'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Позовні вимоги та ст.119 ГПК  (Прочитано 18859 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

ВАВАНчик

• Гість
Re: Позовні вимоги та ст.119 ГПК
« Reply #15 : 24 Квітня 2011, 17:55:33 »

а еще см. ч.1 ст 122 .

ПС: и зачем тогда п. 8 ч. 1 ст 207? Ведь использование ЭТОГО пункта автоматически делает неправильно примененным ч. 1 ст. 122. Ну и какой судья пойдет на это?
Только САМОУБИЙЦА!
Записаний

owner

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #16 : 24 Квітня 2011, 18:12:50 »

Цитувати
А потом даем ответ: так можно ли обратиться к суду с ходательством о закрытии производства после его открытия?!
Цитувати
ПС: и зачем тогда п. 8 ч. 1 ст 207? Ведь использование ЭТОГО пункта автоматически делает неправильно примененным ч. 1 ст. 122. Ну и какой судья пойдет на это?
Только САМОУБИЙЦА!
Ваванчик! Я читал что Вы имеете ОГромную судебную практику. А такое пишете...Стыдно, батенька. А какой же  нормальный судья, простите,  будет судить, если нет  искового заявления, поданного в соответствии с законом?  Далее читайте ст. 11 ГПК: суд не может судить. 
Цитувати
1. Суд розглядає цивільні справи не інакше як  за  зверненням фізичних чи юридичних осіб, поданим відповідно до цього Кодексу, в
межах заявлених ними вимог і на підставі доказів сторін  та  інших осіб, які беруть участь у справі
А у ответчика отпадает обязанность  ДОКАЗЫВАТЬ, что он не верблюд. Ищите в реестре  судебные решения, если они Вам действительно нужны. Они там в наличии.
« Останнє редагування: 24 Квітня 2011, 18:18:16 від owner »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #17 : 24 Квітня 2011, 18:26:05 »

Я всетаки нашел решение апеляции.
Итак, смотрите сами
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/12173640

Нужно ли говорить что дело закрыто не по 207 ст. а по 205?
Цитувати
Я читал что Вы имеете

(click to show/hide)

ПС: по 1й инстанции не нашел :( (наверно его нет в реестре)
« Останнє редагування: 25 Квітня 2011, 12:16:46 від mirrorer »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #18 : 24 Квітня 2011, 18:44:35 »

Судья Леванчук (по 1й инстанции) вообще не пубиковал решения с 31.05.2010 по 31.01.2011....
Так что первой инстанции нет :(
Записаний

owner

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #19 : 24 Квітня 2011, 18:52:41 »

Цитувати
Якщо Ви пам`ятаєте - я пропонувала опублікувати такі документи, які б допомогли переломити таку сумну ситуацію. Тобто результат Вашої роботи, яка б дала позитивні наслідки.
Цитата: Тетяна Academia від 21 Квітень 2011, 21:12:40
    Тоді я пропоную Вам опублікувати документи (досудові, судові), якими були здійснені названі Вами удари. І документи, якими підтверджується, що ці удари досягли мети. Інші користувачі форуму зможуть використати перевірені Вами засоби боротьби за права та законні інтереси споживачів ЖКП.
На жаль, опублікована Вами ухвала такого значення не має. Подібних "беззмістовних" ухвал учасники процесів отримували в своїй практиці, і не одну. А моє прохання деталізувати - отримала відповідь
Цитата: owner від Сьогодні в 16:29:24
    Промежуточные  можно найти в реестре. Если есть необходимость- не поленитесь.
Тобто, документів, що б допомогли споживачам в захисті їх прав, немає.
То чи варто продовжувати розмови про одне й те саме? Які від тих розмов наслідки?

Если даже  я выложу Вам  копии решений судов первой или апелляционной инстанции, Вы не сможете их применить  в своих делах.  На такие  посылания, судья Вам гневно крикнет: Унас нет прецедентного права! Если ответчик хочет доказывать, что он не верблюд, это его право.   
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #20 : 24 Квітня 2011, 19:07:10 »

Цитувати
В моїй практиці такі та інші подібні клопотання відхилялись.
Уважаемая гражданка  Кикоть!  По Вашему личному признанию,  Вашей Практике всего  три годика.   Вам  просто  не  нужны  решения судов  по  делу  которое я опубликовал (они ищутся элементарно),  более того, очевидно   Вы  не  желаете их  публикации  на форуме.  Я искренне  хотел помочь  пользователям  форума.  Не  Вам лично.  Название темы я предлагать  не буду.  Не стоит помогать, тому кто отвергает твою  помощь.  Свои методы и опыт (не трехлетний)  в отличие от Вас, я никому не навязываю.
Що ж. Якщо якісь мої слова були для Вас образливими - прошу вибачити. Зовсім не мала наміру Вас ображати.

Одночасно прошу звернути увагу. На цьому ресурсі прийнято підтверджувати свої слова документами. З власної практики. Якою б б довгою чи короткою вона не була. Докази тому можна побачити в дописах учасників з різним "стажем" роботи на форумі. Як відомо з відгуків, мої особисті напрацювання, підготовлені та опубліковані досудові та судові документи вже використані багатьма учасниками форуму.
Про Ваші методи та досвід роботи учасникам форуму невідомо нічого, оскільки не опубліковано жодного документа.

Не можу зрозуміти, чому з моєї пропозиції опублікувати хоча б щось із власних напрацювань робиться висновок - "Вам  просто  не  нужны  решения судов  по  делу  которое я опубликовал (они ищутся элементарно),  более того, очевидно   Вы  не  желаете их  публикации  на форуме.  Я искренне  хотел помочь  пользователям  форума.  Не  Вам лично."

На жаль, ситуація в судах, саме у справах про стягнення боргів за ЖКП, є жахливою. Практично всюди - системні та брутальні порушення норм як процесуального, так і матеріального права. Це є загальновідомим. І саме для того, щоб якось змінити цю ситуацію, працюють учасники форуму. Для мене особисто важливий розвиток форуму. В напрямку його наповнення якісними матеріалами та документами, які б допомагали всім нам ефективно відстоювати свої порушені права. Чи приймати участь в цій роботі - вирішувати Вам.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #21 : 24 Квітня 2011, 19:24:27 »

Мені це все нагадує фільм 12 стульєв

дядь...дядь..а... дай 10 копеек!!!!!!

А может тебе ключ от квартирі дать , где деньги лежат!!!

А тепер думайте, як суддя.......хто тут прав..... жек чи так званий боржник ( питання тіки в тому чи він   боржник)

Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #22 : 24 Квітня 2011, 19:31:12 »

От ви кажете

Цитувати
На жаль, ситуація в судах, саме у справах про стягнення боргів за ЖКП, є жахливою. Практично всюди - системні та брутальні порушення норм як процесуального, так і матеріального права.

мене тянуть у суд жек....... каже що у мене борг.....Доказів при цьому не надає, що є борг.....встановлений факт заборгованості...

а я кажу..... у мене боргу немає......немає.... немає...

Тобто це справа не про про стягнення боргів за ЖКП....справи немає..розумієте? хтось собі щось вважає, а я повинен доказувати, що я не верблюд.... Чому?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #23 : 24 Квітня 2011, 19:37:45 »

Фокус, ты ж вроде нормальный пацан...
Сколько можно это писать.
Да ты прав 100%
Но это нужно доказывать :(
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #24 : 24 Квітня 2011, 19:42:51 »

чому і кому я повинен доказувати?  я що клоун чи що? якщо я порушив чиїсь права, хай докази нададуть... а так немає що доказувати!!!! про що говорити? Що я не верблюд! чи що?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #25 : 24 Квітня 2011, 20:12:09 »

Блин, ну вот скажи мне: это я в этом виноват?
ПЕРО?
Т.И.?
или В.И. лично?

Еще раз (надесь последний), ты прав. 100,00001%
Но изменить эту махину  МЫ не в состоянии.
Мы можем только палки совать в их колеса, пока не поломаються все спицы.
ПС: сам знаешь что это постепенно происходит(но очень уж много спиц)!
Записаний

owner

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #26 : 24 Квітня 2011, 20:55:35 »

Татьяне Ивановне:
Цитувати
Одночасно прошу звернути увагу. На цьому ресурсі прийнято підтверджувати свої слова документами. З власної практики. Якою б б довгою чи короткою вона не була. Докази тому можна побачити в дописах учасників з різним "стажем" роботи на форумі. Як відомо з відгуків, мої особисті напрацювання, підготовлені та опубліковані досудові та судові документи вже використані багатьма учасниками форуму.
Про Ваші методи та досвід роботи учасникам форуму невідомо нічого, оскільки не опубліковано жодного документа.
Не можу зрозуміти, чому з моєї пропозиції опублікувати хоча б щось із власних напрацювань робиться висновок - "Вам  просто  не  нужны  решения судов  по  делу  которое я опубликовал (они ищутся элементарно),  более того, очевидно   Вы  не  желаете их  публикации  на форуме.  Я искренне  хотел помочь  пользователям  форума.  Не  Вам лично.

Ваванчику:
Цитувати
Блин, ну вот скажи мне: это я в этом виноват?
ПЕРО?
Т.И.?
или В.И. лично?
ПС: сам знаешь что это постепенно происходит(но очень уж много спиц)!

Ответьте пожалуйста на вопрос (или это и есть ответом на Ваш вопрос) Почему  во всех ниже перечисленных делах истец, составив исковое заявление, оплатив за него  судебные издержки, ВДРУГ отказался от иска - не ходит в суд. Ведь ничего не получит с ответчика и судебные издержки не вернут?  А может судья просто так пишет, дабы  себя не убивать? Не будет же он как сказал Ваванчик - самоубийцей?
http://reyestr.court.gov.ua/Review/11300379
http://reyestr.court.gov.ua/Review/12068690
http://reyestr.court.gov.ua/Review/11300371
http://reyestr.court.gov.ua/Review/14530814
Ответ: подобные решения не доступны для общего пользования в реестре или  маскируются, дабы ими никто не воспользовался.
Можете продолжать мне не верить.

Цитувати
ПС: сам знаешь что это постепенно происходит(но очень уж много спиц)

Можем. Если тех кто будет ломать  спицы, или хотя бы  совать палки в колеса,  а  не доказывать что он не верблюд будет много. Пока я на форуме  вижу только позицию доказывать: "Я не верблюд".  Другие  позиции не поддерживаются  и  есть табу на  форуме.  Это утверждение  не касается самого Виктора Ивановича.  Я читал его
недавний пост. Хотелось  бы  услышать его мнение.     

Тему "о Бухучете..." никто не заметил. Не то что не поддержали или полемизировали. просто никто не заметил.  Тоесть МЫ разрешаем посторнним лицам получать о нас конфиденциальную информацию, вести бухучет тем, кто этого не имеет права делать, подавать иски на нас тем кто не имеет этого права.  И бежим в суд доказывать: я не верблюд? Так их не победить.
Я  стал пользователем этого форума. потому что ищу  единомышленников. поддержки,  с целью  "ломать спицы машине".  Почему такая агрессия, Ваванчик? 

« Останнє редагування: 24 Квітня 2011, 21:16:27 від owner »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #27 : 24 Квітня 2011, 21:11:08 »

В жизни бывают очень разные сит-и.
ОЧЕНЬ.
Например мне перед НГ тоже одно дело без рассмотрения оставили.
2я неявка.
НО: после 1й неявки я подал заявление на рассмотрение дела без моего участия. И по непонятны м причинам судья не принял его во внимание..... Счас бодаюсь в апеляции (которая недавно признала мою жалобу не поданной изза неоплаты ИТЗ), во вторник подаю кассацию...

ПС: говорить что прячут судебные решения по ЖКУ... Это БРЕД.
« Останнє редагування: 25 Квітня 2011, 12:21:35 від mirrorer »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #28 : 24 Квітня 2011, 21:28:58 »

Ответьте пожалуйста на вопрос (или это и есть ответом на Ваш вопрос) Почему  во всех ниже перечисленных делах истец, составив исковое заявление, оплатив за него  судебные издержки, ВДРУГ отказался от иска - не ходит в суд. Ведь ничего не получит с ответчика и судебные издержки не вернут?  А может судья просто так пишет, дабы  себя не убивать? Не будет же он как сказал Ваванчик - самоубийцей?
http://reyestr.court.gov.ua/Review/11300379
http://reyestr.court.gov.ua/Review/12068690
http://reyestr.court.gov.ua/Review/11300371
http://reyestr.court.gov.ua/Review/14530814
Ответ: подобные решения не доступны для общего пользования в реестре или  маскируются, дабы ими никто не воспользовался.
Можете продолжать мне не верить.

Влітку минулого року я була присутня вільним глядачем в с/з, де була постановлена ухвала, аналогічна процитованим вище. Залишити позов одного добре відомого в Києві ТОВ до споживача ЖКП без розгляду. Через повторну неявку позивача.
І цей споживач - учасник форуму. Трошки пізніше, як буде нагода, "час та натхнення" - розповім про подробиці. Або герой тієї справи сам розповість.

І не було в тій історії ніякої "всесвітньої змови". І до такого рішення в кінцевому рахунку привела велика підготовча робота споживача і його представника, збір, систематизація, подання доказів неправомірності вимог позивача. І якби споживач сидів, склавши руки, й казав, що позов не відповідає статті 119 і він не верблюд, то вже знайомився б з ВДВС.
Ось так.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #29 : 24 Квітня 2011, 21:42:50 »

то що заборгованість у судових засіданнях не підтвердилася і тому справу залишили без розгляду? чи відповідач щось інше створив?
Чому позивач не захотів судитися?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email