'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый, Виктор Иванович, у меня такая ситуация:  (Прочитано 3452 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Владимир

• Гість

Уважаемый, Виктор Иванович, у меня такая ситуация:
За коммунальные услуги есть долг, который я не отрицаю. Он образовался более 3-х лет назад. Я начал платить с ноября 2007 и по сей день.
ЖЕК требует оплату всего долга. Я согласен платить за последние 3 года.
Вопрос : кто прав?
Далее, 9.12.2009 я получил письмо от ЖЕК с ...Звераємось до Вас з проханням у строк до 15.12.2009 року здійснити оплату заборгованності за житлово-коммунальні послуги та квартирну плату. .... У разі непогашення в зазначенний термін заборгованності, КП "Залізничне" не гарантує Вам надання всіх необхідних комунальних послуг і залишає за собою право припинити подачу електроенергії по внутрішньобудинковим мережам...
Далее, 15.12.2009 я получил письмо от "Київенерго" ...Повідомляємо, що договором між ЖЕК та СВП "Енергозбут Київенерго" про разрахунки за обслуговування внутрішньобудинкових мереж передбачено надання ЖЕКом послуг щодо передачі електричної енергії, яка належить Компанії, до квартир Вашого будинку. ... Однак СВП "Енергозбут Київенерго" отримав повідомлення від КП "Залізничне" про припиненя дії договору між ЖЕК та СВП "Енергозбут Київенерго" щодо передачі електроенергії внутрішньобудинковими мережами до Вашої квартири. з 21.12.2009 у зв\\\'язку з наявністю заборговності за комунальні послуги...
Далее, 24.12.2009 электроэнергию отключили.
Вопросы : Имели ли право отключать? Что мне сейчас делать?
Записаний

Георгий

• Гість

Практический совет - подключите сами как было и закройте щиток своим замком.
Оключать права не имели
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Георгія підтримую, інколи на свавілля слід реагувати власним самоправством. А паралельно розіслати скарги в усі мислимі та немислимі інстанції. І готувати серйозний позов до суду з вимогами відшкодувати збитки матеріального та морального характеру.
ЖЕК не має права відключати від послуг електропостачання, оскільки це врегульовано законом про електроенергетику.
Записаний

Владимир

• Гість

Спасибо. Я уже думаю подавать в суд, хотя считаю, что они должны подать иск в суд за долги, а согласен оплатить, то что присудит суд. И еще, если я подключусь самостоятельно, то ко мне ведь могут быть санкции в виде штрафа за самовольное подключение? Т.е. получается пока не решится дело в суде мне сидеть без света? Может подскажите мне какое заявление надо может написать в ЖЕК?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Хочу обґрунтувати свою точку зору посиланням на ст. ст. 19, 20 ЦК України, а також на ч. 1 ст. 19 Конституції України.
Заяву, скаргу можна написати у довільній формі, аби було зрозуміло, на що Ви скаржитеся. Крім того, зверніться з заявою до прокуратури, голови райдержадміністрації, до аварійної служби Київенерго. Будь-які прояви їх свавілля чи бездіяльності будуть виправданням Ваших вимушених дій по самозахисту.
Записаний

Владимир

• Гість
Спасибо еще раз.
« Reply #5 : 24 Грудня 2009, 16:40:40 »

Спасибо еще раз.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email