'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: В Киеве коммунальные платежи собирались незаконно  (Прочитано 96766 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Helen

• *
    • Перегляд профілю

Олександре, може з ДСЗПД не потрібно було поки що квапитись ?! :-* (я, наприклад, по цих питаннях терпляче чекаю до 01.07.2012).
Записаний

bav

• *
  • City: Київ
    • Перегляд профілю

Олександре, може з ДСЗПД не потрібно було поки що квапитись ?! :-* (я, наприклад, по цих питаннях терпляче чекаю до 01.07.2012).
По-перше, заява подавалася до того, як я дізнався про 01.07, по-друге, результат був би той же - посилання на РКМДА №1029
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Нажаль ДСЗПД не перевіривши законність розпорядження КМДА №1029 та не звернувши уваги на заперечення заявника про передачу його ПД до ГІОЦ не вбачає порушень закону.

Я вже встиг впевнитися, що ДСЗПД -це такі ж самі нероби, як й інші органи влади. А скоріше за все -банальні корупціонери. Наприклад, щодо цієї сентенції:
Цитувати
Отже, до процесів обробки персональних даних, що розпочалися до набрання чинності Закону України «Про захист персональних даних» (до 01.01.2011 року), положення цього Закону не застосовуються.

Відповідно до ст. 3 ЗУ № 2297-VI законодавство про захист персональних даних складають Конституція України, цей Закон, інші закони та підзаконні нормативно-правові акти, міжнародні договори України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України.
По Конституції є тлумачення по справах Устименка та Жашківської райради. А щодо ЗУ № 2657-XII "Про інформацію", то п. 2 його Прикінцевих положень визначено, що до приведення законодавства України у відповідність із цим Законом акти законодавства застосовуються в частині, що не суперечить цьому Закону.
Тому після 01.07.2012 р. можна робити до ДСЗПД інформаційний запит щодо причин "лояльності" до КП ГІОЦ (яке не є суб'єктом правовідносин, визначених ЗУ "Про житлово-комунальні послуги"), після чого подавати на них до суду за бездіяльність.

Щодо РКМДА № 1029 від 25.07.2008 р.:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6675.0.html
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Дослідження матеріалів к/с відбудеться 24 травня 2012 р. о 16-00. Маю підготувати перелік а/с, на які в 10-томах к/с № 04-27569 слід звернути особливу увагу.

Вчора відбулося дослідження матеріалів к/с. Сьогодні суд залишив скаргу без задоволення:

Сенсації не відбулося і рішення по суті правильне. Позитивний момент -прийняття постанови по суті, тобто я фактично визнаний особою, що має право на оскарження. Тому використаю цю можливість для подальшого оскарження з процесуальних мотивів. ;)
« Останнє редагування: 25 Травня 2012, 20:09:30 від Перо »
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Тобто тепер Ви подасте апеляцію і моя скарга знов не буде розглянута, а коли нарешті таки буде її чекає та ж участь (така ж постанова)? Може будуть якісь поради?
Записаний

Helen

• *
    • Перегляд профілю

Олександре! Не потрібно падати духом та засмучуватись  - навіть (не дай боже) поганий результат це також результат.
 Проте, буде нагода подивитись на суддівську відмовну «мотивіровочку»… щось виправити/підкорегувати у себе або доповнити…і...АЛГА…

А, може за час розгляду скарги Перо в АС (який загалом не дуже швидко розглядає справи, а й ще у період відпусток) взагалі у державі відбудуться які-небудь  несподівані зміни ..хто зна ..?
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

1. Може мені наполягати в с/з на тому, що я (та ще 8 осіб) не визнані слідством потерпілими?
2. Слідством не кваліфіковані дії Каплуненка по вимаганню боргів з допомогою колекторів?
3. Без уваги залишився факт нарахування платежів населенню за нечинними розпорядженнями КМДА.
4. Ліцензії ГІОЦ так і не отримав і його злочинна діяльність не припинена.
П. 2-4 були зазначені в колективній заяві.
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

Сьогодні закинула в СУ ГУ МВС у м.Києві інфозапит наступного змісту:
(click to show/hide)
Та заяву про вчинення злочину наступного змісту:
(click to show/hide)
На інфозапит одержала таку ж відповідь, як і Перо, про закриття крим.справи з тим самим посиланням і на тих самих підставах за підписом Мартинюка.
На заяву про вчинення злочину спочатку одержала відповідь від Заст.нач. СУ ГУ Сімона, де вказано, що заява передається для дослідчої перевірки та прийняття рішення в порядку ст.97 КПК до заст.нач. УДСБЕЗ ГУМВС Гмиріна, а потім отримала від УДСБЕЗ ГУМВС про передачу заяви до Дніпровського РУ ГУ МВС, тобто спустили до самого низу.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

1. Може мені наполягати в с/з на тому, що я (та ще 8 осіб) не визнані слідством потерпілими?
2. Слідством не кваліфіковані дії Каплуненка по вимаганню боргів з допомогою колекторів?
3. Без уваги залишився факт нарахування платежів населенню за нечинними розпорядженнями КМДА.
4. Ліцензії ГІОЦ так і не отримав і його злочинна діяльність не припинена.
П. 2-4 були зазначені в колективній заяві.

Див. особисті повідомлення.
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Чомусь АМК направив мою заяву про ГІОЦ
(click to show/hide)
для розгляду в міське територіальне відділення, яке розглядає заяву стосовно КП "Залізничне", а не ГІОЦ! Може АМК сам розглядає заяву в частині, що стосується ГІОЦ?
Чи може одна заява (її копія) розглядатися і в Комітеті і у Відділенні?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні суд залишив скаргу без задоволення:

Апеляційний розгляд призначено на 22 червня 2012 р. о 10-30. Не впевнений, що можу бути присутнім -але бажаючі можуть потрапити до АСК з паспортом.
« Останнє редагування: 19 Червня 2012, 20:54:16 від Перо »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

За повідомленням канцелярії АСК постанову суду 1-ої інстанції залишено без змін. Далі -ВССУ.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ухвала АСК від 22.06.2012 р.:

Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю

Мої ПОЯСНЕННЯ ДО СКАРГИ з урахуванням апеляційної скарги Перо.
(click to show/hide)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Головний зміст оскарження -це спробувати не звільнити КП ГІОЦ від будь-якої відповідальності (а саме це відбулося), а притягнути до відповідальності адміністративної його службових осіб. Все інше для суду не буде мати значення.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email