'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: В Киеве коммунальные платежи собирались незаконно  (Прочитано 96786 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

bav

• *
  • City: Київ
    • Перегляд профілю

Ще не прийшло поштове повідомлення від СУ ГУМВС, але опер вже повідомив мене (телефоном) про закриття справи по ГІОЦ (декриміналізація статті). Нажаль ст..182, 189, 256, 355 ККУ УДСБЕЗ не цікавлять! (вони ними не займаються). Залишається вимагати колективними заявами до міської прокуратури (по персональним даним) та Держфінпослуг (про незаконну діяльність) змусити таки порушити кримінальну справу та припинити незаконну діяльність КП ГІОЦ.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Наступного тижня сподіваюсь повідомити про рух своїх справ в цьому напрямку.
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Вашу заяву як раз опер УДСБЕЗ і розглядає.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ще не прийшло поштове повідомлення від СУ ГУМВС, але опер вже повідомив мене (телефоном) про закриття справи по ГІОЦ (декриміналізація статті). Нажаль ст..182, 189, 256, 355 ККУ УДСБЕЗ не цікавлять! (вони ними не займаються). Залишається вимагати колективними заявами до міської прокуратури (по персональним даним) та Держфінпослуг (про незаконну діяльність) змусити таки порушити кримінальну справу та припинити незаконну діяльність КП ГІОЦ.
Коли надійде поштове повідомлення можна буде проаналізувати щодо підстав для оскарження.
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Порушення закону "Про захист персональних даних", за яким ГІОЦ слід притягнути до відповідальності ЦЕ ПЕРСПЕКТИВНІШЕ.
Я зробив запит до КМДА
(click to show/hide)
Коли отримаю відповідь - буду продовживати боротьбу.
Інформація для роздуму. Дирекція незаконно (без відповідних дозволів платників КП) зареєструвала бази, а КП ГІОЦ, як завжди в стороні! О як!
Відповідь СРДА
(click to show/hide)
Відповідь ГІОЦ
(click to show/hide)
Що будемо робити?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Вашу заяву як раз опер УДСБЕЗ і розглядає.

У п'ятницю спілкувався -чекаю на письмову відповідь щодо стану розгляду моїх заяв з інших, ніж ст. 202 КК підстав. А постанову про закриття к/с направлена до прокуратури м. Києва.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Що будемо робити?

Річ у тім, що якщо адресанти і визнали б наявність бази даних квартиронаймачів у КП ГІОЦ, то суди все одно це ігнорують, бо отримали відповідні вказівки. У мене є офіційна відповідь Печерської РДА про наявність бази даних у КП ГІОЦ, яка просто тупо ігнорується в судових процесах. Пишуть що завгодно -що немає доказів наявності цієї бази даних або взагалі оминають це питання. Все це можна побачити у м/с а/с № 2а-11889/10/2670 і ц/с № 2-3386/1-10.
Питання скоріше наступне: Що робити з такими судами?
КП ГІОЦ і не приховує наявності у нього баз даних:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7048.0.html
як і деякі ЖЕО:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6950.msg33697.html#msg33697
Тому поки що документуйте ці події. При наявності будь-якого позитивного рішення суду далі його можна використовувати як аргументи для порушення кримінальних справ. Сподіваюсь, що в цьому році я таке рішення отримаю (мною заявлено низку позовів, по деяким з яких ще не відкрито провадження).
« Останнє редагування: 28 Січня 2012, 19:37:08 від Перо »
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Пропоную ВСІМ подати аналогічні СКАРГИ до ДСЗПД http://zpd.gov.ua/
(click to show/hide)
« Останнє редагування: 29 Січня 2012, 18:20:07 від bav »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
І ВОНИ, без моєї згоди, в порушенні статей 2, 4, ч.3 – 6 ст.6, ч.1, 2 ст.7, ч.1,2 ст.8, ч.2, 3 ст.9, ст.10 – 14, ст.16 ЗУ "Про захист персональних даних", ПРОДОВЖУЮТЬ ІГНОРУВАТИ ЦЕЙ ЗАКОН!
Ви щось пропустили. Що вони без Вашої згоди ...?
Бо виходить: "ВОНИ, без моєї згоди ПРОДОВЖУЮТЬ ІГНОРУВАТИ ЦЕЙ ЗАКОН!"
Тобто можливо що Ви надасте згоду на ігнорування ними закону ?
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
І ВОНИ, без моєї згоди,
Дякую, вже виправив.
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

КП ГІОЦ і не приховує наявності у нього баз даних:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7048.0.html
як і деякі ЖЕО:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6950.msg33697.html#msg33697
Тому поки що документуйте ці події. При наявності будь-якого позитивного рішення суду далі його можна використовувати як аргументи для порушення кримінальних справ. Сподіваюсь, що в цьому році я таке рішення отримаю (мною заявлено низку позовів, по деяким з яких ще не відкрито провадження).

1. Пропоную КОМУСЬ ОБІЗНАНОМУ використати мої заяви про ГІОЦ (скомпілювати нову заяву) та матеріали Перо (посилання вище) і подати до АМКУ (Анти-Монопольний Комітет) на монополіста ГІОЦ, який порушує цілу низку законів України та зловживає монопольним становищем! Діяти треба в усіх напарямках. Цікаво як на перевірку Держфінінспекції відреагує СБУ (куди передані матеріали).
2. До СБУ слід також подати аналогічну моїй заяві до ДСЗПД. Нехай горить у ГІОЦ земля під ногами! Каплуненка десь вже нестало (може відсторонили?)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

1. Щодо АМК -це рух у вірному напрямку. Я вже думав над цим питанням. Поки що утримуюсь від цього, оскільки не вистачає судового рішення, яке б змусило заворушитися владу (у тому числі і АМК).
2. Каплуненко озвучує майбутню деталізацію рахунків (опалення):
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7248.0.html
Щодо СБУ -ось інформація нардепа Ю. Кармазіна:
Цитувати
Розширюється механізм підслідності Служби безпеки України. Ви цікавилися, скільки розглянуто справ, які закінчені провадженням слідчих Служби безпеки? Це всього сотні справ із мільйона. Така реконструкція є тільки підфарбовуванням системи, яка у нас є.

http://karmazin.org.ua/2012/01/19/chogo-chekati-vid-novogo-kriminalno-procesualnogo-kodeksu-xaosu-povna-versiya-pres-konferenciї-v-glavkomi/
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

КС закрили. Повідомлення тут:
(click to show/hide)
Сама постанова тут:
(click to show/hide)
1. Чи є сенс оскаржувати?
2. Як саме?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Отримав офіційну відповідь з ГУ:

Чи є скан цієї постанови про закриття к/с? Потрібно ще подумати відносно підстав для закриття к/с. Почитайте також:
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v0012700-05
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Чи є скан цієї постанови про закриття к/с? Потрібно ще подумати відносно підстав для закриття к/с.
Постанова "Про практику застосування судами України законодавства про звільнення особи від кримінальної відповідальності", але до суду справа так і не дійшла! Навіть не відшкодована заподіяна шкода! (про це не сказано в постанові). Отже злочин був, а наслідків немає! І відкуповуватися не потрібно.
1. ...вказана кримінальна справа підлягає закриттю на підставі п.2 ст. 6 КПК України - за відсутності складу злочину. Як це склад злочину відсутній? Це не підстава?
2. Вимагати при скасуванні направлення справи до суду, який і має закрити КС але стягнути з ГІОЦ 100% відшкодування 70 млн. грн.
3. В заяві до ГУ МВС я вимагав ще наступне:
2.   Встановити осіб, винних в НЕЗАКОННІЙ ДІЯЛЬНОСТІ КП ГІОЦ КМДА та притягати їх до передбаченої законом адміністративної та кримінальної відповідальності.
 3.   Припинити НЕЗАКОННУ ДІЯЛЬНІСТЬ КП ГІОЦ КМДА і відновити НАШІ права.

Останні два пункта не виконані (з КМДА нікого не притягли) і ГОЛОВНЕ п.3. Чи це не підстава? Права не відновлені!

Скан є. Думайте.
« Останнє редагування: 03 Лютого 2012, 11:44:38 від bav »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email