Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, наступні кроки у "боротьбі" з ЖЕКом.- ЖЕК виставив мені борг за комунальні послуги (сплачую за старими тарифами). Була мною написана заява, щоб вони пояснили, звідки взявся борг. У відповіді просто розписали тарифи згідно розпорядження КМДА №980 від 31.08.09.- Потім мою квартиру відключили від електроенергії. Написала скаргу в прокуратуру. Отримала відповідь, що моя скарга направляється до Шевченківської держадміністрації.- Написала претензію в ЖЕК, де описала, які послуги мені надаються, а які ні.- Готую договори з ЖЕКом відповідно до Постанов КМУ №529, №630 (раніше договорів ніяких з ЖЕКом не укладала)Але ж борг так і залишається...Що мені робити далі? Дякую.
наш будинок не знаходиться на обліку в Київенерго (є відповідь з Київенерго).
Мені надійшла цікава відповідь від ЖЕКу про відключення електроенергії. Я так розумію, з цією відповіддю можна сміливо йти в суд?
не можу знайти рішення №116 Колегії, щоб хоча б ознайомитися з ним. Може, хто підкаже, де його шукати?
Я віддала до ЖЕКу оферти договорів. Мені почекати відповіді? Я впевнена, що вони не підпишуть договори.
Стаття 16. Порядок надання житлово-комунальних послуг.3. Комунальні послуги надаються споживачу безперебійно, за винятком часу перерв на:1) проведення ремонтних і профілактичних робіт виконавцем/виробником за графіком, погодженим з виконавчими органами місцевих рад або місцевими державними адміністраціями згідно з діючими будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації і користування, положеннями про проведення поточного і капітального ремонтів та іншими нормативними документами;2) міжопалювальний період для систем опалення, рішення про початок та закінчення якого приймається виконавчими органами відповідних місцевих рад або місцевими державними адміністраціями виходячи з кліматичних умов, згідно з діючими будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації та іншими нормативними документами;3) ліквідацію наслідків, пов'язаних з дією непереборної сили.