'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: В Киеве коммунальные платежи собирались незаконно  (Прочитано 96817 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

А для припинення протиправної діяльності КП ГІОЦ буде дуже корисним, якщо заяви про злочин подасть якомога більше громадян.

Головне -нічого не сплачувати на розподільчий рахунок 2603000018106 КП ГІОЦ. Тобто підірвати економічну основу корупції! Свій внесок я вже зробив -жодної копійки з червня 2009 р.
« Останнє редагування: 20 Вересня 2011, 18:02:39 від Перо »
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

Цитувати
Что значит все ваши данные?
Это "имя, фамилия и отчество", которые ещё год назад я письменно запретила Жеку и ..Поцу где либо использовать.
Лена, так это еще один повод написать в прокуратуру "про розголошення персональних даних"  со стороны ПОЦа и со стороны ТОВ, которое ненадежно хранит базу, передавая ее другим лицам ;)
А для припинення протиправної діяльності КП ГІОЦ буде дуже корисним, якщо заяви про злочин подасть якомога більше громадян.
Головне -нічого не сплачувати на розподільчий рахунок 2603000018106 КП ГІОЦ. Тобто підірвати економічну основу корупції! Свій внесок я вже зробив -жодної копійки з червня 2009 р.
Я нічого не сплачую теж з червня 2009 року (правда, це було не пов'язано з КП ПОЦ), результат позов про стягнення заборгованості.
П.С. Зайшла в комунальні платежі Приват24. До порушення к\с проти ПОЦу видавав поцівську квитанцію, після порушення вже не висвічувалася стандартна поцівська квитанція, а був перелік так званих виробників, серед яких треба було вибрати свій ЖЕК для перерахунку коштів (перелік був невеличкий). І от зайшла в Приват24 у серпні, подивитися, яких же виробників вони додали до переліку, а там знову стандартна поцівська квитанція  :o :o :o.
« Останнє редагування: 21 Вересня 2011, 01:37:17 від Nimfa »
Записаний

Nimfa

• *
    • Перегляд профілю
« Останнє редагування: 21 Вересня 2011, 01:45:37 від Nimfa »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Имеловь ввиду, что никакие аргументы (в т.ч. и полное беззаконие установленое судебным решением) не может побудить суд взыскать с лица получевшего незаконно деньги - ели это лицо "приближенное".
Я это понял еще полтора года назад.
Бондаренко поймет это сейчас.
Кое-кто из форумчан не сможет этого понять. :(
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Имеловь ввиду, что никакие аргументы (в т.ч. и полное беззаконие установленое судебным решением) не может побудить суд взыскать с лица получевшего незаконно деньги - ели это лицо "приближенное".
Я это понял еще полтора года назад.
Бондаренко поймет это сейчас.
Кое-кто из форумчан не сможет этого понять. :(
Пам`ятаю численні обговорення початку 2011 року. Дійсно, якщо не платити за незаконними тарифами, одночасно на випередження відкрити кілька справ проти ЖЕО, захистити себе належним чином від позову "борг за ЖКП" - шанс зберегти свої гроші є цілком реальним.
Тим же, хто платив все, що намальовано в квитанціях не роздумуючи... Повернути зайво сплачене в рамках чинного законодавства проблематично. Це зрозуміло було ще тоді. Можливо, через позови "визнати нарахування невідповідними законодавству та такими, що не підлягають оплаті", а потім "врахувати зайво сплачені кошти в рахунок майбутніх платежів". Може, придумається ще щось.

Знову споживачі ЖКП опинились перед питанням: "Що робити, коли нічого робити". Але. Це не вперше. І не в останнє. Якось воно та буде. Не так, то інакше. Не сьогодні, так потім, Не для нас, так для наступних. Не спрацює ця техніка - будемо відшукувати іншу.

Не буде нічого тільки, якщо не робити нічого.
Записаний

Helen

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Чи публікували Ви на сайті заяву щодо КП ГІОЦ? Надайте будь ласка посилання
Пані Тетяна!
Я не публікувала на форумі власну заяву до МВС стосовно ГІОЦУ (тільки частку заяви, яку подавала до суду..(десь у гілці «запитання»).
А, до МВС я подала за пропозицією bav (який люб’язно надав конкретну адресу і номер справи).
У мене (у Жеку) як раз пройшла прокурорська перевірка  і єдиний документ, з яким мене ознайомили на ній (дали потримати в руках) – був як раз договір між Жеком і КП ГІОЦем. Я швидко з’ясувала всі його недоліки і  виклала у заяві  конкретні факти з потрібними акцентами.

Цитувати
..так это еще один повод написать в прокуратуру..
Зрозуміло, що про ці обставини я також, негайно повідомила і прокуратурі і управлінню МВС.
Але, щось довго чекаю…. власного запрошення (так як, вимагала ознайомлення з матеріалами..).
Саме тому я не викладаю матеріали на форумі – нема жодного дієвого результату.

А взагалі, я пропоную зустрітись всім бажаючим в цю суботу (поки тепло)  і обговорити 2 термінових питання (бо не вистачає часу письмово викладати всі обставини, а в деяких випадках – і не розумно).

Цитувати
...Звертаю Вашу увагу на справу за позовом Перо до КМДА.....Була пропозиція приєднуватись до позову третіми особами на стороні позивача
Із задоволенням, але взагалі не маю часу (повний робочий день – ледь відпрошуюсь на власні суди, походи в прокуратуру, на перевірки…), а також – не можу «розпилятись» на декілька процесів одночасно, так як вчепилась в горлянку Жека «мёртвой хваткой» і боюсь втратити контроль у потрібний час.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Цитувати
...Звертаю Вашу увагу на справу за позовом Перо до КМДА.....Була пропозиція приєднуватись до позову третіми особами на стороні позивача

Із задоволенням, але взагалі не маю часу (повний робочий день – ледь відпрошуюсь на власні суди, походи в прокуратуру, на перевірки…), а також – не можу «розпилятись» на декілька процесів одночасно, так як вчепилась в горлянку Жека «мёртвой хваткой» і боюсь втратити контроль у потрібний час.

Знайома ситуація. Сама зараз працюю в подібних умовах. Цейтнот.

А взагалі, я пропоную зустрітись всім бажаючим в цю суботу (поки тепло)  і обговорити 2 термінових питання (бо не вистачає часу письмово викладати всі обставини, а в деяких випадках – і не розумно).

Може й так. Тоді нове повідомлення в цьому розділі - і середа/четвер на реакцію учасників форуму. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5382.0.html
Записаний

Nimfa

• *
    • Перегляд профілю

Тоді нове повідомлення в цьому розділі - і середа/четвер на реакцію учасників форуму. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5382.0.html

Підтримую, написала у вказаній гілці. Правда, толку з мене...
Я більше "достигла" до фізичної боротьби, ніж до юридичної.
Записаний

Helen

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Правда, толку з мене...
В любом случае, будет полезно послушать.
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Справа ще не закрита! Боротьба продовжується. Зараз обговорюється моя колективна заяв про злочини ЖЕО (кп, ут.буд). Після обговорення вона буде розміщена у гілці "Комунальників за грати" і всі охочі зможуть приєднатися.
« Останнє редагування: 23 Вересня 2011, 09:59:36 від bav »
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Без нашого відома ЖЕО передали на підставі  Розпорядження КМДА № 478 від 15.04.1997 р. до КП ГІОЦ бази даних мешканців м. Києва, уклали між собою угоди, якими за нас визначили - кому і скільки ми маємо сплачувати за ЖКП. Угодами порушені наші немайнові права; інформація про нас незаконно перебуває у КП ГІОЦ.
Крім КС, тепер для ГІОЦ додався ще один головний біль - ОТРИМАТИ ПИСЬМОВУ ЗГОДУ споживачів (зараз це відбувається на всіх підприємствах) на передачу своїх особистих даних до ЇХ бази, яку ще й слід ЗАРЕЄСТРУВАТИ!
Отже з січня 2012 року ГІОЦ офіційно (до цього він теж порушував, але безкарно) стає порушником і цього закону і БУДЕ ЗА ЦЕ ВІДПОВІДАТИ.
ПИТАННЯ:
1. Який орган має контролювати виконання закону про реєстацію баз з особистими даними? Прокуратуру не пропонувати ;-)
2. Хто підготує ПРАВИЛЬНЕ звернення, яке ВСІ МИ маємо подати у цей орган.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

1. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6560.msg32277.html#msg32277
2. Підготуємо після Свят. Треба впевнитися, що КП ГІОЦ не зареєструвало бази даних. Існування яких не приховано як текстами НПА, на підставі яких діє це КП, так і інформацією на їхньому веб-сайті:
 http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7048.0.html
Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

Cогодні об 11-30 в повторі програми СІТІ(в программі "Сім днів СІТІ" http://city-tv.kiev.ua/projects/7days.html) за 24.12.2011 р. був сюжет про порушення кримінальної справи проти начальника(чи начальників) комунального підприємства в м.Києві.
Говорили, що КП завищувало ціни за утримання прибудинкової території(брало гроші за прибирання всього місця, на якому розташований будинок), а потім начальник КП перераховував ці кошти на свій власний приватний рахунок(таким чином,вже через пару місяців такої "служби" зміг собі купити "Порш - Кайен"). 
А на прикінці передачі співробітник КМДА прокоментував цей сюжет таким чином, що якби в цьому КП споживачі сплачували за послуги через КП ГІОЦ, а не напряму КП(ЖЕКу), то зловживання з розкрадання грошей би не сталося, та почав агітувати всіх киян сплачувати саме через КП ГІОЦ.
Запис цієї передачі мабуть згодом з"явиться на сайті СІТІ.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Записав цей сюжет. Журналістка змішала мух з котлетами. Йшлося про порушення передусім з боку ЖЕО (ВАТ "Трест Київміськбуд-2", ТОВ "Світ побуту", ТОВ "ЖКГ Геолог") деякі з яких, до речі, вже згадувалися на Форумі:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6467.msg28703#msg28703
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6662.msg29976.html#msg29976
Останні дві контори не здійснювали перерахунки за опалення, а кошти були привласнені директорами. Але суму збитків журналістка чомусь назвала 70 млн. грн. -саме такі збиткі озвучавалися міліцією, але від діяльності КП ГІОЦ:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6488.msg32314.html#msg32314

Після чого журналістка звернулася до ГУ цінової політики КМДА, де його очільник Яструбинський "порадив" для запобігання шахрайству звертатися до КП ГІОЦ (інших шахраїв). ;D 
Тож не зрозуміло -який зв'язок між нездійсненням перерахунків і номером рахунку, на який слід сплачувати за ЖКП? ??? Мені, наприклад, жодних перерахунків за опалення КП "Липкижитлосервіс" до цього року не робило (пропонуючи при цьому сплачувати саме на р/р КП ГІОЦ).  >:(  Різниця хіба що в додатковому привласненні відсотка відкату за нечинними РКМДА №№ 80, 478 від 1997 р. на користь КП ГІОЦ при здійсненні оплати на р/р № 2603... Тобто, якщо шахраювати -то разом з КП ГІОЦ. 8-)

P. S. Як Яструбинський В.І. "формував" тарифи на утримання будинків.
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4712.0
« Останнє редагування: 25 Грудня 2011, 19:21:22 від Перо »
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

bay. Прошу повідомити телефон слідчого або дати рекомендацію щодо таких же дій!
Нарешті я зареєструвався   і тепер можу повідомити, що кримінальну справу проти КП ГІОЦ КМДА і особисто проти Каплуненка, порушило дійсно Дніпровське РУГУМВС але після моєї КОЛЕКТИВНОЇ заяви до ГУМВС (ОБЕП), яку ТАМ перевірили (знайшли склад ЗЛОЧИНУ) і направили в район (вони завжди так роблять), звідки ПОРУШЕНА кримінальна справа потрапила до слідчого управління. Про це я дізнався сьогодня від слідчого, під час допиту в якості свідка. Доречи, хто бажає дати свідчення, я можу влаштувати  Надішліть мені на email свої данні (телефон), я передам слідчому, а він вже буде сам з Вами спілкуватися.[/size]
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email