по имеющимся материалам дела согласно ч.4 ст.122 КАСУ.
А їх достатньо для задоволення позову?
2 письменных пояснения по страниц 10, кучу накидал я решений Шевченковских и не только судов. Кучу представитель КМДА подкинул по всем пунктам (на НПА, не регистрируется в юстиции, и еще мути всякой), Вова был свидетелем .
Дали по-моему все письменные возражения, сейчас на стадии процесса где уже нужно читать, а не рассказывать. Уж слишком много материала там накопилось, юная годовалая судья даже доверенности и ходатайства найти не может, сам ели на последнем отыскал у себя Указ президента что б парировать юному юристу КМДА. Да и я дал не только письменные но и устные пояснения по всем моим доводам незаконности, КМДА устно не давала пока.
Не исключено что может отказать, возможна вторая не явка, но я сослался на отпуск приказа не прикладывая, у меня нету иного варианта. Откажет, подам апелляцию и приложу билеты на поезд и что я внештатный юрист, ну что делать.
Окружний адміністративний суд м.Києва
01025, м.Київ, вул. Десятинна,4/6
Суддя Патратій О.В.
Справа №2а-13891/10/2670
Позивач: Публічне акціонерне товариство “ТЕТІС”
Адреса: 04655, м.Київ, вул. Богатирська, 1
адреса електронної пошти: відсутня
Відповідач: Київська міська державна адміністрація
Адреса: 01044, м.Київ, вул. Хрещатик, 36
тел. (044) 1551.
адреса електронної пошти: невідома
Третя особа: Публічне акціонерне товариство
"Акціонерна компанія "Київводоканал"
Адреса: 01015, м. Київ, вул. Лейпцизька, 1-а
тел.226-30-38, факс 254-32-61.
адреса електронної пошти: невідома
К Л О П О Т А Н Н Я
(в порядку ч.4 ст.122 КАС України)
про розгляд справи за відсутності представника позивача
Відповідно до повістки про виклик від 21.06.2011 розгляд справи призначено на 20.07.2011 о 14:00.
Позивачем в даній стадії процесу декілька разів було надані усні та письмові пояснення суду у повному обсязі з посиланням на явне порушення чинного законодавства України Відповідачем в момент прийняття та введені в дію оскаржувано нормативно-правового акта (розпорядження голови КМДА №1661 від 27.11.2008р.).
Враховуючи неможливість прибуття представника позивача у зв'язку з черговою відпусткою, що займається даною справою у Окружному адміністративному суді м. Києва з початку 2009 року та з метою найшвидшого вирішення дано справи,
ПРОШУ:
- розглянути справу №2а-13891/10/2670 призначену 20.07.2011р. без участі позивача за наявними документами в матеріалах справи.
“07” липня 2011 року.
Представник (за довіреністю)
ПАТ «ТЕТІС»