'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Голосування

Чи був суддя Савицький О.А. зацікавленим у появі сфальшованої заяви ?

Поза сумнівом - так.
- 6 (60%)
Ні, не був.
- 0 (0%)
Важко сказати.
- 2 (20%)
Цитую Тетяну Монтян: "А нафіг йому це було потрібно?
- 1 (10%)
Нехай він сам визначиться.
- 0 (0%)
Буде видно по його реакції на повідомлення про злочин.
- 1 (10%)

Всього голосів: 10

Автор Тема: ШРС, а/с № 2-а/2610/482/2012 (щодо незаконності тарифів з жовтня 2009 р.)  (Прочитано 118975 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

позиція Попова невідома.

Мені вже відома- отримую відписки "новой влади", які будуть підставами для нових позовів. Позиція майже така, як у Льоні-Космоса ("точка зрения определяется местом сидения"). Єдине, -при Попові визнано, що РКМДА можуть мати регуляторний характер (див. вкладення), а отже КМДА це не ОМС, як вони намагаються викласти у судових спорах, прикриваючись Законом "Про місцеве самоврядування". :o
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

позиція Попова невідома.

Мені вже відома- отримую відписки "новой влади", які будуть підставами для нових позовів. Позиція майже така, як у Льоні-Космоса ("точка зрения определяется местом сидения"). Єдине, -при Попові визнано, що РКМДА можуть мати регуляторний характер (див. вкладення), а отже КМДА це не ОМС, як вони намагаються викласти у судових спорах, прикриваючись Законом "Про місцеве самоврядування". :o
Однак, нова редакція ЗУ " Про ... місто-герой ..." наділяє призначену зверху КМДА саме такими повноваженнями, тобто як виконавчого органу КМР. З одним обмеженням - тепер КМР не може створювати своїми рішеннями власні виконавчі органи. За неї вже все "порішали". Мені таке раніше навіть у сні не приснилося б.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ну що робити, коли нічого не поробиш. Доведеться набратися терпіння і сподіватися на кращі часи. Або щось придумати новеньке ...

Портнов працює над новим (принципіально) КПК, обіцяв до кінця цього року:
http://www.focus.ua/politics/145686?p=3
Проте владі, з урахуванням кишенькових правоохоронних органів і переобрання повністю підконтрольного Пасенюка головою ВАСУ потреби у такому поспіху немає.
О.Лавринович: Розробка нового КПК України буде завершена до 2012 року
http://www.rbc.ua/ukr/newsline/show/a-lavrinovich-razrabotka-novogo-upk-ukrainy-budet-zavershena-16112010130800/
 :-\ :'(
Записаний

Світлана

• *
    • Перегляд профілю

Які новини? Все по-старому. Представник Київради не з'явився з невідомих причин. Хоч у іншій справі, яка розглядалася о 14:00 в ОАС м. Києва з моєю участю, КМР була представлена миловидною особою жіночої статі. Крім того, оголошення в ЗМІ не було опубліковане. Представники КМДА пояснили, що у розпорядника коштів "грошей нема", хоч це явно суперечить існуючій практиці публікувати в газеті "Хрещатик" обширні матеріали КМДА в розділі "Документ".
Я поставив вимогу перенести судове засідання на іншу дату, ще раз попередити КМР та нового голову КМДА про необхідність виконувати ухвалу суду, постановлену на підставі ч. 3 ст. 171 КАСУ. Після нетривалої суперечки суддя Савицький О.А. призначив нову дату - на 19.01.2011 р. о 9:30. Буде занесено в мій розклад с-з трохи пізніше.
Була також суперечка з двома представниками КМДА, які виступали проти залучення третіх осіб - громадян, що побажали бути учасниками процесу. Мотив такий, як і в запереченні проти мого позову: "а вони не довели, що оскаржувані розпорядження КМДА порушують їх права". Мені довелося цих хлопців-юристів трохи присоромити і відіслати до ч. 2 ст. 171 КАСУ. Посміхалися, але висновків не зробили. Тим не менше суддя залучив третіх осіб.
На цьому й розійшлися.
Мене дивує поведінка деяких юристів у суді - ляпають, що попало. Вони, очевидно, не усвідомлюють, що в такий спосіб мету не досягають, а от репутацію свою підривають. На мою думку, кожен професіонал, а особливо юрист, та ще й з повноваженнями представника високого суб'єкта владних повноважень, не має права робити безвідповідальні заяви. А що було б, якби інші представники не менш поважних професій, наприклад, лікарі, так себе вели у своїй сфері? Хто б до них відносився з повагою?
Кажуть, що чужу думку слід поважати. Дивлячись, яку думку. І дивлячись, чию. Думку неука, або шахрая - в жодному випадку! Я б таких видаляв з зали судового засідання за зловживання своїми повноваженнями.
Згадується один старий анекдот. У одного хлопця, який занедужав,  спитали, чому він не звернувся до лікаря. Той у відповідь: "тому, що він такий лікар, як я юрист, бо навчалися в одному університеті".

Дійсно поведінка і постійні усмішки представників КМДА були зухвалі. Пригнічує відсутність у цих хлопчиків-юристів елементарного виховання та уміння поводитися.  Будемо сподіватися, що життя з часом їх навчить і вони зрозуміють, що  вони такі ж громадяни як і ми  і  їх теж обманюють і обкрадають ті ж чиновники,  яких вони зараз захищають в судах.
Вікторе Івановичу, ще хочу подякувати Вам за те, що підтримали мене коли обговорювалось питання про мій  вступ у справу у якості третьої особи.
Записаний

aliv

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Була також суперечка з двома представниками КМДА, які виступали проти залучення третіх осіб - громадян, що побажали бути учасниками процесу. Мотив такий, як і в запереченні проти мого позову: "а вони не довели, що оскаржувані розпорядження КМДА порушують їх права". Мені довелося цих хлопців-юристів трохи присоромити і відіслати до ч. 2 ст. 171 КАСУ. Посміхалися, але висновків не зробили. Тим не менше суддя залучив третіх осіб.
На цьому й розійшлися.

12 липня 2010 року надіслав заяву про вступ в якості третьої особи. Нажаль на засідання 22 листопада 2010 року не був присутній. Може в когось є копія ухвали судді про залучення третіх осіб, а саме Черевка О.В. Мені буде дуже у нагоді.

Якщо в нікого немає - я так розумію єдиний шлях - ознайомлюватися із матеріалами справи?
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Вірно, інший шлях отримання ухвали буде більш довгим.
« Останнє редагування: 06 Січня 2011, 16:26:35 від Валентина »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Это определение 99,9% устное....
а Следовательно его копии быть не может, можно только взять сделать копию журнала судебного заседания.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Сегодня на собрании приняли решение обратиться к В.И. с просьбой подать заявление про рассмотрение дела без истца.
В.И. не принял такой вариант развития событий.

ПС: очень жаль :(
Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

Сегодня на собрании приняли решение обратиться к В.И. с просьбой подать заявление про рассмотрение дела без истца.
В.И. не принял такой вариант развития событий.

ПС: очень жаль :(
А  "какой вариант развития событий" готов принять В.И.?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Хочет принимать участие в с/з.
Но с моей точки зрения его позиция (в данном КОНКРЕТНОМ случае) - есть асоциальной, ибо нет на этой планете (и во вселенной) существа, которое сможет с 80% гарантией вероятности сказать что В.И. услышит решение последней инстанции по данному делу не подлежащее обжалованию.
Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

Хороший признак, значит будет долго жить!
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Повідомляю.
1. 16.01.2011 року позивач рекомендованим листом подав "Клопотання про перенесення судового засідання на іншу дату в зв`язку з хворобою позивача". Копія клопотання та копії додатків у мене на руках. Чек поштового відділення про рекомендований лист до Шевченківського райсуду м.Києва у мене на руках.

2. До с/з підготовлено клопотання третьої особи на стороні позивача без самостійних вимог.
Цитувати
Клопотання про перенесення судового засідання на іншу дату
Повідомляю, що відповідно до вимог п.2 статті 40 КАСУ, в зв’язку з неможливістю прибути в судове засідання 19.01.2011 року, позивач Куля В.І. 16.01.2011 року надіслав до суду рекомендованим поштовим відправленням клопотання «Про перенесення судового засідання на іншу дату в зв’язку з хворобою позивача».

Прошу визнати поважною причину неприбуття в судове засідання позивача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду справи.

Відповідно до п.2 статті 150 КАСУ прошу суд оголосити перерву в судовому засіданні.

Додаток. Копія чеку УДППЗ «Укрпошта» КМД Київ 31 від 16.01.2011 року.

Третя особа на стороні позивача без самостійних вимог Кікоть Т.І.

Прошу поради у досвідчених учасників форуму щодо використання КАСУ.
На які підводні камені можна потрапити, вибираючи між п.1 (суд відкладає розгляд справи) та п.2. (суд оголошує перерву) ст.150 КАСУ? В чому принципова різниця?

Перелік підстав для застосування п.1 ст.150 викладений в статті 128. Можна застосовувати абз.2 п.1 ст.128.
Суд відкладає розгляд справи в разі:
...неприбуття в судове засідання позивача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності

Підстава для застосування п.1 ст.150.
"Суд оголошує перерву у зв'язку з необхідністю одержання нових доказів або в інших необхідних випадках.
Хвороба позивача - це інший необхідний випадок.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Т.И. от НАС больше ничего не зависит. Возьмите копию справки в суд, и в том случае если письмо по какойто причине не будет получено, покажите копию необходимых документов судье.
Откласть рассмотрение - это для того рассмотрения которое еще не началось, перерыв - для того которое началочсь (т.е. после начала рассмотрения по сути)!
В нашем случае будет отложение.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Но с моей точки зрения его позиция (в данном КОНКРЕТНОМ случае) - есть асоциальной, ибо нет на этой планете (и во вселенной) существа, которое сможет с 80% гарантией вероятности сказать что В.И. услышит решение последней инстанции по данному делу не подлежащее обжалованию.
Промовчати буде неправильно і не по-людськи.
1. Кому з нас який вік відпущено - то не нам знати. Коли і для кого "уж масло пролила Аннушка" - нам не відомо.

2. Позивачем у справі № 2а-851/2010 є Засновник сайту. Це його справа. В ній всі інші – тільки попутники. На мою думку, ніхто ні за яких обставин не має морального права давати оцінку його позиції.
Одночасно з тим всі ми вільні люди. Здатні боротися і відстоювати свої законні права та інтереси, перемагати, програвати, боротися. Бійці. Інакше б нас тут не було  :)
Кожен, чия позиція не співпадає з точкою зору позивача у справі № 2а-851/2010, має право звертатись до суду з власним позовом і вибудовувати власні стратегію і тактику поведінки, не зважаючи на думки інших.
Кожен, хто не погоджується з Засновником і реєстраційною угодою на цьому ресурсі, має всі можливості створити власний ресурс і просувати на ньому власні переконання.

3. Вважаю неетичним, неприпустимим, відверто провокативним продукування будь-яких прогнозів, коментування і оцінювання дій Засновника в поточних умовах. Такі дії не додають життєвих сил нікому. Не розумію причини таких дій. Чесно, не розумію.

Ми живемо в агресивному середовищі, яке не додає здоров`я людям, а здебільшого витягує його. В цих умовах дуже хочеться, щоб учасники спільноти хоч трошки берегли один одного (я все ще ідеаліст не дивлячись на вік і життєвий досвід). Бережіть себе і один одного, будьте ласкаві! Всім-всім бажаю міцного здоров`я.

Володимире Юрійовичу! За пораду щодо КАСУ - дякую. Текст виправлю. Не бачу підстав для песимізму. Абсолютно не поділяю Вашого есхатологічного настрою. Ще повоюємо. Прорвемось.
« Останнє редагування: 17 Січня 2011, 15:37:04 від Тетяна Academia »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

С подачи Т.И. попал сегодня в библиОтику, и взял подшивку "Хрещатика"
Пролистал период с 29.10.2010р (не знаю чо меня так занесло, ведь предыдущее слушанье было 22.11.10) по 18.01.2011 и искомое объявления мною найдено НЕ БЫЛО. (зато были найдены другие объявления, выложу в соответственных темах)
« Останнє редагування: 19 Січня 2011, 00:53:08 від ВАВАНчик »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email