'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Горизонтальний трубопровід із гарячою водою  (Прочитано 152155 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Хто мені надасть цю інформацію?! Ланцюгу немає. На запит надали купу листів проекту. А де там трубопровід ГВП?

У "купі листів проекту" взагалі не передбачено в будинку трубопроводу ГВП як такого?

Цитувати
...що саме повинно бути у листі Мінрегіону до КМДА

Навіщо це?
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

за допомогою позову можна для ОМС встановити наявність компетенції.

Таку вимогу суди вважають доречною у спорах між суб'єктами владних повноважень щодо реалізації їхньої компетенції. Але спробувати можна.
Чи обов'язково для встановлення наявності компетенції ОМС в позові зазначити його відповідачем?

У "купі листів проекту" взагалі не передбачено в будинку трубопроводу ГВП як такого?
Скоріш за все потрібні листи проекту мені не надали.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Навіщо це?

http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6527.msg39032.html#msg39032
Це змусить КМДА змінити шаблон відписок. ;)
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

У листі КМДА №002-1837 від 22.05.12р. на адресу Департаменту житлової політики Мінрегіону зазначено, що на час проектування будинку було чинним рішення Виконкому міської ради №45 від 16.01.1978р., на основі якого прийнято Наказ Головного управління проектних робіт "Київпроект" №68 від 01.03.1978р., що дозволяв прокладати циркуляційний трубопровід під стелею коридору квартири. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6527.msg36994.html#msg36994
Можна в адмін. позові зобов'язати міністерство направити відповідний лист-роз'яснення до КМДА? Адже міністерство отримало лист від КМДА, що протиріччіть прийнятому раніше рішенню.

Чи не порушив я строк для звернення до адміністративного суду с проханням змусити Мінрегіон направити лист до КМДА?
(click to show/hide)
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

про всяк випадок: ПОЛОЖЕННЯ  про Міністерство регіонального розвитку, будівництва  та житлово-комунального господарства України
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/633/2011
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

письмове провадження - розгляд і вирішення адміністративної справи в суді першої, апеляційної чи касаційної інстанції без виклику осіб, які беруть участь у справі, та проведення судового засідання на основі наявних у суду матеріалів у випадках, встановлених цим Кодексом;
Стаття 122. Розгляд адміністративної справи у судовому засіданні
2. Судовий розгляд адміністративної справи здійснюється в судовому засіданні з викликом осіб, які беруть участь у справі.
4. Особа, яка бере участь у справі, має право заявити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами.
Правильно розумію, що письмове провадження можливе лише в випадку клопотання про це всіх осіб, які беруть участь у справі?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

З практики. Судді оголошують про перехід до письмового провадження і за власною ініціативою. Без подання відповідних клопотань учасниками спору. В моїй справі по оскарженню перейменування КП http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7835.0.html суддя Головань вислухала пояснення сторін. Оголосила про строк для подачі додаткових пояснень і перехід до письмового провадження.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
18 жовтня 2012 року
АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
Зміст позовних вимо
1.   Прийняти цей позов для розгляду у порядку письмового провадження.
2.   Покласти на відповідачів усі витрати, пов'язані з розглядом цієї справи.
3.   Витребувати у Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації завірені належним чином копії сторінок проекту будинку, згідно яких горизонтальний трубопровід гарячого водопостачання прокладено під стелею моєї квартири.
4.   Задовольнити позовні вимоги у повному обсязі, а саме:
4.1.   Визнати бездіяльність Мінрегіону неправомірною, та зобов’язати його направити лист до Київської міської державної адміністрації та Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, а також до ПАТ “Київпроект” та Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м.Києві, в якому Мінрегіон має зазначити таке:
4.1.1.   Підтвердити неправомірність прокладення трубопроводу ГВП через мою квартиру із посиланням на пункти нормативних актів, зокрема СНиП 2.04.01-85.
4.1.2.   Обґрунтувати, чому Наказ Головного управління проектних робіт "Київпроект" №68 від 01.03.1978р. після введення в дію СНиП 2.04.01-85 втратив чинність у частині, що дозволяє  прокладати горизонтальний циркуляційний трубопровід під стелею коридору квартир верхнього житлового поверху при наявності технічного поверху.
4.1.3.   Підтвердити необхідність перенесення трубопроводу гарячого водопостачання з моєї квартири на технічний поверх та забезпечення його належного утримання для запобігання аваріям (ч.2 ст.386 Цивільного Кодексу України).
Також зазначити правові підстави для усунення цього порушення органом місцевого самоврядування за місцем мого проживання та (або) балансоутримувачем.
4.1.4.   Зазначити із посиланням на пункти нормативних актів, чи обов’язкове розроблення проекту для перенесення трубопроводу з моєї квартири на технічний поверх.
Хто повинен цей проект замовити?
4.2.   Визнати дії Мінрегіону при розгляді моїх звернень неправомірними, та зобов’язати провести службове розслідування щодо порушення посадовими особами вимог Закону України “Про звернення громадян” при розгляді звернень від 12.04.12р. та від 20.09.12р.
4.3.   Визнати рішення засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 21.03.12р. неправомірним та скасувати.
4.4.   Визнати бездіяльність Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації неправомірною, та зобов’язати забезпечити умови проживання у моїй квартирі відповідно до будівельних норм та вжити заходів щодо усунення порушення моїх прав споживача житлово-комунальних послуг.
4.5.   Визнати дії Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації при розгляді звернення від 03.10.12р. неправомірними, та зобов’язати провести службове розслідування щодо порушення посадовими особами вимог Закону України “Про звернення громадян”.
4.6.   Встановити наявність чи відсутність компетенції (повноважень) Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації у забезпеченні умов проживання у моїй квартирі відповідно до будівельних норм та вжиття заходів щодо усунення порушення моїх прав споживача житлово-комунальних послуг.
4.7.   Стягнути з Мінрегіону на мою користь сплачений судовий збір в розмірі 32 грн. 19 коп.
Позов отриманий ОАС. Чекаю ухвалу.
Записаний

ВасьОК

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
18 жовтня 2012 року
АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
Зміст позовних вимо
1.   Прийняти цей позов для розгляду у порядку письмового провадження.
2.   Покласти на відповідачів усі витрати, пов'язані з розглядом цієї справи.
3.   Витребувати у Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації завірені належним чином копії сторінок проекту будинку, згідно яких горизонтальний трубопровід гарячого водопостачання прокладено під стелею моєї квартири.
4.   Задовольнити позовні вимоги у повному обсязі, а саме:

4.1.   Визнати бездіяльність Мінрегіону неправомірною, та зобов’язати його направити лист до Київської міської державної адміністрації та Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, а також до ПАТ “Київпроект” та Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м.Києві, в якому Мінрегіон має зазначити таке:
4.1.1.   Підтвердити неправомірність прокладення трубопроводу ГВП через мою квартиру із посиланням на пункти нормативних актів, зокрема СНиП 2.04.01-85.
4.1.2.   Обґрунтувати, чому Наказ Головного управління проектних робіт "Київпроект" №68 від 01.03.1978р. після введення в дію СНиП 2.04.01-85 втратив чинність у частині, що дозволяє  прокладати горизонтальний циркуляційний трубопровід під стелею коридору квартир верхнього житлового поверху при наявності технічного поверху.
4.1.3.   Підтвердити необхідність перенесення трубопроводу гарячого водопостачання з моєї квартири на технічний поверх та забезпечення його належного утримання для запобігання аваріям (ч.2 ст.386 Цивільного Кодексу України).
Також зазначити правові підстави для усунення цього порушення органом місцевого самоврядування за місцем мого проживання та (або) балансоутримувачем.
4.1.4.   Зазначити із посиланням на пункти нормативних актів, чи обов’язкове розроблення проекту для перенесення трубопроводу з моєї квартири на технічний поверх.
Хто повинен цей проект замовити?

4.2.   Визнати дії Мінрегіону при розгляді моїх звернень неправомірними, та зобов’язати провести службове розслідування щодо порушення посадовими особами вимог Закону України “Про звернення громадян” при розгляді звернень від 12.04.12р. та від 20.09.12р.
4.3.   Визнати рішення засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 21.03.12р. неправомірним та скасувати.
4.4.   Визнати бездіяльність Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації неправомірною, та зобов’язати забезпечити умови проживання у моїй квартирі відповідно до будівельних норм та вжити заходів щодо усунення порушення моїх прав споживача житлово-комунальних послуг.
4.5.   Визнати дії Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації при розгляді звернення від 03.10.12р. неправомірними, та зобов’язати провести службове розслідування щодо порушення посадовими особами вимог Закону України “Про звернення громадян”.
4.6.   Встановити наявність чи відсутність компетенції (повноважень) Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації у забезпеченні умов проживання у моїй квартирі відповідно до будівельних норм та вжиття заходів щодо усунення порушення моїх прав споживача житлово-комунальних послуг.
4.7.   Стягнути з Мінрегіону на мою користь сплачений судовий збір в розмірі 32 грн. 19 коп.
Позов отриманий ОАС. Чекаю ухвалу.
Подивіться ст. 104 и 105 КАСУ, и подмайте яку ухвалу винесе суд!
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Підпункт 6 пункту 4 статті 105 КАСУ - встановлення наявності чи відсутності компетенції (повноважень) суб'єкта владних повноважень.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Це мій перший позов, тому я звертався до форумчан з проханням допомогти правильно сформулювати позовні вимоги http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6527.msg39201.html#msg39201
Записаний

ВасьОК

• *
    • Перегляд профілю
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 109 КАС України, суддя відмовляє у відкритті провадження в адміністративній справі, якщо позовну заяву не належить розглядати в порядку адміністративного судочинства.
Мої вимоги за п.4.6 не підлягають розгляду в порядку адміністративного судочинства.
А все інше?
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

http://reyestr.court.gov.ua/Review/26507680
Справа №2а-14268/12/2670. Ухвала від 22.10.2012 - відкрито провадження. Суддя Головань О.В.
Судове засідання 12.11.2012 о 10:00 за адресою Хрещатик, 10, зал судового засідання №4.
Запрошую небайдужих форумчан.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Справа №2а-14268/12/2670. Ухвала від 22.10.2012 - відкрито провадження.
В Ухвалі зазначено, що витребувати від позивача всі оригінали доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності.
Є кілька питань:
  • За скілька днів до судового засідання я повинен подати ці документи?
  • Чи треба скласти реєстр поданих оригиналів? Як оформити письмові пояснення відсутності (заявою, клопотанням тощо)?
  • Я хочу ще декілька документів додати до справи. Як це оформити? Чи потрібно додаткові матеріали направити відповідачам?
  • Чи можна до засідання ознайомитися з письмовими запереченнями відповідачів проти позову? Якщо так, як це зробити?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email