Більше до мене ніхто не приходить ..... чомусь ....лише іноді дзвонять по телефону ... .
До мене не приходили, мабуть тому що живу не в Києві.
Але дзвонили. В мене за воду є "борг", бо був період пільги не враховували.
Пояснив : "Платити не буду, хай врахують пільги, хай вивчають рішення ЄСПЛ."
Отримав відповідь: " А Ви зверніться до комунальників, хай же перерахують. Вам же ж там поруч. А потім нам передзвоніть, Вам до нас дзвонити - безкоштовно, а нам до Вас безкоштовно тільки 3 хвилини". І дають номер телефону. ( А говорив я не поспішаючи, з цитуванням НПА і т.д. і т.п. , тобто з першого разу у три хвилини не вклалися).
Десь через місяць - півтора знов телефонують: "Ну як, домовилися? Чого Ви не дзвоните?"
Відповідаю :" Ні не домовилися. Вперті. Хочу оце звернутися до Вас, щоб Ваше "СБУ" допомогло мені на комунальників натиснути, хай виправляють порушення закону. У Вас же на сайті є така об`ява , що Ви й громадянам допомагаєте! Так допоможіть списати неіснуючий борг. Може позов складете, а може як по іншому?"
"Немая сцена".
Продовжую: " А назовіть мені прізвище, ім`я та побатькові Вашого керівника, бо як писатиму до Вас , то незручно без звертання, наприклад, Шановнний, Іван Іванович... Ми ж не дикуни якісь..."
Все... Знов перебрали ті 3 хвилини... Ім`я керівника так і не сказали... Але й дзвінків більше не було.