'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Робота по скасуванню судового наказу -2 в Дарницькому р/с  (Прочитано 53630 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Нужно было еще добавить к этому:
Цитувати
Одночасно слід врахувати, що до цього часу не завершені всі судові процеси по скасуванню тарифних розпоряджень КМДА (які приймались до січня 2011 року включно). Зокрема, не завершені розгляди адміністративних справ №2а-851/10 за позовом В.І. Кулі до КМДА, №2а-1888/10 за позовом В. Кличка до КМДА, №2а-2292/09 за позовом В. Кличка до КМДА.
... № 2а-9037/11/2570 за позовом В.Ю. Блащука до КМДА (позов задоволено частково, можливе оскарження).
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

мое мнение: не нужно раскрывать ВСЕ карты :)
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

мое мнение: не нужно раскрывать ВСЕ карты :)
не спорю
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

Подав сьогодні в останній 10-й день заяву про скасування СН...
Чекаємо на позитивне рішення суду  ;)
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Шановне панство, прошу фахових коментарів.

6 жовтня я подав заяву про скасування СН.
Згідно п.1 ст. 105-1 ЦПК "Заява про скасування судового наказу реєструється  у  день її  надходження до суду,  та  не  пізніше  наступного  дня передається визначеному судді."
Згідно п.4 ст. 105-1 ЦПК "Питання про прийняття заяви про скасування судового наказу до розгляду  суд  вирішує  не  пізніше  наступного  дня  після  її передачі визначеному судді."
Згідно п.5 ст. 105-1 ЦПК "Копія  ухвали  про прийняття заяви про скасування судового наказу  до  розгляду  не  пізніше  наступного   дня   з   дня   її постановлення  надсилається стягувачу та боржнику.  Разом з копією ухвали стягувачу та боржнику надсилається повідомлення про  час  і місце  розгляду заяви про скасування судового наказу,  а стягувачу надсилається також копія такої заяви та доданих до неї документів."
Тобто (враховуючи, що 8, 9 - субота і неділя) суддя повинен був 10 жовтня постановити ухвалу  про прийняття заяви про скасування СН і 11 жовтня мені повинні були надіслати її копію та повідомлення про час  і місце  розгляду заяви про скасування СН.

На ділі:
1) Суддю і номер справи мені поміняли.
2) Нова суддя на 14 жовтня ще нічого не робила по справі!
3) Її помічник сказала мені, що цивільна канцелярія має строк 3 дні для передачи справи до судді!
4) Також вона сказала, що суддя не ухвалює ухвали про прийняття заяви про скасування судового наказу  до  розгляду, а просто приймає рішення та надсилає повістку про час та місце розгляду заяви про скасування СН і вже на цьому засіданні приймає ухвалу про долю СН!

Я послухав цей дитячий лемент і сказав, що сперечатися не хочу і що знов прийду у вівторок...  :-\
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Шановне панство, прошу фахових коментарів.
....

Я послухав цей дитячий лемент і сказав, що сперечатися не хочу і що знов прийду у вівторок...  :-\
Вам не чем больше заниматься?
У Вас уйма свободного  времени?
Конечно прийдите в суд в понедельник, потом во вторник, далее в среду в чеверг....
Пилити им мозги, пусть работают сволочи!

ПС: по КАСУ на касацию отведено 1 месяц со дня получения дела.... Дело Хельваса там с момента получения провалялось 1 год и 6 месяцев .....
Нужно было Хельвасу каждый день приходить в суд, и пилить им мозги, и тогда бы они рассмотрели его дело за 1,5 года :)
Записаний

Леслі

• Адміністратор
    • Перегляд профілю
    • Email

ВАВАНчику.
Ще раз нагадую. З запитаннями на форум звертаються відвідувачі в основному без юридичної освіти. Їх повсякденне життя не пов`язане з судами. Тому питання, очевидні для "крутого юриста", можуть бути абсолютно не очевидні для інших. І про 1,5 років тяганини по справі Хельваса не повинні знати всі.
Прошу звернути увагу на стилістику Ваших відповідей учасникам форуму. Дуже вітається спокійний і доброзичливий стиль спілкування, без роздратування та насмішок. Відповіді на питання мають бути аргументовані, з посиланнями на відповідні статті
законів.

Олександру.
Практика розгляду справ в судах така, що норми ЦПК по строкам практично ніколи не дотримуються. В цих випадках рекомендується просто чекати. Інколи 2-3 місяці. Контролювати поштову кореспонденцію, як просту так і рекомендовану.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

ПС: по КАСУ на касацию отведено 1 месяц со дня получения дела.... Дело Хельваса там с момента получения провалялось 1 год и 6 месяцев ...
При чем здесь "на касацию отведено 1 месяц"? Речь идет о выполнении конкретных процедур касации по датах, четко установленных ЦПК. Хельвас наверно мог подать взыскать за моральный ущерб за зятягивание сроков или потребовать дисциплинарно наказать судью.
Вы лучше скажите мне - у вас есть "лишняя" заверенная копия "Постанови КААС від 14.01.2009 року у справі Хельваса В.П. № 22-а-5301/08."?
А "лишняя" заверенная копия "Ухвали ВАСУ від 29.03.2011 року у справі № К-18726/09"?
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Практика розгляду справ в судах така, що норми ЦПК по строкам практично ніколи не дотримуються. В цих випадках рекомендується просто чекати. Інколи 2-3 місяці. Контролювати поштову кореспонденцію, як просту так і рекомендовану.
Я це знаю - судився 2 роки (але не з державою). Я просто боюсь, що суддя може щось сфальсифікувати: наприклад пройде 5 днів від дати, коли він вкаже на недоліки у заяві чи ще щось. (Свідомі чи ні, порушення ЦПК судом йдуть на кожному кроці.)
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

У меня и "не лишней" заверенной - НЕТ! :'(
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

12. Чи вичерпав я перелік судових рішень по тарифам ЖКП у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м.Києва, які де-факто діяли останні 3 роки?
Виявляється є щє ПОСТАНОВА ОАС № 2а-5954/11/2670 від 21.06.2011 по скасуванню РКМДА  № 978-981 (справа Кличка). Чи вона оскаржується?
Тоді чому:
Цитувати
Окружний адміністративний суд столиці визнав незаконними та нечинними з моменту прийняття розпорядження КМДА від 31.08.2009 №978-981 щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Зазначену постанову суд ухвалив 21 червня попри численні спроби відповідачів у судовому процесі й надалі затягувати розгляд справи.

«Рішення суду ще раз довело правоту нашої політичної сили, яка наполягала на тому, що влада незаконно підвищила тарифи, відмовившись реєструвати свої розпорядження в Міністерстві юстиції. Тому сьогодні кияни мають право на перерахунок сплачених ними коштів», - говорять у фракції «УДАР Віталія Кличка».

У політичній силі наголошують, що постанова суду вступить в силу після її оскарження в апеляційній інстанції з боку КМДА.

Однак, «УДАР Віталія Кличка» закликає киян особисто звертатися до суду з позовами до житлово-експлуатаційних організацій. На сьогодні це – чи не єдина можливість для людей повернути свої кошти. Адже КМДА відмовилась автоматично проводити перерахунок сплачених житлово-комунальних тарифів за весь 2010 рік, не зважаючи на те, що Київський апеляційний суд іще 9 березня 2011 року ухвалив постанову, котра надає громадянам право на це.

«Влада просто не хоче повертати киянам гроші. Адже на кону стоїть біля 2 млрд. грн. Тому мешканці міста повинні масово звертатися до суду. Необхідний пакет документів для подачі позову вони можуть отримати у наших громадських приймальнях», - зазначають у фракції «УДАР».

У політичній силі також додають, що направили звернення до прокуратури Києва з вимогою зобов’язати КМДА провести перерахунок коштів населенню та притягти до відповідальності посадових осіб, винних у затвердженні та застосуванні нечинних розпоряджень. Наразі, розгляд звернення у прокуратурі триває.
http://klichko.org/news/id/424
?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

...Виявляється є щє ПОСТАНОВА ОАС № 2а-5954/11/2670 від 21.06.2011 по скасуванню РКМДА  № 978-981 (справа Кличка). Чи вона оскаржується?
...
Послушайте, у Вас в руках огромный (не побоюсь этого слова) информ ресурс. Вы принципиально не хотите его самостоятельно использовать?!
« Останнє редагування: 17 Жовтня 2011, 23:03:53 від ВАВАНчик »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Я це знаю - судився 2 роки (але не з державою). Я просто боюсь, що суддя може щось сфальсифікувати: наприклад пройде 5 днів від дати, коли він вкаже на недоліки у заяві чи ще щось. (Свідомі чи ні, порушення ЦПК судом йдуть на кожному кроці.)
Олександре! Щодо порушенння строків і захисту від порушень чи помилок. Треба фіксувати та підтверджувати доказами кожну дату отримання документів, а також факти пропуску строків.

По отриманим простим листам - зберігати конверти. Дата отримання = дата поштового штемпеля + 3 дні (норматив пересилання кореспонденції по Київу).
В рекомендованих листах ретельно, з зазначенням дати заповнювати повідомлення про вручення. Можна це повідомлення зразу сфотографувати.
По рекомендованим листам без повідомлення про вручення - попросити на пошті сфотографувати сторінку книги видачі листів, де Ви розписуєтесь. А на конверті  - проставити штами, написати "отримано" та підпис посадової особи пошти.
В судах при затримці з видачею копій рішень, якщо необхідне апеляційне оскарження і строки горять - подавати заяву (фіксується дата звернення) з проханням надати копію рішення і застереженням, що до цього часу Вам з вини суду цю копію не надавали.

Щодо адмін. справи Кличка. Тут згодна по суті з ВАВАНчиком. Скористайтесь функцією Пошук. Або погортайте теми розділу Адміністративні справи.
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

...Виявляється є щє ПОСТАНОВА ОАС № 2а-5954/11/2670 від 21.06.2011 по скасуванню РКМДА  № 978-981 (справа Кличка). Чи вона оскаржується?
...
Послушайте, у Вас в руках огромный (не побоюсь этого слова) информ ресурс. Вы принципиально не хотите его самостоятельно использовать?!
1. Когда я задавал этот вопрос, у меня было мало времени, а кнопка поиска плохо работает.
2. Не знаете ответа - не отвечайте.
3. Нет времени, желания или терпения - не отвечайте.
4. И вообще - лучше не отвечать, чем нервничать, что "очевидные вещи" кто-то не понимает, или не может читать Ваши ответы "между строк" (это для Вас все очевидно).
5. Вы хотите сказать, что до сих пор не создана ветка со списком судебных решений, в которых доказана незаконность РКМДА?
6. Так как Вы с Перо не обжалуете главный вывод этого постановления, то может эти обжалования не влияют на вступление его в законную силу - откуда мне знать?
7. Получается, что на сайте Кличко дезинформация?
« Останнє редагування: 18 Жовтня 2011, 02:51:16 від Олександр »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email