Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Доброго ранку! Я пробую з ЖЕКом укласти договір. Після надання мною протоколу розбіжностей до Договору про надання послуг з утримання будинків, ЖЕК додав до Договору пункт "Інші умови". Допоможіть розібратися, що вони означають. Бо декілька пунктів я взагалі не розумію (професійні терміни). Може хтось зможе "перекласти" на більш зрозумілу мову для мене? Дякую.
Доброго вечора!Незрозумілі п.8.1 і п.8.3. Дякую за відповідь
по пункту 8.3 :водопостачання та опалення - норма п. 22 Типового договору (ПКМУ 630). (Ви ж його начебто подавали?)водовідведення - п. 22 "УРІЗАЛИ". не хочуть нести відповідальність за каналізаційні труби від ванни, раковини до стояка. Беруть відповідальність тільки за стояк.електропостачання - норма п. 2.4. ПКЕЕ ( http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=z0417-96&text=%EC%E5%E6%20%F0%EE%E7%EF%EE%E4 ) але це повинно бути в договорі про про користування електричною енергією (до чого тут ЖЕК?)а якщо лічильник за межами квартири, я б і з енергетиками посперечався - навіщо мені відповідальність за проводку в межах під`їзду де копирсається електрик ЖЕКу? Я б наполягав "на вводі в зовнішню стіну квартири".
Подскажите пожалуйста. Мне назначена субсидия. Меня месяц не было дома. Расхода воды не было, но субсидия перечислялась Водопоставщику. Т.е у меня возникла переплата. Я могу расход воды в следующем месяце не оплачивать в счет переплаты?