'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Горизонтальний трубопровід із гарячою водою  (Прочитано 152252 раз)

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Roman

• *
    • Перегляд профілю

У листі до Мінрегіону КМДА посилається на рішення 1978 року із зазначенням, що воно було чинне.

Я звернувся до Мінрегіону з проханням надати роз’яснення стосовно будівельних норм, що були чинні на час проектування будинку за моєю адресою http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6527.msg31893.html#msg31893 Текст нижче.
(click to show/hide)
В роз’ясненні від 24.05.12р., що підготовлено фахівцями Департаменту містобудування, архітектури та планування територій Мінрегіону, філософські зазначено: “Рішення щодо застосування технічних рішень, що не заборонено чинними будівельними нормами, приймається проектувальником об’єкта та затверджується замовником”.

Ще одна відписка від Мінрегіону.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Абз.8 ст.19 Закону України “Про звернення громадян”
Органи державної влади в межах своїх повноважень зобов'язані на прохання громадянина не пізніш як у місячний термін довести прийняте рішення до відома органу місцевого самоврядування за місцем проживання громадянина.
От і підтвердження порушення міністерством!
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

От і підтвердження порушення міністерством!
Відповідний лист від міністерства. (Немає у них підстав.)
Мабудь, в міністерстві не знають державної мови та не вміють читати закони.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Лишається повторити сказане раніше. Колекціонуванням відписок Вашу проблему не вирішити.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Колекціонуванням відписок Вашу проблему не вирішити.
Але це вирішує питання чернеток (оборотна сторінка чиста).  ;D
А якщо серйозно, міністерство не остання інстанція. Тим більше, що там грубо порушили законодавство про звернення громадян.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Я вирішив схематично описати:
1. В 1978 році прийняли місцеве рішення Виконкому міської ради м.Києва, яке дозволяло прокладати трубопровід "в зоне положительных температур". Але навіть це не є прямої вказівки розміщувати трубопровід у квартирах http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6527.msg31893.html#msg31893 .
2. В 1985 році прийняли СНиП 2.04.01-85 “Внутренний водопровод и канализация зданий”, що введено в дію Постановою Госстроя СССР.
Пункт 9.8 передбачає у випадку наявності технічного поверху трубопровід прокладати на технічному поверсі.
3. В 1987 році був запроектований будинок за моєю адресою.
4. В 1991 році будинок за моєю адресою прийнято до експлуатації.

КМДА та Дарницька РДА прикриваються саме рішенням 1978 року http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6527.msg36994.html#msg36994 .
Мінрегіон соромиться направити лист-роз'яснення до КМДА та Дарницької РДА http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6527.msg38131.html#msg38131 .
« Останнє редагування: 13 Серпня 2012, 21:20:36 від Roman »
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

У листі до Мінрегіону КМДА посилається на рішення 1978 року із зазначенням, що воно було чинне.
(click to show/hide)
Екс-перший замміністра з питань ЖКП Олександр Мазурчак не може помилятися!?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Щодо більшої юридичної сили СНиП.
Подивіться це посилання. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7529.msg38702.html#msg38702
Можете пошукати лист-роз'яснення Мінюсту №7447-0-33-08-34 від 28.07.08 р.

Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Якщо б я був впевнений в виграші, то давно звернувся до суду.
Але районний суддя звичайна людина.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Що ж. Це Ваш вибір. Це Ваше рішення. І воно для Вас, сподіваюсь, правильне.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Как в старом анекдоте: "Бежит петух за курицей и думает: "Не доганю, так согреюсь".
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Можете пошукати лист-роз'яснення Мінюсту №7447-0-33-08-34 від 28.07.08 р.
У вкладенні даний лист.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

[обстеження проводили також фахівці базових організацій з науково-технічної діяльності у будівництві  - Державного інституту "УкрНДІводоканалпроект" та Державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту "НДІпроектреконструкція".
До мене бажає завітати нова комісія.
Не знаю, добре це чи погано. Навіщо ще одна комісія?
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Абз.8 ст.19 Закону України “Про звернення громадян”
Органи державної влади в межах своїх повноважень зобов'язані на прохання громадянина не пізніш як у місячний термін довести прийняте рішення до відома органу місцевого самоврядування за місцем проживання громадянина.

Згідно до ст.29 Закону України “Про звернення громадян”, ст.1 Закону України “Про прокуратуру”, п.4.3 Наказу Генпрокуратури України №1гн від 26.12.11р., Генеральна прокуратура України безпосередньо здійснює правозахисну діяльність шляхом нагляду за дотриманням законодавства про звернення громадян центральними органами виконавчої влади.
Нажаль, посадові особи прокуратури нехтують Конституцією України, в якій визначено, що Україна є правовою державою, та прокуратура зобов'язана діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Підтвердженням тому є той факт, що мої численні звернення до Генпрокуратури (04.05.12р., 30.05.12р., 18.06.12р., 11.07.12р. та 07.08.12р.) з проханням провести перевірку дотримання Мінрегіоном законодавства про звернення громадян в частині доведення прийнятого рішення до відома органу місцевого самоврядування за місцем мого проживання були переслані до міністерства.
А від Мінрегіону я отримав стандарні відписки http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6527.msg38131.html#msg38131 .
Думаю подати адміністративний позов до Генпрокуратури.
Чи є особливості складання таких позовів?
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

У вкладенні адміністративний позов до Мінрегіону та Генпрокуратури на рецензію.
Дякую за допомогу.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email