'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Голосування

Чи був суддя Савицький О.А. зацікавленим у появі сфальшованої заяви ?

Поза сумнівом - так.
- 6 (60%)
Ні, не був.
- 0 (0%)
Важко сказати.
- 2 (20%)
Цитую Тетяну Монтян: "А нафіг йому це було потрібно?
- 1 (10%)
Нехай він сам визначиться.
- 0 (0%)
Буде видно по його реакції на повідомлення про злочин.
- 1 (10%)

Всього голосів: 10

Автор Тема: ШРС, а/с № 2-а/2610/482/2012 (щодо незаконності тарифів з жовтня 2009 р.)  (Прочитано 119003 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

mirrorer

• Адміністратор
    • Перегляд профілю
    • Email

Не буду. Хіба за дуже великої необхідності. В мене цікаве продовження ситуації з Київенерго саме у вівторок вранці. Але, якщо є потреба, можу спробувати щось переграти.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

В зв`язку з цим - одне відкрите питання. Потрібно привезти В.І. в суд (приїхати слід завчасно, він погано бачить і ходить досить повільно), а після с/з відвезти додому. Хто це зробить?

У меня в 10-00 жалоба по КПК, 12-00 -заседание по ЦПК (Печерский р/с, Крещатик), в 15-30 -КААС (Быстрик).
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Фото позову немає -це ж тільки 14.03 відбулося. Але це нехай КМДА доводить, що вкинутий ними раніше у 851-шу справу мій позов залишений у тій самій редакції. ВАВАНчику достатньо продемонструвати мій змінений позов з підписом.

Не потрібно зациклюватися на моєму позові. У Савицького мають бути докази того, що розглядаються дві тотожні справи, а тому позов у його справі 2а-851 потрібно залишити без розгляду з підстав опублікування оголошення у справі Гайдук. Ці докази має надати КМДА, як сторона що заявляє таке клопотання. Це просто потрібно спростувати демонстрацією того, що підстави у двох позовах і предмет не співпадають. У мене предмет -визнати нечинними, у В. І. -такого предмету немає. І показати мій змінений позов. Крім того, предмет (недійсність- нечинність) не співпадав і порівняно зі старою редакцією мого позову, який КМДА вкинула у матеріали справи.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

І ще звернить увагу на рішення ВГСУ:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5876.0.html
з огляду на формулювання вимог позову у КАС порівняно з тим, як це передбачено ст. 118 Конституції і ст. 21 ЦК
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Крім поданих вже справ ЖБК Лепсе - клопотання про приєднання доказів і заява про неповноважного Граму.

аркуші справи
всі ТЗ
« Останнє редагування: 27 Березня 2011, 12:42:02 від mirrorer »
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемые, форумчане, я приболел немного- простыл из ваших сообщений я понял,что Виктор Иванович готов быть в Шевч. суде на с\з 29.03.11г. в 9ч.40 мин. Так ли это?
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Викладаю другий варіант заяви про приєднання у якості третьої особи з самостійними вимогами.
« Останнє редагування: 30 Березня 2011, 20:42:10 від Валентина »
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

На завтра, для надання  по справі №2а-851 ( я так і не впевнена у номері справи в цьому році) необхідна копія ухвали про призупинення рішення Парінова. Я так розумію, ухвала отримана В.Бондаренко або В.А.
В.А. здається прихворнув, хто забезпечить подачу копії ухвали по справі №2-57/09?
У мене був у ремонті комп ютер, тому обмаль часу для підготовки до 5 -ти судових засідань з 29 по 31 березня.
Буду вдячна, якщо і на мою долю припаде копія ухвали про призупинення рішення Парінова на 29.03.2011. буду на судовому засіданні по справі №2а-851 о 10-00.
« Останнє редагування: 28 Березня 2011, 07:29:59 від Валентина »
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Так. Тільки с/з 29.03.2011 призначено не на 09:40, а на 10:00.
Слава Богу! Я к сожалению не смогу присутствовать,у меня с\з в Святошинском суде в 11.00. Возможно придет Володя Бондаренко. Татьяна передайте обязательно пламенный привет Виктору Ивановичу.Успехов!!!
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Шановні колеги! Щось дуже важко розкладається для нас день 29.03.2011.

Дмитро не зможе бути, свій суд. процес.
В.А. не зможе бути, свій суд.процес.
Я не зможу бути, свій суд.процес.
Андрій - не зможе бути, Київенерго.
У Валентини на 14 годину свій суд процес.

Лишаються ВАВАНчик, Володя Бондаренко, Валентина, Георгій. Прошу, допоможіть та підтримайте В.І. Одночасно зверніть увагу, він сердиться, коли його опікають занадто.

ВАВАНчику, візьми обов`язково:
1. Завірену копію постанови БАБЕНКО (для огляду в с/з, просто копія буде подана В.І. в пакеті з іншими доказами)
2. Свій екземпляр зміненого позову Дмитра у справі Гайдука і його копію (для огляду і, за потреби, приєднання до справи)
3. Завірену копію ухвали про зупинення виконання Постанови Парінова і її копію (для огляду і для приєднання до справи).
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Машину вроде наладил.... Если нужно могу на себя взять завтра весь процесс.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

По журналу судового засідання 19.01.2011 року у справи все ще був зазначений номер 2а-851/10. В судових повістках - аналогічно.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

З приводу транспортних питань порада. Довези В. І. до комір суду, після чого повернутися і машину припаркувати у Несторівському перевулку (це ліворуч, якщо їхати зі Львовської площі або майже навпаки і праворуч, якщо повертатися з суду до площі. Усі інші місця під парковку як правило забиті.
http://maps.yandex.ru/?text=%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0%2C%20%D0%9A%D0%B8%D0%B5%D0%B2%2C%20%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9%20%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%2C%20%D0%9A%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9%20%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%BA&sll=30.508611,50.456675&l=map&vrb=1
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

І знову новини з полів і ферм.
В.І. приїде до суду і повернеться додому разом зі своєю знайомою, яка теж вступає у справу в якоссті 3 особи. Георгія про зміну планів повідомила. Валентино, ВАВАнчик - ви лишаєтесь завтра на лінії вогню у Савицького.
В.І. готує заперечення проти клопотань Грами. Докази та клопотання про недійсність довіреності Грами він подаватиме.
Одночасно, якщо паралельно 3-а особа подасть те саме - шкоди не буде.

ВАВАНчику, зможеш від свого імені завтра ще ці документи приєднати? (тільки в шапці додай 3-ю особу і рядок підпису поміняй).
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ухвалу ВГСУ щодо повноважень Довгого слід роздрукувати напряму з ЄДРСР -у масштабі 80% це два аркуші:
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/14359022
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email