Уважаемый, Виктор Иванович, у меня такая ситуация:
За коммунальные услуги есть долг, который я не отрицаю. Он образовался более 3-х лет назад. Я начал платить с ноября 2007 и по сей день.
ЖЕК требует оплату всего долга. Я согласен платить за последние 3 года.
Вопрос : кто прав?
Далее, 9.12.2009 я получил письмо от ЖЕК с ...Звераємось до Вас з проханням у строк до 15.12.2009 року здійснити оплату заборгованності за житлово-коммунальні послуги та квартирну плату. .... У разі непогашення в зазначенний термін заборгованності, КП "Залізничне" не гарантує Вам надання всіх необхідних комунальних послуг і залишає за собою право припинити подачу електроенергії по внутрішньобудинковим мережам...
Далее, 15.12.2009 я получил письмо от "Київенерго" ...Повідомляємо, що договором між ЖЕК та СВП "Енергозбут Київенерго" про разрахунки за обслуговування внутрішньобудинкових мереж передбачено надання ЖЕКом послуг щодо передачі електричної енергії, яка належить Компанії, до квартир Вашого будинку. ... Однак СВП "Енергозбут Київенерго" отримав повідомлення від КП "Залізничне" про припиненя дії договору між ЖЕК та СВП "Енергозбут Київенерго" щодо передачі електроенергії внутрішньобудинковими мережами до Вашої квартири. з 21.12.2009 у зв\\\'язку з наявністю заборговності за комунальні послуги...
Далее, 24.12.2009 электроэнергию отключили.
Вопросы : Имели ли право отключать? Что мне сейчас делать?