'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: НОВИЙ СПІР за комунальні послуги КВАЗАР-11 до Міненко С.С.  (Прочитано 71569 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Лана, держитесь и не поддавайтесь на провокации! Можно конечно подать в суд на председателя правления за клевету и шантаж. В любом случае - собирайте факты (диктофон, камера), так как Вы "в состоянии войны"...
Записаний

Лана

• *
    • Перегляд профілю

Добрый вечер Татьяна и Александр!!!
Спасибо Вам за рекомендации, и поддержку, я как раз собиралась писать, что то подобное.
Танечка это я Вам звонила вчера и сегодня не могу Вас застать.  оставила свой телефон, перезвоните это прямой мобильный 
Спасибо большое
Записаний

Лана

• *
    • Перегляд профілю

Уважаемы участники форума.
прошу помочь найти телефон лицензированной фирмы которая может установить  и опломбировать
 4- тарифный счетчик
Только обязательно, что бы имели право пломбировать, не хочу обращться в наше правление у меня с ними "состояние войны"
Заранее спасибо за помощь

Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

прошу помочь найти телефон лицензированной фирмы которая может установить  и опломбировать
 4- тарифный счетчик
Только обязательно, что бы имели право пломбировать, не хочу обращться в наше правление у меня с ними "состояние войны"

Лана, здесь найдете реквизиты ТОВ "Будмережажитлосервіс" и образцы актов монтажа:

http://gro-za.org/forum/index.php?topic=1493.msg3210.html#msg3210

http://io.ua/s82274

http://www.discount.ua/firm-25945.html

Записаний

Лана

• *
    • Перегляд профілю

Спасибо Александр!!!!
Но к сожалению  ТОВ "Будмережажитлосервіс" уже не имеет лицензии и не один  телефон не отвечает.Я уже звонила и не раз.
Виктор Иванович говорил, что у него есть другая фирма, но к сожалению не успел мне дать контакты, попал в больницу. И конечно сейчас беспокоить его с этим вопросом я не буду.
Думала может быть В.И кому то давал этот номер и кто то может ме подсказать.
Но все равно очень благодарна за помощь

Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Пані Світлана! Щодо телефонних дзвінків - прошу повідомляти, хто дзвонив. Бо у мене цейтнот. А "самозахист цивільних прав" - це не є основна професійна діяльність. Передзвонити можна з 20 до 22 години.
Записаний

Володимир

• *
    • Перегляд профілю

4- тарифный счетчик

Укрсервисмонтаж 4689862.
по счетчикам обращайтесь ко мне, если есть вопросы.
Записаний

Лана

• *
    • Перегляд профілю

Добрый вечер Владимир
Спасибо за контактный телефон, позвонила все узнала.
Цена такая, не слабая, на полную установку, но  меня бы интересовала только пломбировка и получение документов если конечно можно такое найти или договориться.
Или может быть есть информация если у фирмы есть лицензия на установку счетчиков, имеет ли она право согласно этой лицензии   их опломбировать.?
Благодарю за ответ
Записаний

Володимир

• *
    • Перегляд профілю

цены сейчас везде и на все "не слабые", пломбировать имеют право не все компании. есть еще компании, которые могут установить такой счетчик, но цены не будут ниже. пару слов в личку написал
Записаний

Володимир

• *
    • Перегляд профілю

Лана, написал Вам пару слов в личку, посмотрите
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Світлано, ось обіцяний текст (вважаю типовим, можна міняти тільки назви власних документів)
Цитувати
Прокурору Солом’янського району міста КиєваШуляковій Вірі Федорівні вул. Героїв Севастополя, 3-А, м. Київ, 03124
Заявник, адреса, телефон

СКАРГА на порушення відділом в Солом`янському районі УДАI ГУ МВС України в місті Києві Закону України «Про звернення громадян»
                               Шановна Віра Федорівна!

Згідно статті 29 Закону України «Про звернення громадян», нагляд за дотриманням законодавства про звернення громадян здійснюється Генеральним прокурором України та підпорядкованими йому прокурорами. Відповідно до наданих їм чинним законодавством повноважень вони вживають заходів до поновлення порушених прав, захисту законних інтересів громадян, притягнення порушників до відповідальності.

Повідомляю, що на запит від 20.08.2010 року вх.К-121/1 (Додаток 1) до начальника відділу в Солом`янському районі УДАI ГУ МВС України в місті Києві Зарудного М. І. (адреса: вул. Народного Ополчення, 10/12, 03151) я не отримала відповіді ні в строки, передбачені Законом України «Про звернення громадян», ні до цього часу.

До відділу в Солом`янському районі УДАI ГУ МВС України в місті Києві був направлений повторний запит від 22 жовтня 2010 року (Додаток 2).

Порушення з боку відділу в Солом`янському районі УДАI ГУ МВС України в місті Києві Законів України «Про звернення громадян» та «Про інформацію» cтворили перешкоди в проходженні Державного технічного огляду легкового автомобіля, який належить мені на праві приватної власності, мені завдано матеріальної та моральної шкоди.

Виходячи з зазначеного, я прошу:
1. Виконати перевірку викладеної в скарзі інформації.
2. Притягнути осіб, винних у порушенні Закону України «Про звернення громадян» і ненаданні інформації до адміністративної відповідальності згідно статті 212 (3) КУАП.
3. Вжити заходів по припиненню з боку посадових осіб відділу в Солом`янському районі УДАI ГУ МВС України в місті Києві порушень Закону України «Про звернення громадян».

Відповідь за результатами розгляду звернення прошу надати мені в термін відповідно до вимог чинного законодавства на зазначену вище адресу.
Додатки:
1. Копія «ЗАПИТУ на надання інформації» вх. № К-121/1 від 20.08.2010.
2. Копія «ПОВТОРНОГО запиту на надання інформації» вх. № ХХХ від 22.10.2010.
Заявник                                       
Якщо звернення здійснюються за допомогою поштових відправлень - додаєте копію опису вкладень та повідомлення про вручення (доказ, що звернення певного змісту було порушником отримано)
Записаний

Лана

• *
    • Перегляд профілю

Добрый день Таня
Спасибо большое за информацию. Начинаю готовить документы.
Светлана
Записаний

Лана

• *
    • Перегляд профілю

Владимир!!!
я надеюсь вы получили от меня информацию я ответила на Ваш вопрос в личке
Записаний

Лана

• *
    • Перегляд профілю

Добрый вечер Татьяна!!!!
Хочу напомнить о нашей договоренности на встрече. Опубликуйте пожалуйста жалобу в санэпидем станцию. Заранее благодарна.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email