Вони зависли у справі №2а-166/2007, мотивувальна частина постанови у якій є контроверсійною, а резолютивна не містить чіткої відповіді. З цього приводу я й подавав апеляційну скаргу в КААС. Але з огляду на тактичні міркування при розгляді справи за позовом ОСББ "Престиж", будучи зацікавленим отримати позитивне рішення в останній, я відмовився від апеляційної скарги, щоб можна було використати постанову №2а-166/2007, яка внаслідок цього набрала законної сили, а судова тяганина припинилася. На жаль, судові рішення у справі ОСББ "Престиж" потім були скасовані, а перспектива повторного розгляду цієї справи після ухвали касаційної інстанції туманна. Шевченківський райсуд не визначився з відкриттям провадження. Тому у мене немає однозначної відповіді на питання, що робити з розпорядженями КМДА №№ 1784-1787. Я навіть не дослідив, чи застосовувалися вони взагалі до когось із споживачів. До мене однозначно - ні, і не можуть в мабутньому. Тому мені важко ініціювати процес по скасуванню цих розпоряджень.
Готовий підтримати будь-кого, хто поставить собі це за мету.