Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
УВАГА ВСІМ! Буду дуже вдячна за допомогу в збиранні судової практики. Наскільки розумію, рішення можна підбирати не тільки конкретно про домофони, але і в контексті "нечинні правочини, право спільної сумісної власності в багатоквартирному будинку, домофон і обмеження доступу".
Перечитала попереднє повідомлення. Так і не зрозуміла. Що ж у мене питають?Що робити? Залежить від того, чого Ви бажаєте досягти.Щодо будь-якого права людини та громадянина. На жаль, наші реалії такі, що на ці права наша влада, бізнес, чиновники, всі інші начальники не звертають увагу. Ці права доводиться захищати. Як - діляться досвідом учасники форуму.
идем дальше, Татьяна, уважаемая, Ивановна здесь невооруженным взлядом видно, что если Вы и не придавали значения человеческому фактору... во многих его аспектах, то... правильно бы читать решение суда не (извините за русский язык) "именем украины", а "Ответчики дали 300-500баксив..." и затем сориентировали судью на не очень позитивное решение... (И это решение судье подсказали друзья-проститу(точ)ки(мужского/ женского пола)-адвокаты-думаю оч. много друзей у ответчика)Предположу, что все предыдущие "ТОРМОЗЯЩИЕ" решения, были оплачены адвокатом не в пользу истца (да не пиникуйте В.И., модераторы форума, и.т.д) у нас, или в вашей стране коррупции нет... ведь взятка это, собственно взяточничество, а коррупция, это взяточничество (т.е. делится нужно) по вертикали... снизу доверху!!!
"Апеляційну скаргу ТОВ "Укрбудсвіт" задовольнити. Рішення Мельника скасувати. В позові відмовити."
Поддерживаю Андрея!