'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Горизонтальний трубопровід із гарячою водою  (Прочитано 152225 раз)

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/v_001700-09

Чи можна змусити Київпроект зараз спростувати недостовірну інформацію за листом від 09.12.11р.?
Мою честь та гідність Київпроект не порушив.
« Останнє редагування: 31 Січня 2012, 19:23:43 від Roman »
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

У вкладенні діючий нашого балансоутримувача Статут КП "УЖГ".
В п.3.3 зазначено, що за дорученням Дарницької РДА здійснює:
  • виконання функцій замовника з підготовки проектно-кошторисної документації на реконструкцію житлового та нежитлового фонду, а також функцій замовника на їх будівництво та реконструкцію;
  • обстеження об'ектів житлового фонду з метою встановлення їх технічного стану та відповідності вимогам нормативних документів, проведення експертиз стану будинків та приміщень.
Отже, без доручення Дарницької РДА вимагати від КП УЖГ немає сенсу?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Перевірте, згідно рішення КМР Київради № 284/5096 від 02.12.2010 року, яке підприємство обслуговує Ваш будинок
Згідно переліку об'єктів права комунальної власності територіальної громади міста Києва мій будинок обслуговує ЖЕД-204 (Таблиця 7).
Це структурний підрозділ КП "УЖГ" Дарницького району м.Києва.
Тут щось не стикується. З чого вбачається, що ЖЕД-204 є структурним підрозділом КП "УЖГ"?

В рішенні КМР зазначаються юридичні особи, або структурні підрозділи з однозначним посиланням на юридичну особу.
Вибірково. В додатку зазначаються такі підприємства.
ЖЕД-222 КП "ГОСПОДАР" ДАРНИЦЬКОГО РАЙОНУ М.КИЄВА
ЖЕД-223 КП "ГОСПОДАР" ДАРНИЦЬКОГО РАЙОНУ М.КИЄВА
ЖЕД-202
ЖЕД-204
КП "УЖГ"
КП "ДИРЕКЦІЯ З УПРАВЛІННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ НЕЖИТЛОВОГО ФОНДУ ДАРНИЦЬКОГО РАЙОНУ М. КИЄВА"
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Відповідно до п. 5.1.9 Статуту витребуйте копії Положення про ВСП ЖЕД-204. І наказу КПУЖГ № 180 від 08.08.2008.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

З чого вбачається, що ЖЕД-204 є структурним підрозділом КП "УЖГ"?
Так зазначають у своїх відповідях РДА та КП "УЖГ", та на печатці ЖЕД так написано.
« Останнє редагування: 31 Січня 2012, 20:27:42 від Roman »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Можна ще по ЄДРПОУ перевірити код Вашого ЖЕД
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Ви керуєтесь нормами ЗУ Про житлолво-комунальні послуги, ЦК та ЗУ Про захист прав споживачів.
І вимагаєте від підприємства надання ЖКП належної якості.
Мабуть, час готувати потихеньку позов.  ;)
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Мабуть, час готувати потихеньку позов.  ;)
До позову б змусити Київпроект зараз спростувати недостовірну інформацію за листом від 09.12.11р.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ви ж не спростовуєте кожний напис на паркані? Навіщо згаданому листу стільки уваги?
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Навіщо згаданому листу стільки уваги?
Київпроект проектував будинок, в якому я мешкаю.
Балансоутримувач будинку на мої скарги неодноразово (3 рази) звертався до Київпроекту. Остання відповідь Київпроекта датована 09.12.11р. Згідно неї горизонтальний трубопровід проведено через мою квартиру законно.
Але це недостовірна інформація, на мій погляд.
Натомість, поки є відповідь Київпроекту від 09.12.11р. будуть на неї посилатися.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

На сьогодні лист Київпроекта це єдиний аргумент на мої скарги.
Не буде листа, не буде аргумента.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

По сути там и работ-то всего-ничего. Понятно, что никому их делать не хочется.
Роботи мабуть і мало. Але питання інше.
Якщо вивести трубопровід на тех. поверх, то відповідальність за нього буде цілком на КП "УЖГ".
Гаряча вода часто нижча за нормативну (50-75 градусів Цельсія). Тобто без належної ізоляції труби лопнуть и затопить мою квартиру і сусідів, яких може бути багато.
Тоді КП "УЖГ" потрібно буде компенсувати витрати на ремонт усім. А це кошти немаленькі.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Ви керуєтесь нормами ЗУ Про житлолво-комунальні послуги, ЦК та ЗУ Про захист прав споживачів.
ст.21 ЗУ "Про захист прав споживачів" права споживача вважаються в будь-якому разі порушеними, якщо при наданні послуги, від якої споживач не може відмовитись, а одержати може лише в одного виконавця, виконавець нав’язує такі умови одержання послуги, які ставлять споживача у нерівне становище порівняно з іншими споживачами.

Умови одержання мною послуг, на мій погляд, відрізняються від інших споживачів - внаслідок порушення ДБН я вимушений отримувати послугу з ГВП, яка спричиняє порушення оптимального (допустимого) співвідношення показників параметрів повітряного середовища житлового приміщення (температура, рухомість повітря, відносна вологість), що регламентує теплове самопочуття людини.
Відповідний запит на адресу СЕС вже зроблено.

На жаль, я не можу знайти які вимоги ЦК порушуються. :(
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

На жаль, я не можу знайти які вимоги ЦК порушуються. :(

Roman, я вже десь писав, що в даному випадку є порушення прав передусім власника нерухомого майна, якому створені перешкоди у здійсненні права власності. Перешкоди -це наявність трубопроводу, який у квартирі не міг бути передбачений, але фактично є. Тим самим, на його місці не можна розмістити додаткові меблі (площа квартири не використовується ефективно, як Ви того бажаєте). На вартість квартири це теж впливає. Моральна шкода -це підвищена температура від трубопроводу, шуми та, наприклад, неестетичний зовнішний вигляд, який нервує кожного дня.
Усі ці речі слід підтвердити фотографіями, актами, висновками експертів та іншими доказами.
Що робити? Я бачу, що Ви вагаєтесь -чи то переносити трубопровід в інше (штатне) місце чи ні, бо його можуть залишити без ізоляції. Якщо все влаштовує у квартирі -можна подумати над встановленням сервітуту для особи, на балансі якої знаходяться ці труби. Це Вам вирішувати.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Я бачу, що Ви вагаєтесь -чи то переносити трубопровід в інше (штатне) місце чи ні, бо його можуть залишити без ізоляції.
Питання для себе я вирішив давно - трубопровід треба розмістити на тех.поверсі.
Щодо ізоляції, це пояснює чому КП не хоче переносити трубопровід. Відповідати за нього не бажає.                                                                                                                                                                                                                                                                     
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email