'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Апеляція проти ВРЕЖО  (Прочитано 29434 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
Re: Апеляція проти ВРЕЖО
« Reply #30 : 04 Лютого 2012, 13:08:24 »

Наскільки я зрозумів, предмет спору -це правомірність включення до тарифу, який визначено у договорі, плати за прибудинкову територію і за послуги ГВ та ТП? Відключення від мереж відбулося в установленому законом порядку? Див:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6113.0.html
В чому ще предмет спору? Що не влаштовує у договорі по версії ВРЕЖО? Які є розбіжності з ВРЕЖО по суті?
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #31 : 04 Лютого 2012, 17:06:26 »

В судовій справі Акти теплової інспекції про відключення від їхніх систем і пломбування. Пломби цілі. Все законно і було погоджено на всіх рівнях (в тому числі і в ВРЕЖО). Я хочу зняти з себе плату ВРЕЖО не за тепло (ТП і ГВ), а за утримання ВРЕЖО внутрішньобудинкових систем ГВ і ТП(ремонт труб стояків, кранів заглушок і т.п. в будинку).
Те, що їх немає в квартирі є Акти. А чи є вони в будинку - в судовій справі документів немає. Мені це потрібно щоб поставити під сумнів розмір попередніх нарахувань ВРЕЖО за їх утримання за попердні 10 років.

Три роки тому ми починали з узгодження договору написаного ВРЕЖО, і я намагався привести його до типового.
Зараз позиція ВРЕЖО це - хай вже дослівно типовий договір і тариф 0.93 коп. за м.кв. як у всіх згідно тарифу міськради.
А я намагаюсь продавити файл МійДОГОВІР.
Там за основу - типовий, а в ньому заповнені пропуски - розмір місячної оплати без платежів за те, чого немає,
встановлено розмір і порядок нарахування пені, матеріальна відповідальність за невиконання договору, і головне це розділ "інші умови" в якому підготовка для відсічі позовної заяви по попередніх нарахуваннях за 10 років.
Головне що мені потрібно - "нарахування зроблені до підписання цього договору не створюють для споживача ніяких обовязків". (Ну, це очевидно, інакше навіщо договір. Та й у самому договорі зазначено, що він вступає в дію з моменту підписання) "Масло маслянное"
Етап скасування судового наказу ми вже пройшли і ВРЕЖО збирається подати цей позов зразу після укладання договору. В їхньому договорі - старий особовий рахунок на квартиру і там нарахування за 10 років.
Якщо я його підпишу без цієї умови - я тим самим візьму на себе відповідальність за те, що вони назбирали за 10 років на цьому особовому рахунку.
 Суддя це помітила, почала давати прямі поради представнику ВРЕЖО і відмовила мені щоб не було такого запису в договорі.
« Останнє редагування: 04 Лютого 2012, 18:21:47 від mata »
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #32 : 06 Лютого 2012, 09:29:31 »

Три дні тому попросив судову справу (заяву подав ще пів року тому) - відмовили, бо не готова. Кажуть приходьте в понеділок.
Сьогодні насилу випросив подивитись судову справу. Забрали через годину і кажуть фотографувати і переписувати без дозволу судді не можна. Можна тільки дивитись.
Нам треба здавати її в архів, тому більше її у нас не отримаєте.
Можете потім просити її через канцелярію.
Поки дивівся побачив, що уточнена позовна заява ВРЕЖО з судової справи - зникла,
а виникли заперечення на мій зустрічний позов яких перед прийняттям судового рішення не було.
Відмітки канцелярії немає. Мені копію заперечень не давали. Дата заперечень 23.01.2012, а дата судового ріщення 24.01.2010. Цікаво... ;D
В цих запереченнях нічого нового - вони переписані дослівно з судовго рішення. Тільки додано "в зустрічный позовній заяві Особа_В.В - відмовити".  Це, що самі щось помітили, чи суддя допоміг? ;D
« Останнє редагування: 06 Лютого 2012, 14:06:56 від mata »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #33 : 06 Лютого 2012, 20:31:24 »

В їхньому договорі - старий особовий рахунок на квартиру і там нарахування за 10 років.

Відразу слід зареєструвати окрему заяву про застосування позовної давності і відмову у позовних вимогах за межами позовної давності (за межами 3-ох років до дати подачі позову ВРЕЖО (ст. 267 ЦК).
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #34 : 06 Лютого 2012, 20:40:14 »

Сьогодні насилу випросив подивитись судову справу. Забрали через годину і кажуть фотографувати і переписувати без дозволу судді не можна. Можна тільки дивитись.

Фальсифікації у процесуальних документах -звичайна справа. Слід постійно контролювати аркуші справи (вести їх перелік і фотографувати ключові докази; зазвичай через кілька днів після судового засідання). Як тільки щось фабрикується -заперечення на дії судді (ч. 3 ст. 160 ЦПК), у тому числі на відсутність пронумерованих аркушів; а також повідомлення про злочини до прокуратури за ст. ст. 358, 366 КК на суддю та іншу сторону справи.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #35 : 06 Лютого 2012, 21:17:00 »

Трошки загубилась в Ваших матеріалах. Дайте посилання на текст позову. І на текст зустрічного позову.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю
« Reply #36 : 06 Лютого 2012, 21:22:51 »

В ваших повідомленнях - інформація про численні порушення цивільного процесу.
Незаконна заборона фотографувати справу, незаконне обмеження на час ознайомлененя (в межах робочого дня суду, з урахуванням обідніх перерв.)
На жаль, це типове явище.
Згодна з ПЕРО, всі порушення, нові аркуші, зникнення аркушів у справі слід фіксувати і зразу оскаржувати.
Це відповідь іншим учасникам - навіщо брати справу на ознайомлення.
Щодо заперечень від 23.01.12 (при с/з від 24.01.12 без участі сторін). Цілком ймовірно - "співпраця" з ВРЖЕО.
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #37 : 06 Лютого 2012, 22:10:48 »

Трошки загубилась в Ваших матеріалах. Дайте посилання на текст позову. І на текст зустрічного позову.

Це на першій сторінці
 http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7254.0.html
Файли з назвою - позовВРЕЖО, заперечення, зустрічнийПозов, Рішення, клопот(ання)
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #38 : 06 Лютого 2012, 22:43:01 »

Мне дали судебное решение с подписью судьи и секретаря, но не заверенное печатью.
Судья говорит - решение не вступило в силу, для подачи апелляции можно и без печати.
Надо ли требовать печать на судебном решении для апелляции?

Мне таки интересно
 - можно ли в апелляции утверждать, что ссылка на доверенность якобы выданную в день когда учреждение не работает (официальный выходной) является очевидной ложью?
 - действительна ли подпись представителя без ссылки в этом документе на номер доверенности?

Прочитал судебное деловодство, но так и не понял можно ли судье принимать незарегистрированные в канцелярии документы вне судебного заседания. Это процессуальное нарушение или это не запрещено?
« Останнє редагування: 06 Лютого 2012, 22:50:35 від mata »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #39 : 07 Лютого 2012, 13:44:08 »

1) Печать не нужна и подавать в апелляцию копию решения (с печатью или без) не нужно.
2) Утверждать можно и нужно, но это не влияет в данном случае на суть решения.
3) Подпись -на чем именно? Доверенность недействительна, если подпись не принадлежит подписавшему.
4) Документы судом принимаются либо в судебном заседании либо поступившие через канцелярию.
« Останнє редагування: 07 Лютого 2012, 13:52:21 від Перо »
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #40 : 07 Лютого 2012, 19:16:12 »

4) Документы судом принимаются либо в судебном заседании либо поступившие через канцелярию.

Где сказано, что только так, а не в любой день?

1. В судебном деле есть 2 письменных заявления сторон (от 24.01.12) - провести заочное судебное заседание 24.01.2012 без присутствия сторон (ну,.. не помню точно, но с таким смыслом - без нас). На этом заявлении ВРЕЖО подпись представителя без указания доверенности.
2. Есть записи в судебном решении:
"- Представник позивача за первісним позовом в судове засідання не з'явився, в письмовій заяві просить суд слухати справу у відсутність представника позивача, первісний позов підтримує в повному обсязі, зустрічну позовну заяву ___Особа В.В. просить залишити без задоволення.
- Відповідач ___Особа В.В. у судове засідання не з'явився, у письмовій заяві просить суд слухати справу у його відсутність, проти первісного позову заперечує в повному обсязі, про що надав відповідне заперечення, зустрічну позовну заяву просить задовольнити у повному обсязі.
- Відповідач ___Особа І.В. в судове засідання не з'явилася, про час та місце розгляду повідомлена у встановленому законом порядку.
- Розгляд справи судом здійснювався на підставі ст.197 ч.2 ЦПК України, за відсутності осіб, які беруть участь у справі."

3. В судебном деле документ ВРЕЖО от 23.01.12 на котором нет отметки канцелярии о приемке документа. И копию я его не получал.
Как он попал в судебное дело?

На этом основании я пишу в апелляционой скарге
- "Прошу суд прийняти до відома, що на мій погляд документ має ознаки співпраці суду з КП ВРЕЖО і ознаки правонарушенея вказані в Ст. 366. Кримінального Кодексу - Службове підроблення."
Мизер ловленый или нет?

Мене напрягають такі 3 питання:
1. Я бездоказово ображаю і звинувачую недоторканого судью?
2. Так писати правильно і можливо?
3. Мене не приговорять за це до 3-х років суворого рострілу?  ;D
« Останнє редагування: 07 Лютого 2012, 20:48:58 від mata »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #41 : 07 Лютого 2012, 21:51:53 »

Я вже писав, що навіть якщо документ ВРЕЖО от 23.01.12 потрапив у справу незаконно, це не вплине на суть рішення. Хоча слід на це послатися у скарзі.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю
« Reply #42 : 07 Лютого 2012, 22:41:06 »

Шановний mata! І про три, і про сім років розстрілу. Тільки тому, що Ви почали сперечатися з комунальною мафією - світить. Отже, не все так страшно.  ;)
Про апеляцію. Порушень процесуальних норм судом допущено багато. Їх можна зазначити в скарзі для "вагомості". Однак акцентувати увагу слід на іншому. На порушеннях, які вплинули на прийняте рішення.
Довіреність, видана 31.12. "Підкинуті пояснення" (дивись - на них штамп суду з`явиться) - вони "не впливають" на законність і обгрунтованість рішення. І ймовірно, будуть відкинуті, як "не істотні", як "формальні міркування".
« Останнє редагування: 07 Лютого 2012, 22:53:30 від Тетяна Academia »
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #43 : 07 Лютого 2012, 23:53:03 »

Я готовлю апелляцию по 10 разделам. По кожному розділу виписав номера аркушів справи.
- Не встановлено належний позивач
- не встановлено власники квартири
- не встановлено належний відповідач
- судове рішення на позов і зустрічний позов (на повязані вимоги) не може мати відмову жодній стороні. Повинне бути часткове задоволення обох сторін оскільки обидві сторони зобовязані укласти договір.
- судом не встановлені розміри тарифів на послуги, затверджені ОМС для будинку
- не встановлені обьєкти майнових відносин сторін (прибудинк.територія, мережі теплопост і інше) щодо утримання яких укладається договір.
- рішення порушує права власності

- Рішення має багато помилок (помилкові номера постанов, перекручені вимоги сторін, перекручені факти, посилання на додатки відсутні в справі)

суд проходив з процессуальними порушеннями:
  - суд склав рішення спираючись на нечинні документі внаслідок чого вийшов за рамки позовних вимог.
  - не витребував докази
  - суду були надані документи які мають ознаки службового підробленя.
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #44 : 08 Лютого 2012, 00:02:05 »

Шановні друзі,
прошу подивитись попередній варіант апеляційної скарги і дати Ваші поради.

От мені цікаво як виконавча служба буде примушувати мене укласти договір?
Голки під нігті?

І я от не розумію.
1. В мене заява про захист прав споживача.
2. Я платив судовий збір здається 50грн. за преддоговірний спір.
3. З мене збираються стягти 50грн і віддати їх ВРЕЖО
4. Юрій Васильович каже, що за апеляцію мені (як споживачу) судовий збір платит не треба.

А може мені в апеляції попросити повернути помилково сплачений мною судовий сбір 50 грн?
і чи можна споживачу не компенсувати судовий збір ВРЕЖО, тобто вдмінити повернення 50 грн. ВРЕЖО.
« Останнє редагування: 09 Лютого 2012, 00:02:31 від mata »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email