'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Продовження теми "ПРО ПСЕВДОКОНКУРС"  (Прочитано 22125 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

ВАВАНчик

• Гість
Re: Продовження теми "ПРО ПСЕВДОКОНКУРС"
« Reply #30 : 10 Червня 2010, 00:35:17 »

Без образ:
якщо подиваитися на лівий верхній кут викладених мною принтскринів, то можна побачити що у мене ОПЕРА ;)
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
« Reply #31 : 10 Червня 2010, 08:58:24 »

Без образ:
якщо подиваитися на лівий верхній кут викладених мною принтскринів, то можна побачити що у мене ОПЕРА ;)
Побачив (без образ). І вже відреагував. Таблиця тепер розмістилася внизу попередньої сторінки, що створює нові незручності, але нічого вдіяти з нею неможливо. Можна замінити зображенням. Спробую ще такий варіант.
« Останнє редагування: 10 Червня 2010, 09:00:31 від gro-za »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #32 : 10 Червня 2010, 09:29:36 »

Без образ:
Побачив (без образ). І вже відреагував. Таблиця тепер розмістилася внизу попередньої сторінки, що створює нові незручності, але нічого вдіяти з нею неможливо. Можна замінити зображенням. Спробую ще такий варіант.
І останнє. Таблицю у форматі HTML видалив, розмістив її у форматі JPEG-зображення.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #33 : 27 Липня 2010, 09:25:55 »

Сьогодні, 27 липня 2010 р. о 15:30 має продовжитися слухання цієї справи у Солом'янському районному суді м. Києва під головуванням судді Соколової В.В.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #34 : 27 Липня 2010, 18:07:57 »

Сьогодні, 27 липня 2010 р. о 15:30 має продовжитися слухання цієї справи у Солом'янському районному суді м. Києва під головуванням судді Соколової В.В.
Не відбулося за браком вільних залів судових засідань, обладнаних засобами технічного фіксування судового засідання. Справа перенесена на 06.08.2010 р. о 10:00.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #35 : 27 Липня 2010, 20:15:53 »

І таке буває? Дуже вже дивна причина. Чи спосіб "брать измором"?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #36 : 27 Липня 2010, 21:31:38 »

Останнім часом - дуже часто. А ще й втратили мою справу, яку розглядав суддя Макуха А.А. (про скасування рішення райради щодо утворення комунальних підприємств - васалів КП "Дирекція..."). Сьогодні подав заяву про розшук. Якщо не відшукають, тоді буде заява про відновлення за наявними матеріалами, які повинні надійти до КААС.
А тим часом повернулася з КААС до судді Мягкохода Ю.В. аналогічна справа, у якій він спочатку відмовив у відкритті провадження саме з посиланням на справу, яку вів Макуха А.А. Цікаво, що тепер залишається робити Мягкоходу Ю.В.? Я мав намір повторно подати клопотання про об'єднання обох справ в одне провадження. Але ж об'єднувати ні з чим.
Точне формулювання ухвали КААС про скасування ухвали Мягкохода Ю.В. щодо відмови у відкритті провадження у цій справі мені невідоме. Справа повернулася 22.07.2010 р. і передана судді. Сьогодні він весь день був зайнятий в судових засіданнях, справа у нього, тому отримати ухвалу КААС було неможливо. Залишив заяву.
Характерно, що й перший раз ця справа опинилася у Мягкохода Ю.В. після повернення з КААС внаслідок скасування помилкової ухвали про відмову у відкритті провадження з боку судді Демидовської А.І.
Сказати, щоб ця кумедна ситуація якось мене бентежила - не можу. Моє кредо - досліджувати систему судочинства України зсередини, постановкою експериментів. І як всякий дослідник-науковець вважаю, що негативний результат в науковому пошуку є також результатом. У даному випадку - беззаперечним.
« Останнє редагування: 27 Липня 2010, 21:44:12 від gro-za »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Продовження теми "ПРО ПСЕВДОКОНКУРС" - "доміно" чи "домен".При повторному розгляді цієї справи під головуванням судді Соколової В.В. (після скасованого заочного рішення судді Мягкохода Ю.В. та самовідводу) продовжується дослідження важливої обставини , чи було оголошення про конкурс належним чином оприлюднене?
Представник третьої особи - КП "Чоколівське" юрист В.В. Мотренко надав письмове пояснення з цього приводу. Про фактичне оприлюднення, відбулося воно чи ні,  жодного слова. Зате зробив "наукове відкриття", поплутавши доміно з доменом.
У вкладеному файлі епохальне пояснення Мотренка В.В. та мої заперечення проти наукового відкриття безграмотного юриста.
Цікаво, де цей юрист навчався? Ну точно ж, десь навчався. Бо має "корочки". Багато ще таких недолугих "з корочками" невідомо за які заслуги утримуються мешканцями багатоквартирних будинків. А сказати "геть" можна, правда, без наслідків для його кишені.
« Останнє редагування: 08 Серпня 2010, 11:26:09 від gro-za »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #38 : 08 Серпня 2010, 11:12:10 »

Точне формулювання ухвали КААС про скасування ухвали Мягкохода Ю.В. щодо відмови у відкритті провадження у цій справі мені невідоме. Справа повернулася 22.07.2010 р. і передана судді. Сьогодні він весь день був зайнятий в судових засіданнях, справа у нього, тому отримати ухвалу КААС було неможливо. Залишив заяву.

Вже відоме. Тема детальніше розкрита тут - http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4981.0.html#lastPost
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #39 : 07 Вересня 2010, 14:37:15 »

Вікторе Івановичу, які результати засідання 06.09? Справа псевдоконкурсу кудись рухається чи старанно Пановою та іншими героями тормозиться?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #40 : 07 Вересня 2010, 17:48:00 »

Вікторе Івановичу, які результати засідання 06.09? Справа псевдоконкурсу кудись рухається чи старанно Пановою та іншими героями тормозиться?
Потроху рухається. Панова, як завжди, відбріхувалася на цьому засіданні та ще й примусила брехати юристів інших КП - третіх сторін у справі. Хід засідання досить цікавий, зафіксований фонограмою, другу (останню) частини якої після 15-кратного стиснення додаю до цього повідомлення (у вкладеному файлі). А закінчилося перервою до 22 вересня 2010 р. (15:00) для підготовки у письмовому виді мого клопотання про призначення судової документальної експертизи, оскільки деякі документи Пановою сфальшовані, а деякі твердження не підкріплені належними доказами. Зокрема, вона стверджувала, що оголошення про конкурс оприлюднене на сайті Солом'янської РДА. Однак довести це не змогла, надала лише матеріали конкурсу з проектами оголошень. Коли я озвучив  під кінець засідання своє клопотання поки-що усно, в залі настала мертва тишина і німа сцена. Ніхто не розраховував на такий хід подій ...
Крім того, поведінка судді Соколової В.В. (відхиляла мої запитання до третіх осіб) свідчила про її намір винести замовне рішення, протилежне заочному рішенню суді Мягкохода Ю.В. Це той дивний випадок, коли суддівська солідарність не спрацьовує. Щоб зруйнувати спланований опонентами сценарій, я звернувся з клопотанням призначити експертизу. Питання буде вирішуватися у наступному засіданні.
« Останнє редагування: 07 Вересня 2010, 20:04:27 від gro-za »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #41 : 09 Жовтня 2010, 14:06:32 »

Суддя Соколова В.В. безпідставно відхилила у засіданні 22.09.2010 р. моє клопотання про призначення експертизи документів. Очевидно, свої зусилля спрямовує на ухвалення замовного рішення під тиском заст. голови суду, до кабінету  якої постійно бігає перед засіданнями, у перервах та після судових засідань, а та в свою чергу перебуває під тиском  голови Солом'янської райради І.П. Сидорова - відомого у м. Києві корупціонера, тепер уже майже без повноважень.
Доводиться протидіяти процесуальними методами.
На даний час підготував і оприлюднюю:
1) Заперечення проти дій головуючого судді.
2) Повторне клопотання про призначення технічної експертизи документів з додатковою аргументацією.
На черзі - ще не оформлена заява про відвід судді В.В. Соколової.
А потім буде непередбачуваний демарш для Панової С.А. - представника відповідача КП "Дирекція з управління та утримання житлового фонду (практично ліквідованої) Солом'янської районної у м. Києві ради". Який саме демарш спланований у моїй домашній заготовці - дізнаєтеся згодом. Це буде моя асиметрична   відповідь на її скандал, влаштований у зв'язку з ухваленням суддею Мягкоходом Ю.В. заочного рішення у даній справі. І без сумніву - спрацює.
У вкладених файлах - заперечення (оприлюднене ще й тут - http://io.ua/s98154 ) та повторне клопотання (також оприлюднене  - http://io.ua/s98156 ) .
« Останнє редагування: 10 Жовтня 2010, 15:08:26 від gro-za »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #42 : 10 Жовтня 2010, 13:55:00 »

...
На черзі - ще не оформлена заява про відвід судді В.В. Соколової.
А потім буде непередбачуваний демарш для Панової С.А. - представника відповідача КП "Дирекція з управління та утримання житлового фонду (практично ліквідованої) Солом'янської районної у м. Києві ради". Який саме демарш спланований у моїй домашній заготовці - дізнаєтеся згодом. Це буде моя асиметрична   відповідь на її скандал, влаштований у зв'язку з ухваленням суддею Мягкоходом Ю.В. заочного рішення у даній справі. І без сумніву - спрацює.
...

Заява про відвід судді Соколової В.В. вже оформлена, оприлюднюю в доданому файлі, а також тут - http://io.ua/s98153 .
« Останнє редагування: 12 Жовтня 2010, 18:06:17 від gro-za »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #43 : 12 Жовтня 2010, 18:04:43 »

...
Заява про відвід судді Соколової В.В. вже оформлена, оприлюднюю в доданому файлі, а також тут - http://io.ua/s98153 .

Призначене на сьогодні, 12.10.2010 р. о 14:30 засідання не відбулося - суддя Соколова В.В. перебувала в нарадчій кімнаті. Не знаю, що вплинуло на неї, можливо мої демарші, а можливо хтось інший її зачепив, але напередодні, випадково зустрівшися з нею в коридорі суду, не міг не помітити її розгублений стан. Це сталося буквально хвилин через 15 після реєстрації в канцелярії викладених вище моїх заяв. Очевидно, їй вже про них повідомили. Та й помічники суддів мають доступ до Інтернету, відвідують мій сайт, в чому я пересвідчився. Тобто голку в сіні важко загубити.
Інтрига ускладнюється тим, що на завтра призначена справа з моєю участю, яка слухається знову ж таки під головуванням судді Соколової В.В. (див. розклад судових засідань внизу Головної сторінки сайту, або в розділі "СУДОВІ СПРАВИ"). Йдеться також про повторний розгляд. Чому переглядати має знову суддя Соколова В.В.? Чи на неї все скидають у зв'язку з наближенням терміну закінчення повноважень? Як би там не було, але підстави для її відводу залишаються незмінними, і я ними скористаюся.
Не можна миритися зі свавіллям непорядних суддів!
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #44 : 18 Листопада 2010, 22:03:55 »

Тема продовжуватися більше не буде. Не має сенсу. Райради у м. Києві ліквідовані, комунальні підприємства райрад от-от будуть ліквідовані, поїзд вже пішов далеко вперед, наслідки псевдоконкурсу у подальшому ніякого значення не будуть мати. Єдине, за чим слід пожалкувати, це марно втрачений час. Однак, це вже недолік нашого цивільного (і не тільки) судочинства. Ніякого розумного строку розгляду справ суди не дотримуються. У переважній більшості випадків це просто неможливо, а норма "не більше двох місяців" - утопічна, мертва, декларативна,
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email