'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Солом. р/с, суддя Зінченко. Спір з КП Дирекція. Борг за ЖКП + зустр. позов  (Прочитано 62722 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

ВАВАНчик

• Гість

Но с другой стороны: на месте Резниченко мог быть кто угодно из нас..... (правда как я писал: я был на ПОЧТИ ее месте И..........)
И тогда в случае отказа мы бы тоже "плакались в жилетку"
Хочется отметить, что возобновление сроков ни к чему не обязывает (кроме того, что само решение не набрало силы)....
Главное какое решение будет вынесено в итоге!
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Доброго дня. Шановна Тетяна, враховуючи Ваші поради, я написала ап. заперечення.Не впевнена що зробила все як Ви радили, але старалась. Прошу прокоментувати . Дякую.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Володимире Юрійовичу! І читати, і аналізувати та звертати увагу на якісь невідповідності можуть всі, хто має щось предметно сказати з цього приводу. У нас коментувати проекти документів можуть всі зареєстровані користувачі, наскільки я пам`ятаю. З пані Ольгою ми спілкувались особисто. Тому звернення було до мене. Але проекти документів коментують всі. Ніяких обмежень, здається, не було (і не повинно бути).
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

для удобства могу выложить  ап. скаргу на решение  суда
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Ольго Михайлівно, чи призначено і чи відома дата розгляду ап. скарги?
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю

а чого ітз не сплачено і вякому розмірі за подачу апеляційної скарги?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

а чого ітз не сплачено і вякому розмірі за подачу апеляційної скарги?
focus, Вам вже неодноразово пропонували. Перш ніж щось коментувати - хоча б по діагоналі прочитати, про що йде мова. Яке ІТЗ за заперчення на апеляційну скаргу?
Новації в процесуальному законодавстві.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю

я ж питаю...... чи оплачені ІТЗ за подачу апеляційної скарги... у додатку я не помітив квитанції.. який розмір ІТЗ?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Блин, ну открой ПКМУ 1258 и посмотри!
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Доброго дня.  Шановна Тетяно Іванівна, за Вашою порадою я написала заяву до  ап.суду що до повідомленя мене про дату і місце розгляду  ап.скарги. На момент подачі заяви-18 квітня дата розгляду була  не відома.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Ольго Михайлівно, зрозуміла. Щодо тексту заперечень. Зараз не готова говорити конкретно по тексту, дуже зайнята. Загальне враження - охоплено основний обсяг проблем і незаконностей в заяві апелянта. Якщо інші учасники форуму висловлять свої зауваження та думки - буде добре. Конкретно з текстом зможу працювати після Великодня.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
Апеляційну скаргу КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної у місті Києві ради залишити без розгляду.
Раз Апелянту строк поновили і скаргу призначили до розгляду,  то мабуть потрібно: Апеляційну скаргу КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної у місті Києві ради відхилити, а рішення суду першої інстанції залишити без змін.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Спасибо Юрий Васильевич, конечно Вы правы в формулировке,я исправлю.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрый вечер.Надеюсь что мое  месячное пребывание в глубинке без интернета несколько  упорядочило мысли.Воспользовавшись  советами Татьяны Ивановны и Юрия Васильевича (большое спасибо)я переделала заперечення проти ап. скарги.По возможности прокомментируйте . Заранее благодарю.Текст самой ап. скарги воложен раньше.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email