'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: В.И., скажите: а какая судьба 1784-1787?  (Прочитано 4083 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВАВАНчик

• Гість
В.И., скажите: а какая судьба 1784-1787?
« : 21 Грудня 2009, 22:43:59 »

В.И., скажите: а какая судьба 1784-1787?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Вони зависли у справі №2а-166/2007, мотивувальна частина постанови у якій є контроверсійною, а резолютивна не містить чіткої відповіді. З цього приводу я й подавав апеляційну скаргу в КААС. Але з огляду на тактичні міркування при розгляді справи за позовом ОСББ "Престиж", будучи зацікавленим отримати позитивне рішення в останній, я відмовився від апеляційної скарги, щоб можна було використати постанову №2а-166/2007, яка внаслідок цього набрала законної сили, а судова тяганина припинилася. На жаль, судові рішення у справі ОСББ "Престиж" потім були скасовані, а перспектива повторного розгляду цієї справи після ухвали касаційної інстанції туманна. Шевченківський райсуд не визначився з відкриттям провадження. Тому у мене немає однозначної відповіді на питання, що робити з розпорядженями КМДА №№ 1784-1787. Я навіть не дослідив, чи застосовувалися вони взагалі до когось із споживачів. До мене однозначно - ні, і не можуть в мабутньому. Тому мені важко ініціювати процес по скасуванню цих розпоряджень.
Готовий підтримати будь-кого, хто поставить собі це за мету.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Заодно хочу Вас запитати, у якому форматі Вам було б бажано отримати скан-копії постанови судді Притули Н.Г у справі № 2а-166/07? У чорнобілому, чи обов\\\'язково у кольоровому зображенні? Від цього буде залежати формат файлів, які я буду розміщувати в фотогалереї.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

По поводу сканов: один посетитель форума мне прислал в черно- белом виде их, за что ему отдельное спасибо.
Поэтому наверно есть смысл выложить в цветном. По поводу 1784-1787: я деал запрос в ЖЕК на счет того, на основании чего они насчитывают квартплату. Написали именно эти распоряжения. (хотя на квитанциях они нигде (вроде) не светятся. Еще проверю.) ЗЫ: Готов выступить позывачем по этим постановам :)
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Підтримую, приєднаюсь.
« Reply #4 : 22 Грудня 2009, 21:48:34 »

Підтримую, приєднаюсь.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Проверил: на квитанциях их нет! Странные они там в ЖЕКе :(
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

ЖЕКи ні до чого, якщо рахунки надходили з КП ГІОЦ КМДА.
Записаний

Влад

• Гість

Я теж на жаль маю таке щастя судитися з приватним Жеком також за ци розпорядження! Вони не здаються! Вони - мафия!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email