'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Солом. р/с, суддя Зінченко. Спір з КП Дирекція. Борг за ЖКП + зустр. позов  (Прочитано 62747 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Велике спасибі Вам Тетяно.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Цитувати
та зустрічному позову -
та зустрічного

Цитувати
Заперечуючи проти поновлення строку на апеляційне оскарження рішення
Оскільки строк був пропущений без поважних причин і відсутні підстави для поновлення строку, заявник заперечує ...
Цитувати
присутня в судовій залі 
присутня в судовому засіданні 03.12.10 року
Цитувати
отримала  резолютивну частину
вказати дату, коли отримала
Цитувати
     Повний текст рішення Суду першої інстанції був складений не пізніше 10.12.10 року  у всякому разі , я отримала його10.12.2010 р., що засвідчено моєю розпискою (арк.. 148 справи).
перенести, поставити перед абзацем "Ч. 1 статті  294 ЦПК  передбачено, що  заяву про апеляційне ..."

Далі буде.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Спасибо,весла изменения.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Шановна Ольго! Продовжувати коментувати Ваш документ не змогла, зайшла в тупик. Бо бачила потребу в його деякій перекомпоновці. Викладаю переформатовану версію заперечень. Якщо Вас вона влаштовує - можете використовувати. Якщо є потреба - можете адаптувати під власну стилістику. Використовувати, в тому числі модифікувати будь-яким чином під Ваші потреби.
« Останнє редагування: 25 Березня 2011, 17:41:49 від Тетяна Academia »
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемая Татьяна, я остановлюсь на Вашей версии  заперчення , меня оно более чем устраивает. Спасибо Вам большое.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрий вечір Тетяно. Я написала заперечення до апеляційної скарги, але розумію що саму суть аперечення  я не сформувала і мабуть написала багато непотрібного стосовно цін, тарифів...Ви якось казали що заперечення бажано  завчасно неоприлюднювати, тому я його відсилаю тільки Вам. Якщо буде час, прокоментуйте його.
Дякую.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

ВВажаю, що написане мною заперечення не несе ніяку військову таемницю, тому прошу , у кого є час,прокоментувати.Дякую
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Пані Ольго, моя рекомендація була: це заперечення не реєструвати заздалегідь в канцелярії Ап. суду. Тримати при собі, дивитись на розвиток подій в с/з.  Все. А публікація документа і робота з ним на сайті - тільки вітається.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрий вечір. Підскажіть  будь ласка, якщо розгляд в ап. суді 05.04.11, то до який крайній срок подачі заперечення на скаргу про  поновлення сроку?
Дякую.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Добрий вечір. Підскажіть  будь ласка, якщо розгляд в ап. суді 05.04.11, то до який крайній срок подачі заперечення на скаргу про  поновлення сроку?
Дякую.

Подати через канцелярію бажано за 3, мінімум за 2 дні до засідання.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Минимум за 1 день.
Я подал завление после обеда, а утром (в пол девятого) следущего дня мне уже перезвонил судья уточнять детали!
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Все залежить від судді. Заяви про приєднання були отримані за 2 дні і колегія суддів зробила вигляд, що в очі іх не бачила.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Пані Ольго! Подивилась текст. Як для резервного варіанту - підійде. Можна підвірити ще раз граматику.
Ще можна було б додати свіжу постанову Бабенко у справі № 2а-1888/10. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5665.msg21981.html#msg21981
Третя сторінка, 6 абзац.  "У разі порушення вимоги державної реєстрації НПА вважаються такими, що не набрали чинності, і не можуть бути застосовані".
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Шановна Тетяно, велике Вам спасибі. Я попрацюю над граматикю і доповненями,  але   дуже сподіваюсь що це заперечення буде не потрібне.  :)
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Пані Ольго! Чи подані вже заперечення на поновлення строку?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email