'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Солом. р/с, суддя Зінченко. Спір з КП Дирекція. Борг за ЖКП + зустр. позов  (Прочитано 62724 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Доброго дня Тетяно.Так, заперечення на клопотання про поновленя строку ми подали 30.03.11
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Доброго дня.
Як кажуть "Да здравствует наш суд-самый гуманный суд в мире!"
На сьогоднішньому засіданні ап. суд прийняв рішення прийняти клопотання Резніченко і поновити розгляд апеляційної скарги.Про наступне засідання нас сповістять.На прийняття такого рішення суд потратив дві мікросекунди.При цому нам слова не давали взагалі. У Резніченко спитали чому вона не вчасно подала ап.скаргу, на що та відмовила що хворіла.
Я сказала що подавала заперечення  з аргументами проти поновлення строку, суддя відповіла що вана з моїм запереченням ознайомилась.
У мене питання, як скоро можуть назначити наступне слухання?
І як Ви вважаєте, що буде далі?
Дякую
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Ольго, це дуже сумно. Упередженість судді видно неозброєним оком.
1. Ухвала очевидно незаконна і необгрунтована. Треба отримати повний текст ухвали, з мотиваційною частиною. Опублікувати, готуватися до нової боротьби. За умови задоволення ап. скарги - оскаржувати і цю ухвалу (згідно ст.293 ЦПК окремо не оскаржується).
2. Можна підготувати аргументовану заяву про відвід колегії суддів (Ви вже "об'єктивність" цього складу суду побачили).
3. По строкам призначення справи до розгляду. Можна через пару днів відвідати канцелярію ап. суду. І там дізнатися про дату засідання.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Шановна Тетяно,ще задам Вам кілька запитань.
1. Стосовно отримання повного тексту ухвали- підскажіть де і через скільки днів її можна буде отримати? (в канцелярії?)
2.  За умови задоволення ап. скарги - в якому суді я можу оскаржувати рішення  ап.суду.
3. Стосовно відводу  колегії суддів -я мабудь це не потягну.
 Мені треба поїхати з міста на 5-7 днів, як Ви вважаете в такий короткий срок суд не  призначе розгляд справи, чи все може бути?
4. Мені треба буде подавати заперечення на ап. скаргу?
Дякую.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

По питанням.
1. По закону - не пізніше, ніж через 5 днів. В житті - можуть не видавати довше. Якщо з видачею рішення тягнутимуть - порушення слід буде зафіксувати.
2. Оскарження рішення апеляційної інстанції - до касаційної інстанції.
Ст. 323 ЦПК "Касаційною інстанцією у цивільних справах є Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ."
3. Щодо формулювання відводу - нічого страшного там немає. Ст.20 ЦПК - " якщо є інші обставини, які викликають сумнів в об'єктивності та неупередженості судді". Зразки таких заяв публікував В.І. Є десь мої відводи судді Калініченко. А безпідставне поновлення строку - це і є та обставина, що викликає сумнів в об`єктивності судді.
4. Щодо строків - ап. суд перевантажений. Але всяке може бути. Тут краще відслідковувати.
Заперечення на ап. скаргу, звичайно, потрібні.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Як тільки я отримаю  повний текст ухвали, з мотиваційною частиною-зразу опублікую.
В зустрічному позові я просила  Солом.суд забовязати  зробити перерахунки за неотримані мною ЖКП.Зараз в  заперечені я можу посилаться на ці пункти? Чи ап. суд буде розглядати тільки ап. скаргу КП Дирекції , а приведені мною факти відсутньості послуг розглядаться не будуть?
Мое заперечення в такому вмгляді може пройти?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Шановна Ольго! З Вашими матеріалами зможу попрацювати ближче до вихідних. Зараз зайнята.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Ольга, врядли рассмотрение будет раньше чем через месяц!
Можете смело ехать!
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Спасибо большое за помощь и  моральную поддержку. :)
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрый вечер.Сегодня, 12.04.11 была в ап.суде.Написала заявление о выдаче ухвали.Сказали что выдать ее смогут только в пятницу 15 апреля.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрый день.Вношу на ваше рассмотрение ухвалу ап. суда.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Шановна пані Ольго! Зверніть увагу - в попередньому повідомленні не опублікована перша сторінка ухвали.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

"Апеляційна скарга подана протягом 10 днів з дня ознайомлення з рішенням..."
ЗАМЕЧАТЕЛЬНАЯ мотивировка!
Странно, но когда я подал жалобу через 10 дней после получения по почте, ее не приняли, заявив что я был в судебном заседании, и 10 дней у меня отсчитывается со дня вынесения решения, при этом "не заметив", что я не присутствовал во время ОГЛАШЕНИЯ решния!

ПС: это так, к слову о "ревенстве" сторон!
« Останнє редагування: 16 Квітня 2011, 14:21:45 від ВАВАНчик »
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

добавляю первую  страницу
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

В формулировке есть неточность "Апеляційна скарга подана протягом 10 днів з дня ознайомлення з рішенням..."
С решением как мы помним они ознакомились 14 декабря.
А ссылаясь на больничный снова неточность, в ухвале : Она была на больничном с 14 по 18 декабря, на самом деле  больничный лист был  с 14 по 21 декабря . А приступить к работе госпоже Резниченко нужно было 22 декабря.Такое ощущение, что тот кто сочинял эту ухвалу вообще не знакомился с делом.И очень грустно что такие нерадивые и необъективные  судьи имеют право вершить судьбы людей. :(
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email