудова гаражів
« Reply #31 : 15 Травня 2013, 12:41:57 »

До адміністративного суду звертатися не став з причини пропуска строку, бо  минуло  більше 10 днів         відведених для оскарження від дня винесення постанови про адмінпорушення(26.02.2013 р.).

На майбутнє. Строки на оскарження слід відлічувати з моменту, коли дізналися про постанову. Скарга в такому випадку подається з клопотанням про поновлення строків на оскарження, на підтвердження чого слід надати докази несвоєчасного отримання постанови.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email