Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
У Вас є вибір - або платити на рахунок КП ГІОЦ (вони вже не пишуть у квитанціях призвища), або судитись роками з вірогідністю виграшу 0,1%.
Але так як послуги від ЖЕКу таки отримую, то хочу їх сплачувати. Чи можна написати заяву, що я з січня 2011р. за послуги буду сплачувати ЖЕКу згідно Закону про "ЖКП" ?
Цитата: Олександр від 16 Лютого 2011, 20:30:59У Вас є вибір - або платити на рахунок КП ГІОЦ (вони вже не пишуть у квитанціях призвища), або судитись роками з вірогідністю виграшу 0,1%.Від змісту і обсягу інформації, наведеної у рахунках, КП ГІОЦ не стає виконавцем інших послуг, ніж ті, що надані балансоутримувачем. І з чого Ви взяли, що вірогідність 0,1%? Наприклад особисто я ніколи не подаю завідомо безперспективні позови. Незаконна діяльність КП ГІОЦ так чи інакше буде припинена судовим рішенням -це питання лише часу і судової справи, у ході розгляду якої це буде зроблено.
ПРОПОЗЫЦИЯ!Запретить на форуме обсуждение политики вообще и осуждение правительства в частности.ПС: или сделать для этого отдельный раздел/топик.