'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виконавче провадження в справі про борг за ЖКП (Солом. райсуд)  (Прочитано 90450 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

ВАВАНчик

• Гість

Да, это я уже где-то видел :(
У меня на доме 2 таблички с интервалом 5 м.
На одной номер моего дома, на 2й номер дома с буквой А.
В доме без буквы около 20 квартир (№1-20), а в доме с буквой - 1 квартира.... №23 :( (таким способом райрада кинула жильцов на подвал)
Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

На рецензію заява до районної прокуратури про службове підроблення ДВ.

Під "спойлером":

(click to show/hide)
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Степа: в заявлении ТОЛЬКО факты подделки. Все остальное - УДАЛИТЬ!
Например
...        В результаті грубих порушень закону України «Про виконавче провадження» державними виконавцями як під час відкриття виконавчого провадження, так і вході самих виконавчих дій, я був позбавлений можливості добровільно виконати рішення суду, і як наслідок цього, з мене було стягнуто дадатково кошти у вигляді виконавчого збору та кошти за проведення виконавчих дій(разом більше 600грн.)....
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Степа: в заявлении ТОЛЬКО факты подделки. Все остальное - УДАЛИТЬ!

Якраз це слід залишити. По КПК потрібно обов'язково вказувати на наявність шкоди внаслідок можливого своєння злочину.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Степан, Вы получили "витяг" из своего дела?
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Степан, Вы получили "витяг" из своего дела?

Еще нет.
Надеялся что прокуратура займеться делом, но они вчера прислали уведомление о том что мою заяву передали "за належністю в порядку ст.7 закону "Про звернення громадян" начальнику ВДВС.
Хотя я в Заяве просил:

Цитувати
Враховуючи вищевикладене та на підставі ст. 95, 97, КПК України, ПРОШУ Прокурора  Соломянського району м. Києва:
1)   порушити кримінальну справу по факту вчинення злочину посадовими особами Відділу державної виконавчої служби Солом'янського районного управління юстиції м.Києва, зокрема, за ознаками передбаченими ст. 366, ч. 2 КК України;

Как это в басне говориться - "и в наказание щуку бросили в реку."
Буду оскаржувать до прокуратури м.Києва, если откажут до Генеральної.

А по "Витягу з реєстру" - пойду в понедельник наверно искать это предприятие по ведению реєстров.
« Останнє редагування: 09 Липня 2011, 10:32:51 від stepan »
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Отримав сьогодні Ухвалу Апеляційного суду м.Києва по усуненню недоліків по моїй скарзі на ухвалу Солом. р. суду по справі за моєю скаргою на постанову державного виконавця.
Пропонують оплатити 37грн. ІТЗ.(за розгляд справи, що випливає з немайнового характеру)
Таким чином 3 останні ухвали про ІТЗ на апел. скарги на ухвали судів першої інстанції є з різним сумами ІТЗ: 30грн., 37грн. і 120грн. 
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Отримав сьогодні повний "Витяг" з ЄДРВП від 19.07.2011р.
http://img135.imageshack.us/img135/5836/11654505.jpg
http://img818.imageshack.us/img818/2649/29452619.jpg
http://img832.imageshack.us/img832/3048/21491231.jpg
http://img705.imageshack.us/img705/6990/61608514.jpg
Виявилось(як я і передбачав), що Повний "Витяг" нічим не відрізняється від "Інформації про виконавче провадження", яка є на сайті Інформаційного центру на сторінку якого можна зайти за допомогою ідентифікатора, код якого надається у відкритому ВДВС виконавчому провадженні, за винятком того, що це - документ з печаткою, на бланку з голографічним захистом.
Отримав також лист
http://img717.imageshack.us/img717/4500/79904199.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/5350/64560128.jpg
від інформаційного центру МЮ, на мою заяву, в якій я просив надати мені також разом з витягом - "Статистичний звіт"(в ньому повинні відображатись всі дати прийняття постанов ВП, та внесення змін до них) по державним виконавцям з 09.02.2011р., які ухвалювали постанови по цьому ВП.
Відповіли, що формування та надання статистичного звіту - не входить до компетенції іхнього Підприємства.
В особистій розмові з виконавцем "Витягу" повідомили мені, що такий статистичний звіт зробити можливо, але вони цього робити не будуть, хіба що можуть це зробити на запит суду, або прокуратури.
Порекомендували для отримання статистичного звіту звернутись до ВДВС.

Я так і зробив, вони вже мені відповіли - поштою, але я цей лист ще не отримав.
Звичайно, що відмовлять, але буде документ для суду - що я звертався, і мені відмовили.
Тепер виникає питання - як скористатися цим отриманим "Витягом" з ЄДРВП?
1)Надати копію витягу до апел суду до засідання?
2)Надати його під час засідання?(Адже я просив в клопотанні, щоб суд витребував і "Витяг" і "Статистичний звіт", моливо суд задовольнить моє клопотання?, хоча це - малоімовірно)
3)Використати його як нововиявлену обставину після ухвали апел. суду(про вірогідну відмову мені) для перегляду рішення?(адже в "Витязі" не має постанови про виправлення помилок в ВП, яку представник ВДВС надала в суді 1-ї інстанції, в якості доказу того, що вони помилки виправили вчасно, а не після того, як я звернувся зі скаргою до суду).
« Останнє редагування: 26 Липня 2011, 21:14:54 від stepan »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Тепер виникає питання - як скористатися цим отриманим "Витягом" з ЄДРВП?
1)Надати копію витягу до апел суду до засідання?
2)Надати його під час засідання?(Адже я просив в клопотанні, щоб суд витребував і "Витяг" і "Статистичний звіт", моливо суд задовольнить моє клопотання?, хоча це - малоімовірно)
3)Використати його як нововиявлену обставину після ухвали апел. суду(про вірогідну відмову мені) для перегляду рішення?(адже в "Витязі" не має постанови про виправлення помилок в ВП, яку представник ВДВС надала в суді 1-ї інстанції, в якості доказу того, що вони помилки виправили вчасно, а не після того, як я звернувся зі скаргою до суду).

1) Так. 2) Так, заявити усно ще раз про його наявність. 3) Так, використати. Слід все тотально оскаржувати і переглядати.

Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Розгляд апеляційної скарги на ухвалу Солом. суду від 07.06.11р. в справі за моєю скаргою на постанову ДВ  призначено на 26жовтня на 12:00, зал №709.
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Розгляд апеляційної скарги на ухвалу Солом. суду від 07.06.11р. в справі за моєю скаргою на постанову ДВ  призначено на 26жовтня на 12:00, зал №709.

26 відбулось с.з., апеляційну скаргу відхилено.
Головуючий суддя навіть не запитав мене - чи є в мене якісь клопотання?, не зважаючи на те, що мною були подані 2 клопотання про витребування витягу з Реєстру виконавчих проваджень, та Статистичного звіту по державним виконавцям разом з апеляційною скаргою, та ще одне клопотання про надання копії повного витягу з Реєстру та повторним клопотанням про витребування Статистичного звіту було подано мною за 2 дні до с.з.
Цитувати
Стаття 168. Розгляд судом заяв і клопотань осіб, які беруть
                 участь у справі

1. Заяви  і  клопотання  осіб,  які  беруть  участь у справі,
розглядаються судом після того,  як  буде  заслухана  думка  решти
присутніх  у судовому засіданні осіб,  які беруть участь у справі,
про  що  постановляється  ухвала.  Ухвала  суду  про   відмову   в
задоволенні  клопотання не перешкоджає повторному його заявленню з
інших підстав.
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=5&nreg=1618-15

Під час проголошення мною пояснень по справі, коли я говорив про надану мною до суду копію повного витягу з Реєстру виконавчих проваджень, суддя запитав мене - чи надавав я цей документ в суді першої інстанції?
А навіщо мені було його надавати?
Тоді в цьому не було потреби, оскільки факт підробної ДВ постанови про виправлення помилок в виконавчому провадженні виявився тільки під час с.з., коли представник подав (під час с.з.) копії документів виконавчого провадження.
На мою відповідь "Ні", головуючий сказав, що суд перевіряє законність та обгрунтованість рішення тільки в межах доводів, які наводились в суді першої інстанції.
А чому не в межах доводів "Апеляційної скарги"?
Вимоги свої, заявлені в суді першої інстанції - я не змінював.
Далі суд не досліджуючи мої докази, перейшов до того, що я вимагаю.
В нарадчій кімнаті суд знаходився секунд 30, не більше.
Цитувати
Стаття 303. Межі розгляду справи апеляційним судом

1. Під час розгляду справи в апеляційному порядку апеляційний
суд перевіряє законність і  обґрунтованість  рішення  суду  першої
інстанції в межах доводів апеляційної скарги та вимог, заявлених у
суді першої інстанції.

2. Апеляційний  суд  досліджує  докази,  які   судом   першої
інстанції були досліджені з порушенням встановленого порядку
або в
дослідженні  яких  було  неправомірно  відмовлено, а  також  нові
докази,  неподання  яких  до  суду першої інстанції було зумовлено
поважними причинами.

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=8&nreg=1618-15

Мабуть в ухвалі апел. суду буде вказано, що суд не приймає до уваги надані мною документи, які не розглядались судом першої інстанції.

В зв"язку з цим виникло питання -
Чи можна подати позов про визнання постанови ДВ про виправлення помилки в виконавчому провадженні - підробленим, тобто сфальшованим документом, на підставі того, що його не має в Реєстрі виконавчих проваджень, та я не був повідомлений про його прийняття, а також на підставі того, що після його прийняття помилки залишились у документах ВП, прийнятих вже після цієї постанови?

Цитувати
Стаття 361. Підстави перегляду
 2) встановлені  вироком  суду,  що  набрав   законної   сили,
завідомо   неправдиві   показання  свідка,  завідомо  неправильний
висновок експерта,  завідомо  неправильний  переклад, фальшивість
документів
або  речових  доказів,  що  потягли за собою ухвалення
незаконного або необґрунтованого рішення;

Cеред процесуальних порушень суду першої інстанції також сьогодні згадав той факт, що після того, як представник ВДВС в с.з. надав суду копії документів з виконавчого провадження, суд відмовився зробити перерву для ознайомлення мене з цими матеріалами та надання моїх заперечень на них, а лише надав час для ознайомлення з ними під час с.з. 
« Останнє редагування: 27 Жовтня 2011, 03:14:53 від stepan »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Слід подавати повідомлення про злочин в порядку ст. 97 КПК -тільки таким шляхом можна отримати вирок суду про фальшивість документів. Проте така фальшивість (встановлена вироком суду) може бути підставою для перегляду судового рішення, в якому ці документи фігурували, а не постанови ДВС.
Постанови ДВС слід оскаржувати через суд з визнанням дій ДВС протиправними.
Що стосується судового розгляду, то слід оскаржувати далі до ВССУ (унеможливлення встановлення фактичних обставин справи). А далі -заява до ЄСПЛ.
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Слід подавати повідомлення про злочин в порядку ст. 97 КПК -тільки таким шляхом можна отримати вирок суду про фальшивість документів. Проте така фальшивість (встановлена вироком суду) може бути підставою для перегляду судового рішення, в якому ці документи фігурували, а не постанови ДВС.
Постанови ДВС слід оскаржувати через суд з визнанням дій ДВС протиправними.
Що стосується судового розгляду, то слід оскаржувати далі до ВССУ (унеможливлення встановлення фактичних обставин справи). А далі -заява до ЄСПЛ.

Я ще подумав що мабуть спробую на підставі "Закону про доступ до публічної інформації", зробити запити до ДП "Інформаційний центр" мінюсту, до ВДВС, та до їхнього керівництва з запитом про те - коли була прийнята постанова про відкладення виконавчих дій ВДВС, оскільки ця постанова, яку мені надав ДВ, відрізняється від тої постанови, яку ВДВС надали до суду першої інстанції у якості доказу того, що інфрмація про стягувача та адреса боржника були виправлені "Постановою про  виправлення помилки  виконавчого провадження"
ДП і ВДВС письмово відмовили мені в отриманні Статистичного звіту по ДВ.

Цитувати
ЗАКОН УКРАЇНИ «Про доступ до публічної інформації» http://www.telekritika.ua/official-documents/2011-02-09/60020
Стаття 10. Доступ до інформації про особу
1. Кожна особа має право:
2) на  доступ до інформації про неї, яка збирається та зберігається;

Якщо вони (ДП "Інф. центр") надасть мені інформацію про час внесення до реєстру постанови про відкладення викон. дій, то тоді стане очевидним факт підміни однієї постанови(що була надана мені) - іншою(що знаходиться в матеріалах справи).
« Останнє редагування: 28 Жовтня 2011, 02:14:05 від stepan »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Роздрукуйте також те, що є в ЄДРВП:
https://trade.informjust.ua/vpdoc/getdoc.aspx
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Роздрукуйте також те, що є в ЄДРВП:
https://trade.informjust.ua/vpdoc/getdoc.aspx
Те що видає ЄДРВП за наданим від ВДВС ідентифікатором для входу туди - повністю повторює "Повний витяг з реєстру", який я отримав(платно) від "Інформаційного центру" мінюсту.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email