Хоч правду кажучи, усі слюсарно-технічні роботи, включаючи усунення недоліків монтажних комплектів, довелося виконувати доктору наук, професору, громадському правозахиснику "ГРО-ЗА" власноручно, з застосуванням цілого арсеналу електро- і ручних інструментів. Кому буде цікаво - можу поділится багаторічним досвідом "гнилого інтелігента, а ще в очках, а ще в шляпі". Самокритично повинен визнати, що у молоді роки цей приклад продемонстрував мені на практиці відомий радянський вчений, москвич академік Харкевич О.О. У нього дома серед інших речей був токарний верстатик - предмет моїх заздрощів, на якому він виготовляв різні деталі для забезпечення багатогранної наукової діяльності. А своїй молодій дружині говорив ласкавими словами: "Сонечко, люба моя пташко, закрий клювика!". Це коли ми з ним розмовляли на наукові теми, нецікаві молодій дружині.
До речі, відповідно до відомого англійського прислів\\\'я, "Якщо хочеш щось виконати якісно - зроби його сам!". Нагадала про нього Тетяна-Academia - активний учасник.