'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ОАС, а/с № 2а-11889/10/2670, № 2а-9685/11/2670 (РКМДА № 478 від 15.04.97)  (Прочитано 42379 раз)

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні мною зареєстроване клопотання щодо повторного опублікування оголошення, яке б відповідало вимогам закону (у вкладенні). У засіданні буду на цьому наполягати. А там до наступного судового засідання вже мають з'явитися ухвали КААС з правовою оцінкою оскаржуваних мною ухвал: задоволення першої з поданих скарг (на ухвалу щодо закриття провадження у частині вимог) має призвести до самовідводу судді Вєкуа. Сподіваюсь, що вона сама того бажає. 8) 
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні суддя Вєкуа прогнозовано увінчала "розгляд" цієї справи постановою про відмову в адмінпозові. У передруківки оголошення відмовила. Недивно, бо своє "внутрішнє переконання" Нана Гуриєлівна не приховувала ще до початку розгляду справи по суті. За 5 днів обіцяла виготовити повну копію свого рішення, яке очевидно буде з себе представляти "літературну" обробку заперечень КП ГІОЦ (див. вище). :o Попереду -апеляційне оскарження, вирішення вимог, по яким Вєкуа закрила провадження або залишила їх без розгляду (після КААС), та новий адмінпозов про визнання РКМДА № 478 нечинним. ;) 
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

У п'ятиденний строк, як було проголошено, повну копію постанови не виготовлено.  >:(Наступний візит -завтра після обіду.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Нарешті сьогодні отримав плід титанічних інтелектуальних зусиль судді Вєкуа на протязі 6 днів. Ось він:

На початку наступного тижня постанова від 28.01.2011 р. буде оскаржена до КААС.

« Останнє редагування: 03 Лютого 2011, 19:08:15 від Перо »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Подана апеляційна скарга. Текст буде опубліковано не раніше закінчення апеляційного розгляду цивільного позову до КП ГІОЦ:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5152.0.html
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Апеляційна скарга на постанову від 28.01.2011 р. у вкладенні.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Відкриті апеляційні провадження:

на ухвалу від 10.11.2010 р.: розгляд 24 лютого 2011 р. о 14-10 (Кузьменко, Московська, 8).
на ухвалу від 17.12.2010 р.: розгляд 22 лютого 2011 р. о 11-05 (Федорова, Поліська, 3-б).

на ухвалу від 15.10.2010 р. (для мене саме цікаве) суддя Бистрик поки що не призначила дату слухання.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Простите мне мою нивность: Но что это дело делало в ОБОЛОНСКОМ райсуде? А зачем ПЕРО обжалует решение которое было в его ПОЛЬЗУ?!
(3 февраля у Кузьменко наверно лунное затмение было!)  :P
« Останнє редагування: 20 Лютого 2011, 00:06:27 від ВАВАНчик »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Простите мне мою нивность: Но что это дело делало в ОБОЛОНСКОМ райсуде? А зачем ПЕРО обжалует решение которое было в его ПОЛЬЗУ?!
(3 февраля у Кузьменко наверно лунное затмение было!)  :P

Описка -обычное дело, когда копируют ухвалы частями.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

.....суддя Бистрик поки що не призначила дату слухання.
Назначила!
15:30 29.03.2011
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

15:30 29.03.2011

Так, я ще на тому тижні знав. Це по ухвалі від 15.10.2010 р. (щодо "конституційності" РКМДА). Але у мене немає ухвали КААС. По засіданням 22.02.11 (Федорова) довідаюся завтра, а по 24.02.11 (Кузьменко) має бути перенос: про причини повідомлю пізніше. Це по контрольним провадженням. Що стосується справи з оскаржуваною постановою від 28.01.2011 р. -то 23.02.11 вона передана до КААС, але у КААС станом на сьогодні ще не зареєстрована. 8-)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Федорова, як з'ясувалося, з понеділка переїхала з Поліської, 3-б на Московську, 8. Завтра черговий візит до КААС по цій справі. :o

Станом на 04.03.2011 р. по базам КААС жодної інформації по розглядам ухвал немає. Справу після передачі з ОАС не зареєстровано.
« Останнє редагування: 04 Березня 2011, 17:25:56 від Перо »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ухвалу ОАС від 10.11.2010 р. скасовано:

З тексту вбачається, що у засіданні нібито був присутнім мій представник :o Буду перевіряти матеріали справи.  ??? Тепер можна повідомити, що ухвалу я оскаржив у повному обсязі (змінивши апеляційну скаргу під час провадження).

По Федоровой інформації ніякої немає. Справа, як і раніше, не зареєстрована.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Супер!
Супер!
Супер!

ПС: нужно раздел открыть: "толкование законодательства"
И вот почему: п. 2 ст. 212 КАСУ
Цитувати
....а в разі складанння ПОСТАВНОВИ в повному обсязі....
А здесь определение (УХВАЛА), и они говорят что 20 дней с полного объема...
НЕСТЫКОВОЧКА блин...
« Останнє редагування: 10 Березня 2011, 18:53:40 від ВАВАНчик »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

А здесь определение (УХВАЛА), и они говорят что 20 дней с полного объема...

Ця ухвала не оскаржується до ВАСУ, оскільки не перешкоджає розгляду справи. Не знаю, навіщо там написано про оскарження. ???

Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email