'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Справа № 2-6157/11: позов до КП ГІОЦ про спростування недостовірної інформації  (Прочитано 10753 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Справа № 2-6157/11: позов до КП ГІОЦ, КП Липкижитлосервіс про визнання інформації недостовірною та її спростування.
Ухвалою Дніпровського райсуду м. Києва від 17.11.2011 р. відкрито провадження.

Попередній розгляд 29.11.2011 р. о 12-30.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Бажаю удачі і перемоги.

Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Цікавою буде інформація про подальший розвиток подій.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

В засідання з'явилися я та представник КП ГІОЦ. Представника КП "Липкижитлосервіс" не було. Суддя посвідчила згідно з оригіналами надані мною докази, та долучила до м/с заперечення КП ГІОЦ. Наступне попереднє засідання 12 грудня 2011 р. о 09-30.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Перерва в попередньому засіданні до 16 грудня 2011 р. до 10-15 З'явилися обидва відповідачі, але КП "Липкижитлосервіс" (з їх слів) не отримали позов, а у суду немає зворотного повідомлення. Науменко заявив, що без відмітки банку рахунки КП ГІОЦ не є належними доказами, бо можливо саме я їх роздруковую. ;D
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

То, може надати копії таких рахунків КП ГІОЦ форумчанами -киянами із супровідними листами і хай суд постановить ухвалу про проведення експертизи, або викликати  у якості свідків, які під присягою запевнять, шо взяли квитанції у своїх поштових скриньках, а бувають випадки, коли вони їх знаходили на підвіконні біля поштових скриньок?
У крайньому випадку клопотати про надання Вами пояснень у якості свідка, чи допит представника Вашого у якості свідка?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Валентина, справа розглядається відносно конкретних рахунків за конкретний час (коли "утворювався борг") з моєю адресою і де зазначено певний особовий рахунок. Саме щодо цих рахунків встановлені обставини у справах № 2а-11889/10/2670 і № 2-3386-1/10 про їх друкування з боку КП ГІОЦ. Інші рахунки не є предметом розгляду справи. Але навіть якщо суд всупереч встановлених обставин макулатуру КП ГІОЦ визнає такою, що не друкується цією установою -це мене також влаштовує.  ;)

P. S. Дякую за пропозиції допомоги. Можливо згодиться передусім в адмін справах (вже відомих, або тих, по яким ще не відкрито провадження).
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

Науменко заявив, що без відмітки банку рахунки КП ГІОЦ не є належними доказами, бо можливо саме я їх роздруковую. ;D
Але тоді це є належним доказом того, що за цими квитанціями не треба нічого сплачувати  ;D
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

З боку КП ЛЖС знову нікого не було. С/з не відбулося. Я та пр-к КП ГІОЦ Науменко письмово погодилися на призначення справи до судового розгляду 09 лютого 2012 р. о 14-00.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Але навіть якщо суд всупереч встановлених обставин макулатуру КП ГІОЦ визнає такою, що не друкується цією установою -це мене також влаштовує.  ;)
Какой тогда смысл было подавать в суд?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Відповідь є вище:
« Reply #7 : 14 Грудень 2011, 00:26:46 »
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Відповідь є вище:
« Reply #7 : 14 Грудень 2011, 00:26:46 »
Але тоді це є належним доказом того, що за цими квитанціями не треба нічого сплачувати  ;D
Только ради этого подавать в суд?
Не проще просто не платить по квитанциям?
Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

Валентина, справа розглядається відносно конкретних рахунків за конкретний час (коли "утворювався борг") з моєю адресою і де зазначено певний особовий рахунок. Саме щодо цих рахунків встановлені обставини у справах № 2а-11889/10/2670 і № 2-3386-1/10 про їх друкування з боку КП ГІОЦ. Інші рахунки не є предметом розгляду справи. Але навіть якщо суд всупереч встановлених обставин макулатуру КП ГІОЦ визнає такою, що не друкується цією установою -це мене також влаштовує.  ;)
А як на Вашу думку, чи доцільно наприклад мені подати позов до КП ГІОЦ приблизно такого ж змісту, як і Ваш, де вказати в якості недостовірної інформації щодо мене - суму боргу, яка  вказана в рахунках КП ГІОЦ стосовно моєї квартири(за весь період заборгованості з 2007 року), а в якості достовірної(яку я вважаю достовірною) навести мій власний розрахунок заборгованості, який я вважаю насправді існує, виходячи з тарифів, які відповідали часу, з якого мені рішенням Солом"янського суду по справі про стягнення з мене заборгованості перед КП УЖГ,  було визначено наявність договірних відносин між мною, та КП УЖГ на березень 2007 року, коли КП УЖГ через КП ГІОЦ, надіслало мені рахунки, а я на думку суду, сплативши рахунки КП ГІОЦ - погодився з тарифами, які існували на той час?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Не проще просто не платить по квитанциям?

По ним ніхто і не сплачує.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

було визначено наявність договірних відносин між мною, та КП УЖГ на березень 2007 року, коли КП УЖГ через КП ГІОЦ, надіслало мені рахунки, а я на думку суду, сплативши рахунки КП ГІОЦ - погодився з тарифами, які існували на той час?

На той час тарифи також були "космічні" (РКМДА №№ 141-144 пізніше "замінені" на РКМДА №№ 640-643, які у свою чергу скасовані судами). У цій справі мене більш цікавить мотивувальна частина рішення, ніж резолютивна.
У Вашому випадку перспективніше подавати: 1) позов до КМДА про стягнення шкоди (ст. 1175 ЦК); 2) позов до КП ГІОЦ, КП УЖГ про визнання недійними правочинів, що підтверджені квитанціями на КП ГІОЦ (ст. 227 ЦК).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email