'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Позов до ТОВ Новобудова - відмова від послуги ЦО  (Прочитано 4653 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Светик

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Приєднуюся до тих, хто страждає від свавілля судів та незаконних дій ТОВ Новобудова.
Оскільки не знайшла на форумі теми про відмову від ЦО і ГВП у судовому порядку - пропоную обговорити це питання на прикладі мого судового процесу проти ТОВ "Новобудова" з позовними вимогами припинити постачання послуг з ЦО у зв.язку із відмовою від таких послуг.
У суді першої інстанції в задоволенні позову було відмовлено. Наразі стоїть питання: подавати апеляцію чи намагатися встановити лічильники тепла. Або взагалі подавати позов і намагатися зобов.язати ТОВ Новобудова укласти зі споживачем договір про надання ЖКП, в якому виключити умови про надання послуг з ЦО і ГВП.
Я, чесно кажучи, розгублена,  :'( оскільки таке рішення суду першої інстанції було взагалі для мене непередбачуваним - фактично мене насильно змушують купувати послугу, яка мені непотрібна.
Допоможіть, панове, розібратися з проблемою та порадьте що ж робити?
« Останнє редагування: 19 Лютого 2012, 21:39:20 від Тетяна Academia »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Оскільки не знайшла на форумі теми про відмову від ЦО і ГВП у судовому порядку...
Допоможіть, панове, розібратися з проблемою та порадьте що ж робити?

Див. судову практику адмін. судів (особливо вищестоящих інстанцій):
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5308.0.html
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5031.0.html
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4770.0.html
щодо сплати за ЖКП:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6113.0.html
« Останнє редагування: 19 Лютого 2012, 21:39:45 від Тетяна Academia »
Записаний

Светик

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Див. судову практику адмін. судів (особливо вищестоящих інстанцій):
Мені вона (практика) не зовсім підходить, адже ми намагаємося просто відмовитися від ЦО без наміру встановлювати індивідуальне опалення, про що й зазначали у своєму позові. В офісі зроблено утеплення і встановлені надсучасні кондиціонери, які працюють на обігрів навіть при великих морозах. Тому за дозволом на встановлення індивідуального опалення взагалі не зверталися. Не було підстав.
щодо сплати за ЖКП:
То в даному випадку фактично послуга не надається, адже офіс відключено вже понад 4 роки, але про це ТОВ Новобудова відмовляється підписувати офіційний акт. Є лише акт-претензія про холодні батареї. Попри все це у позову нам було відмовлено. Постає питання як добитися від ТОВ Новобудова дозволу на встановлення лічильників? Адже нам Новобудова його точно не дасть просто так, бо знає, що ми їх "прикрутимо" до "0", щоб надалі не платити за опалення.
Оце така проблема. Доречі, завтра останній день апеляції по рішенню 1-ї інстанції, яке досить не видали у повному тексті. Що оскаржувати - те ж незрозуміло.
Може дійсно відрізати батареї?
« Останнє редагування: 19 Лютого 2012, 21:40:07 від Тетяна Academia »
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • City: Київ
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

Щодо останнього дня апеляції. Доцільно через загальну канцелярію подати заяву на отримання копії повного судового рішення.
« Останнє редагування: 19 Лютого 2012, 21:40:28 від Тетяна Academia »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Постає питання як добитися від ТОВ Новобудова дозволу на встановлення лічильників?

Щодо проблем зі встановленням лічильників -є відповідний підрозділ:
http://gro-za.org/forum/index.php/board,56.0.html

Цитувати
Доречі, завтра останній день апеляції по рішенню 1-ї інстанції, яке досить не видали у повному тексті. Що оскаржувати - те ж незрозуміло.
Може дійсно відрізати батареї?

Подайте скаргу у зв'язку з невидачею рішення. Потім її копію приєднайте до клопотання про поновлення строків на апеляційне оскарження, як доказ вчинення заходів для своєчасного отримання судового рішення.
« Останнє редагування: 19 Лютого 2012, 21:40:49 від Тетяна Academia »
Записаний

Светик

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Як тільки до суду приїхала я особисто  >:( (як офіційним представник Позивача) з усіма заявами та скаргами  ;D, а не власне сам Позивач - мені в останній день апеляційного оскарження видали повний текст постанови, основний зміст якої полягав у тому, що Новобудова, на думку суду, не може здійснити відключення офісу від мережі ЦО, оскільки є лише балансоутримувачем будинку, якому ЗУ "Про теплопостачання" таких прав не надано, а Позивач при цьому, в порушення згаданого закону не довів суду наявну можливість вибору альтернативного джерела постачання теплової енергії.
 ;D  ;D  ;D
При цьому, основний зміст заявлених мною позовних вимог полягав у вимозі припинити постачання ЦО у зв.язку з відмовою від такої послуги та при відсутності укладеного між сторонами договору про надання таких послуг.

Зараз спробую викласти повний текст постанови - може комусь буде в нагоді.
« Останнє редагування: 19 Лютого 2012, 21:41:12 від Тетяна Academia »
Записаний

Светик

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Пробачте за якість - погано видно, але розібрати можна.
« Останнє редагування: 19 Лютого 2012, 21:41:39 від Тетяна Academia »
Записаний

Светик

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

іще одна сторнка загубилась
« Останнє редагування: 19 Лютого 2012, 21:42:00 від Тетяна Academia »
Записаний

Светик

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Постає питання як добитися від ТОВ Новобудова дозволу на встановлення лічильників?

Щодо проблем зі встановленням лічильників -є відповідний підрозділ:
http://gro-za.org/forum/index.php/board,56.0.html

Дякую, дуже потрібна інформація! Поки що все не перечитала, але виникла ось яка ідея і доречне, мабуть, запитання: а чи можна встановити лічильники одразу на всі радіатори? Адже проблема у мене полягає у занадто поганих стосунках із Новобудовою, яка 100% не надасть дозволу на встановлення лічильника тепла, а доступ до стояка, де він встановлюється "охороняється" - це на іншому поверсі спеціальний такий шкаф під замком, ключі від якого є лише у технічного майстра будинку. Тому і виникла така ідея піти "в обхід" дозвільної системи від Новобудови. Дорожче, але менше нервових затрат. Що думаєте?
Може хтось вже таке робив?
« Останнє редагування: 20 Лютого 2012, 19:59:14 від Юрій Васильович »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email