'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доповідаю, що сьогодні отримав замовлений у м. Харкові  (Прочитано 3106 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

800 x 376, 42 кБ
Доповідаю, що сьогодні отримав замовлений у м. Харкові другий 4-тарифний лічильник гарячої води ЛВ-4Т для сім\\\'ї моєї дочки. Другий тому, що у неї 2 стояки ГВП. Сплатив безготівковим способом з карткового рахунку на рахунок ПП "Сервісно-Метрологічний Центр" 722 грн. 52 коп., у т.ч. ПДВ 120 грн. 42 коп. Заодно познайомився з Головним метрологом КП "Харківські тепломережі" Ігорем Павловичем Федоровим та його співробітниками, які відвідали нашу столицю і встановили ділові контатки з представництвом Луцького ВАТ "Електротермометрія" - відомого виробника водо-, а тепер вже й теплолічильників. Маю приємні враження від особистого знайомства з однодумцями. Якщо так справи підуть і надалі, то в недалекому майбутньому проблем з приладами обліку води і тепла не буде.
До речі, завдяки ЛВ-4Т у моєї дочки спостерігається 2-кратна економія оплачуваних обсягів гарячої води (дані за вересень поточного року). Монтаж здійснює ТОВ "Будмережажитлосервіс".
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Хоч правду кажучи, усі слюсарно-технічні роботи, включаючи усунення недоліків монтажних комплектів, довелося виконувати доктору наук, професору, громадському правозахиснику "ГРО-ЗА" власноручно, з застосуванням цілого арсеналу електро- і ручних інструментів. Кому буде цікаво - можу поділится багаторічним досвідом "гнилого інтелігента, а ще в очках, а ще в шляпі". Самокритично повинен визнати, що у молоді роки цей приклад продемонстрував мені на практиці відомий радянський вчений, москвич академік Харкевич О.О. У нього дома серед інших речей був токарний верстатик - предмет моїх заздрощів, на якому він виготовляв різні деталі для забезпечення багатогранної наукової діяльності. А своїй молодій дружині говорив ласкавими словами: "Сонечко, люба моя пташко, закрий клювика!". Це коли ми з ним розмовляли на наукові теми, нецікаві молодій дружині.
До речі, відповідно до відомого англійського прислів\\\'я, "Якщо хочеш щось виконати якісно - зроби його сам!". Нагадала про нього Тетяна-Academia - активний учасник.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ну що б я робив, якби у своєму житті не зустрів академіка та інших розумних людей? Вік живи - вік учись!

Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email