'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: В Киеве коммунальные платежи собирались незаконно  (Прочитано 96795 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Мені теж дуже не подобається посилання на п. 2 ст. 6 КПК. Це дає можливість КП ГІОЦ у майбутьньому розмахувати цією постановою в судах, посилаючись, що ніякого злочину вони не скоювали. А також і в міліції, на додатковій перевірці за моїми скаргами:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6455.msg33828.html#msg33828
Тому складайте скаргу до суду (7 днів після отримання постанови) і вимагайте скасування постанови з направленням справи прокурору для відновлення слідства і подальшого з'ясування правомірності закриття к/с з посиланням саме на п. 2 ст. 6 КПК. Моя думка така -нехай закривають к/с, але без посилання на п. 2 ст. 6 КПК.

Що стосується інших питань порушених заявою. Для встановлення винних у незаконній діяльності осіб і припинення незаконної діяльності ця сама незаконність має бути доведеною. У даному випадку це є похідними вимогами (для порушення, наприклад, інших кримінальних справ) після встановлення факту злочину за ст. 202 КК. Але, оскільки ст. 202 КК декриміналізована, слід у скарзі згадати про дії КМДА і КП ГІОЦ, які підпадають під диспозицію інших статей КК, чому не було надано правової оцінки і не прийнято процесуального рішення під час перевірки (після отримання повідомлення про злочин) і досудового слідства. Складайте текст скарги -будемо узгоджувати.

P. S. Припиняти діяльність КП ГІОЦ -це протидія їх господарської діяльності. Навіть нехай вона і незаконна.
Записаний

bav

• *
  • City: Київ
    • Перегляд профілю

у скарзі згадати про дії КМДА і КП ГІОЦ, які підпадають під диспозицію інших статей КК, чому не було надано правової оцінки і не прийнято процесуального рішення під час перевірки (після отримання повідомлення про злочин) і досудового слідства. Складайте текст скарги -будемо узгоджувати.
Яких саме статей ККУ?
Текст скарги для рецензії:
(click to show/hide)
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Викладаю скан постанови, може ще хтось (а це бажано) приєднається до нас з Перо і подасть скаргу.
Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

Викладаю скан постанови, може ще хтось (а це бажано) приєднається до нас з Перо і подасть скаргу.
Як я наприклад можу подати скаргу на цю постанову, я ж особисто  постанову не отримував?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Подати скаргу може зацікавлена особа -не факт, що навіть моя скарга буде розглянутою. Тому потрібно обгрунтувати свою "зацікавленість"; повідомити, що про оскаржувану постанову дізналися з такого-то джерела і такого-то числа, подати скаргу.
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Як я наприклад можу подати скаргу на цю постанову, я ж особисто  постанову не отримував?
Так, Ви її не отримували (як і Перо), тому скаргу можуть прийняти, а можуть і не прийняти але спробувати можна. Крім того можна прийти на судове засідання (буде оголошено додатково).
У Перо краще становище, бо саме за відповіддю Держфінпослуг на його ім'я і була відкрита КС. Може у Вас є цікаві матеріали по злочинній діяльності ГІОЦ, яка була заявлена але не досліджувалася.
Записаний

Helen

• *
    • Перегляд профілю

Сьогодні побачила заяву, за якою Жекі замовляють послуги у К...Поца:
зміст її середини наступний:
"Адміністрація _______________________________ просить  Вас ввести      ______________  (назва організації)
на сайт відповідні дані  по будинку за адресою _________________________,

який обслуговується нашою організацією, з метою  розрахунку  обґрунтованого тарифу, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009р. №529 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання  будинків і споруд та прибудинкових територій»,   та сформувати (роздрукувати)
                                                                                                                                                                                                            (потрібне підкреслити)
зведений (Форма 1), деталізований (Форма 2) звіт щодо розрахованих складових                     
                                            (потрібне підкреслити)
тарифу на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

Дані по підприємству та будинку додаються.
        Правильність вхідних даних підтверджуємо.
          Громадські слухання проведені.
   Оплату гарантуємо.

Оплату за виконані послуги просимо провести з коштів, що надійдуть на розподільчий рахунок як сплата за послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.
           При друкуванні звітів вказувати прізвища відповідальних осіб по організації-балансоутримувачу (або по обслуговуючій організації).
"

Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

Сьогодні побачила заяву, за якою Жекі замовляють послуги у К...Поца:
зміст її середини наступний:
...
   Оплату за виконані послуги просимо провести з коштів, що надійдуть на розподільчий рахунок як сплата за послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.
           При друкуванні звітів вказувати прізвища відповідальних осіб по організації-балансоутримувачу (або по обслуговуючій організації).[/i]"

Ще один доказ того, що послуги ПОЦа оплачуються з нашої кишені. Де вдалося роздобути  ;) ?
Записаний

Helen

• *
    • Перегляд профілю

Вчера получила квитанцию с приятным «сюрпризом» от Кп П..оц!!!

Обратите внимание – ПОЧЕМУ-ТО ??!!! опять неожиданно  исчезли персон/данные (а ведь ещё в декабре были). Поздновато что-то ребята решили подстраховать свой з …д..
Ну, а теперь смотрим на первую (верхнюю) цифру в правой части квитанции  и вспоминаем текст моего последнего сообщения в части
Цитувати
«…Оплату за виконані послуги просимо провести з коштів, що надійдуть на розподільчий рахунок як сплата за послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.".

и  фразу из отказного Постановления цветных
Цитувати
«…за ці послуги Кп П..оц  отримує прибуток в сумі 0,5%  від суми коштів отриманих від фізичних та юридичних осіб».

Оксана, задачка по математике: сколько по этой квитанции в дальнейшем будет перечислено исключительно за отопление (поставщику или иному соответствующему лицу) и сколько в гривнах составляет 0,5% , если согласно написанному в левой части  - во внимание принимается  данные  только правой?
Очень не плохие цифры….. и главное – что НИ какого тебе КРИМИНАЛА !
Да за эти деньги,  любой другой киевский бизнесмен (в области полиграфии) будет готов печатать мне эти квитанции ЗОЛОТЫМИ церковно-славянскими буквами…..надо бы подумать …как  отнять такую прибыльную кормушку у Кп П..оца ?!! Может, как принято сейчас  в наших высших проФФесорских кругах  - «чисто по-донецки»?

Кстати, тариф за «обслуживание дома и п/т» почему-то до сих пор остается старым (который действовал до проведения чудесных г/слухань)…
Записаний

Helen

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Де вдалося роздобути   ?
Сфоткали у этих красавцев прямо на столе.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Моя скарга на постанову від 17.01.2012 р. у судді Волокітіної Н. Б. Суд витребував м/с, проте вони ще не надійшли. Буду дзвонити через тиждень.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Розгляд моєї скарги призначено на 06 квітня 2012 р. о 15-00.

Відкладено на 28 квітня 2012 р. на 15-00.
« Останнє редагування: 10 Квітня 2012, 19:44:02 від Перо »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

На жаль, не встиг сьогодні до ШРС, тому результат поки невідомий.
Записаний

Helen

• *
    • Перегляд профілю

Може для головних Позивачів у цій справі слід зробити такий собі "показний запит" до головного МВС щодо надання офіційної інформації про загальну кількість звернувшихся до них осіб (по райвідділкам включно), які звертались і повідомляли, що особисто постраждали (або досі страждають)  від дій/діяльності цих злочинців.
А за одне і поточнити, куди поділись 70 млн. і кому саме вони були повернуті (які конкретно будинки отримали "в зад" ці кошти, яким шляхом та приоритетом...).
Тобто, зробити цей запит начебто у рамках існування даної справи...тому він повинен бути виконаний обов,язково і терміново...

..
Цитувати
...Подати скаргу може зацікавлена особа -не факт, що навіть моя скарга буде розглянутою. Тому потрібно обгрунтувати свою "зацікавленість"; повідомити, що про оскаржувану постанову дізналися з такого-то джерела і такого-то числа, подати скаргу
.
Мої, наприклад, НЕодноразові заяви з цього приводу (з різними фактами і наслідками від таких злочинів) вже обїхали декілька прокуратур і управлінь мвс -  правда, толку поки що не має але ж слідів залишилось .....достатньо ....тому якщо є потреба у таких як я - повідомте ... щось поміркуємо
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

В КП ГІОЦ немає постанови про закриття к/с -є тільки відповідь МВС від 24.01.2012 р. про відсутність проти них к/с станом на цей день. Цю відповідь вони і будуть надавати в усі справи (цивільні, адміністративні). А судам саме це і потрібно (як нібито і не було ніякої кримінальної справи). Далі немає сенсу втрачати час на листування і оскарження, а слід більш активно працювати в судах.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email