Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Цитата: ВАВАНчик від 18 Лютого 2011, 08:07:36ПРОПОЗЫЦИЯ!Запретить на форуме обсуждение политики вообще и осуждение правительства в частности.ПС: или сделать для этого отдельный раздел/топик.Мені здається, тут проблема не тільки в політиці. Проблема ширша. Дається деяка інформація, яка не підкріплена ніякими доказами, і на основі якої неможливо діяти (хоча, можливо, в інформації міститься заклик до певної дії). Це як у телевізорі. Деякий час дивитись було цікаво, але, після того як розумієш, що отриману із телешоу інформацію не можна використати для будь-якої практичної дії, дивитись все це бажання зникає. Я більше ніж півроку телевізора не використовую, але читаючи деякі повідомлення на форумі рука тягнеться до пульта із червоною кнопкою. Потім згадуєш, що компьютер в мене пультом не керується .Тож, як на мене, лозунги, реклама, спам це речі одного порядку. Треба якось чітко сформулювати відповідне правило для користувачів форуму і заборонити це неподобство.
ПРОПОЗЫЦИЯ!Запретить на форуме обсуждение политики вообще и осуждение правительства в частности.ПС: или сделать для этого отдельный раздел/топик.
Підтримую. Думаю, слід ПРЯМО ЗАБОРОНИТИ обговорення політики та політиків (а скоро, чи не скоро вибори!) в правилах форуму. І адміністрації видаляти політичні пости без будь-яких пояснень.
Вважаю необхідним встановлення правил для всіх відвідувачів форуму. Пропоную для обговорення.Загальні правила форуму. .....3. Є НЕприпустимим використання жаргону, суржику (в обох мовах). Забороняється спотворення нормативної лексики, особливо в назвах тем. Матеріали Форуму індексуються пошуковими системами, тому недотримання правил граматики призводить до неможливості швидко відшукати потрібну тему.....7. Заборонені публічні обговорення рішень і дій модераторів та администрації форуму. У випадку, якщо Ви не згодні з діями того чи іншого модератора, повідомте про це будь-кого з адміністраторів форуму.....
Цитата: Леслі від 13 Лютого 2011, 18:11:48Вважаю необхідним встановлення правил для всіх відвідувачів форуму. Пропоную для обговорення.Загальні правила форуму. .....3. Є НЕприпустимим використання жаргону, суржику (в обох мовах). Забороняється спотворення нормативної лексики, особливо в назвах тем. Матеріали Форуму індексуються пошуковими системами, тому недотримання правил граматики призводить до неможливості швидко відшукати потрібну тему.....7. Заборонені публічні обговорення рішень і дій модераторів та администрації форуму. У випадку, якщо Ви не згодні з діями того чи іншого модератора, повідомте про це будь-кого з адміністраторів форуму.....по п.3 просто информация к сведению:на фразу "ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ" в Яндексе и Гугле наш ресурс на попадает в первые 50 при поиске, дальше не стал проверять.по п.7:насколько я вижу и помню, статус "модератор" пока никому не присвоен. Было бы уместным определить права и обязанности администраторов и модераторов.Желательно определить четкие критерии того, что запрещено, поскольку в этом смысле выглядят непонятными предупреждения нового администратора сайта Леслi пользователю Олександр, вынесенные в теме Как правильно начать платить ЖЭКу?
Є пропозиція з мого боку ввести гілку на кшталт Відстійника, куди зносити увесь флуд (почату гілку, або пости з початої гілки). І нехай, кому це цікаве, ведуть у цій гілці полемику, диспути, спори і все що завгодно. Без жодної модерації.