'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: скасування судового наказу про стягнення заборгованості за ЖКП 1995-2010  (Прочитано 16303 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

apryadko

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 14
    • Перегляд профілю

Уважаемый Виктор Иванович и другие форумчане!
Добрый вечер!

Сущность дела - долг за ЖКП от 1995 по 2010 годы.


– Копія Листу запиту до ЖЕК №510 П-385

– Копія Листу запиту до ЖЕК № П-66/1


Копия справки про отсутствие задолженности за ЖКП на 2005 год.


Есть Судовий наказ від жовтня 2010 о стягненни заборгованости, на даний момент у виконовчої службі. Про існівання наказу дізнався випадково при прописанні малолітньої дитини. Взяв ксерокопію у бухгалтера, відмітку не поставили. Сума питання 12 026 грн. Договору про надання послуг немає. Договір є  з моїм батьком, який помер у квітні 2007 року. Копію свідоцтва про смерть в ЖЕК заносив і його виписали, але договір не перезаключили. Спадщина не оформлювалась але на даний момент ведуться роботи по оформленню спадщини на етапі реєстрації в БТІ. Арешту на майно станом на квітень 2012 не має. Квитанції по оплаті послуг ЖКП є з 03,2009 року але не всі місяці.

 У меня дочке 8 месяцев, шесть недель лежать в гипсе ногу поломал... жена в декретном... денег еле хватает на жизнь...((((
на слушанье біл с поломаной ногой, на костылях и женой и груднім ребёнком, сказал что они мне помогают передвигаться и нести документы



Прошу помощи в данном вопросе, который был поднят в Оболонском суде и имеет ухвалу первичной инстанции.

Проблема в том что я допустил ошибки и в этой связи представитель КП "Служба замовника ЖКП" В лице старшего юристконсульста первой категории (очень злая барышня) будет подавать апеляционную скаргу.

Просьба: -

Дать оценку текущей ситуации
Подсказать, если можно, пошагово, мои последующие действия и доводы на которые опираться.
Писать ли пояснения к апеляционной жалоби и что писать
Как действовать в случае удовлетворения апеляционной жалобы и отмене решения суда первой инстанции.?

ХРОНОЛОГИЯ

1. я подал заяву про перегляд заочного рышення в которой попросил отменить судовий наказ от 2010 года из-за того что я не был приглашен на слушание(не учел приказное провадження и то что меня не должны приглашать) и не получил никаких материалов по делу и копии судебного приказа, а получил его только в марте 2012 года в ЖЕКе и то ксерокопию без даты и отметки о получении.
2. В материалах дела есть конверт о том что приказ и материалы по делу вернулись из-за превышения срока хранения на почте.
Никаких уведомлений я не получал и естественно не знал о том что нужно получить судебный приказ и поэтому превысил сроки на аппеляцию.

Вопрос по ходу - в данной ситуации я должным образом уведомлён или нет?


3. Судья ухвалив и назначил слушание на 08,05,2012.

4. за день до слушания подал клопотання про учтении при рассмотрении спора про право

5. Результат слушания - судья отменил судовой приказ о получении задолженности на основании спора про права и срока давности о котором я сказал в устной форме в процессе судовых дебатов, но весь процесс представитель КП "Служба замовника ЖКП" говорил о неправильности и нарушении процессуальных требований. Упомянула норму ЖК о том что я обязан сам прийти и заключить договор о наданни ЖК послуг и что незнание от ответственности не освобождает. И потом сказала что будет жаловаться на то что во время слушания в зале суда біл ребенок.

6. После подписки о получении решения на руки я получил решение с ошибкой в фамилии, поэтому его переделают и пришлют почтой (как сказала судья на следующий день). Судья так же намекнула что ошибки в форме очевидны и  из-за этого в апеляции скорее всего отменят её первоначальное решение и то что этот юристконсульт особенно настойчивая барышня и она точно будет подавать аппеляцию и тп.


7. Как мне узнать подана ли апеляционная жалоба и Я хочу подать пояснения к апелляционной жалобе представителя КП "Служба замовника ЖКП" - что в нём лучше указать?


8. Так же есть документ справка о отсутствии задолженности за ЖКП на 2005 год  мне её выдали по огромной просьбе в своё время для банка ( я хотел кредит получить и требовали такую справку). Можно ли её использовать в доказательной базе????? Я в материалах дела её не указал..

Копия заявления в суд:


До  Оболонського  районного суду м. Києва
Пря***ко А.В.
04213, м. Київ,
вул. Прирцчна, ////
Справа №2-н-795/10
Справу розглядав суддя Оболонського районного суду Жежера О.В.

З А Я В А
про перегляд заочного рішення

02 листопада 2010 р. Оболонським районним судом м. Києва позовні вимоги Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг» до Оболонського Про видачу судового наказу про стягнення заборгованості про житлово комунальні послуги з суду Пря***ко А.В.

          Стягнути з Пря***ко А.В. на користь Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг» заборгованість за житлово комунальні послуги в розмірі 11 936 грн 32 коп., і судовий збір в розмірі 89 грн 68 ко, а всього 12 026,00 грн.

           Я жодного разу не приймав участі у розгляді судової справи за позовом житлово комунальні послуги, так як не був повідомлений судом про місце, дату та час розгляду справи та не міг надати свої заперечення, пояснення, а також докази і матеріали по цій справі для їх обґрунтованого та неупередженого законного розгляду.

            На мою адресу Оболонським районним судом м. Києва не було направлено жодного повідомлення про дату та час розгляду справи, копію позовної заяви не отримував. Копію рішення суду не отримував.

            Відповідно до ст. 228 ЦПК України заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.
            Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом десяти днів з дня отримання його копії.

            З вищевказаним  рішенням суду не погоджуюсь, вважаю прийнятим з порушенням норм матеріального та процесуального закону, необ’єктивним, прийнятим з неповним з'ясуванням всіх обставин справи, а тому таким, що підлягає скасуванню в повному обсязі.
 
            Ксерокопію Рішення я отримав 23.03.2012 р., тому прошу вважати строк у 10 днів на подання заяви не пропущеним.
Також хочу зауважити, що ніяких правових цивільно-правових або інших  задокументованих відносин чи правочинів з Комунальним підприємством «Служби замовника житлово-комунальних послуг» я не маю, не мав і не міг мати. Тому не розумію на яких підставах Комунальне підприємство «Служба замовника житлово-комунальних послуг» має до мене будь-які фінансові або інші претензії, так як не розумію на підставі чого виникла дана сума заборгованості. Ні з підставами звернення Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг»  ні з його обсягами я не погоджуюся.

Також хочу зауважити що дійсно існувала деяка заборгованість між житлонаймачем Пря***ко Вячеславом Михайловичем і ЖЕК 510. За роз’ясненням цього питання двічі звертався до ЖЕК №510 17.11.2008 року вхідний номер П-385 від 18.11.2008 року а також 05.02.2009 року Вхідний номер П-66/1 від 06.02.2009 року і жодного разу не отримав ніякої відповіді.  (тут я допустил ошибку, так как я нашёл ответ ЖЕКа о том что решение по задолженности по сроку давности пусть решает суд, а мы предлагаем заключить довор про реструктуризацию)
Пря***ко Вячеслав Михайлович помер 09.04.2007 року про що сказано у свідоцтві про смерть Серія 1-БК №069194. Я, Пря***ко А.В його син не маю і не мав жодних документованих відносин з ЖЕК №510 і  не укладав  ніяких договорів про надання житлово-комунальних послуг.



            На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 228-229 ЦПК України, Статтею 19 Закону України „Про житлово- комунальні послуги”, ч.3 ст. 10 ЦПК України, абз. 2 ч. 3 ст. 202 ЦК України, п. 2 ч. 3 ст. 100 ЦПК України.


                                                      П Р О Ш У :

1.   Прийняти заяву про перегляд заочного рішення.

2.   Скасувати Судовий наказ по Справі №2-н-795/10 від 02 листопада 2010 р  за позовом Публічного Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг» про Про видачу судового наказу про стягнення заборгованості про житлово комунальні послуги з суду Пря***ко А.В. в повному обсязі


Додатки:
1.   Копія заяви.
2.   Квитанція про сплату судового збору.
3.   Копія Свідоцтва про смерть Пря***ко В.М.
4.   Копія листів запитів до ЖЕК № 510



квітень 2012 р.                     Пря***ко А.В.


Клопотання яке я подав за день до слухання справи

 -
До судді Оболонського районного суду м. Києва
Великохацької В.В.
Громадянина України Пря***ко А.В.
Паспорт Серія
По справі №2-с/2605//12

КЛОПОТАННЯ

   Шановна Віра Вікторівна, прошу Вас при розгляданні справи за заявою Пря***ко А.В. про скасування судового наказу №2-н-795/10 від 02.11.2010, якє назначено Вами на 08.05.2012 року в приміщенні Оболонського суду м. Києва о 12.00 годині, кабінет № 16, прийняти до уваги такі факти:

1.   Однією з підстав про відмову у видачі Судового Наказу є спірність (спір про право): Цивільний процесуальний кодекс (далі – ЦПК) України в редакції від 18 березня 2004 року в пункті 2 частини першої статті 100, однією з підстав для відмови у прийнятті заяви про видачу судового наказу передбачав наявність спору про право. Це ж положення залишилось в ЦПК України і після внесення в нього змін Законом України "Про судоустрій та статус суддів" від 7 липня 2010 року у пункті 2 частини третьої статті 100.  Очевидно, наказне провадження, як і позовне провадження, має за мету вирішення правового конфлікту, спору, що виник між сторонами матеріальних правовідносин і саме таких правовідносин або інших  задокументованих відносин чи правочинів з Комунальним підприємством «Служби замовника житлово-комунальних послуг» я не маю, не мав і не міг мати. А тому вважаю що це є підставою для скасування Судового Наказу №2-н-795/10 від 02.11.2010.

2.   Згідно із ст.19 ЗУ «Про ЖКП» -

 Учасники договірних відносин у сфері    житлово-комунальних послуг
 1. Відносини  між  учасниками  договірних  відносин  у  сфері житлово-комунальних послуг  здійснюються  виключно  на  договірних засадах.
     2. Учасниками  відносин у сфері житлово-комунальних послуг є: власник, споживач, виконавець, виробник.

           
На підставі викладеного, керуючись ст. Статтею 19 Закону України „Про житлово- комунальні послуги”, ч.3 ст. 10 ЦПК України, абз. 2 ч. 3 ст. 202 ЦК України, п. 2 ч. 3 ст. 100 ЦПК України.

П Р О Ш У :

1.   Додати це клопотання до матеріалів справи.

2.   Скасувати Судовий наказ по Справі №2-н-795/10 від 02 листопада 2010 р  за позовом Публічного Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг» про Про видачу судового наказу про стягнення заборгованості про житлово комунальні послуги з суду Пря***ко А.В. в повному обсязі.



«07» травня 2012 р.                                        ______________ Пря***ко А.В.


Огромное спасибо за помощь. И хочу попросить в оперативности так как сроки поджимают!!!!


Копия Ухвалы Суда от 08,05,2012 и есть уже копия ухвалы о исправлении фамилии от 11,05,2012

« Останнє редагування: 12 Травня 2012, 02:40:38 від Юрій Васильович »
Записаний

apryadko

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 14
    • Перегляд профілю

Ещё вопрос - а на каких вообще основаниях действует КП "Служба замовника житлово-комунальних послуг" и является ли она поставщиком услуг и почему я должен с ней заключать какие то договора?
Записаний

apryadko

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 14
    • Перегляд профілю
Записаний

Дятел

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 280
  • Вода камень точит, а дятел - долбит!
    • Перегляд профілю

Хочу Вас "поздравить"!
Ваши шансы мягко сказать "минимальны"!
Записаний

stepan

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2196
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

Цитувати
на даний момент ведуться роботи по оформленню спадщини на етапі реєстрації в БТІ.
Може поки що не реєструвати в БТІ спадщину, щоб її не продала виконавча служба?
Навіть якщо Ви скасуєте судовий наказ, то КП через місяць-два подасть позов про стягнення заборгованості...
Але я не юрист.
Записаний

apryadko

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 14
    • Перегляд профілю

Не очень содержательніе ответы :-[
Записаний

Дятел

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 280
  • Вода камень точит, а дятел - долбит!
    • Перегляд профілю

Цитувати
У меня дочке 8 месяцев, шесть недель лежать в гипсе ногу поломал... жена в декретном... денег еле хватает на жизнь...((((
на слушанье біл с поломаной ногой, на костылях и женой и груднім ребёнком, сказал что они мне помогают передвигаться и нести документы
хелп!
Не очень содержательніе ответы :-[
Записаний

apryadko

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 14
    • Перегляд профілю

Добавил Копии документов!
Записаний

apryadko

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 14
    • Перегляд профілю

Уважаемый Виктор Иванович и другие форумчане!
Добрый вечер!

Сущность дела - долг за ЖКП от 1995 по 2010 годы.


– Копія Листу запиту до ЖЕК №510 П-385

– Копія Листу запиту до ЖЕК № П-66/1


Копия справки про отсутствие задолженности за ЖКП на 2005 год.


Есть Судовий наказ від жовтня 2010 о стягненни заборгованости, на даний момент у виконовчої службі. Про існівання наказу дізнався випадково при прописанні малолітньої дитини. Взяв ксерокопію у бухгалтера, відмітку не поставили. Сума питання 12 026 грн. Договору про надання послуг немає. Договір є  з моїм батьком, який помер у квітні 2007 року. Копію свідоцтва про смерть в ЖЕК заносив і його виписали, але договір не перезаключили. Спадщина не оформлювалась але на даний момент ведуться роботи по оформленню спадщини на етапі реєстрації в БТІ. Арешту на майно станом на квітень 2012 не має. Квитанції по оплаті послуг ЖКП є з 03,2009 року але не всі місяці.

 У меня дочке 8 месяцев, шесть недель лежать в гипсе ногу поломал... жена в декретном... денег еле хватает на жизнь...((((
на слушанье біл с поломаной ногой, на костылях и женой и груднім ребёнком, сказал что они мне помогают передвигаться и нести документы



Прошу помощи в данном вопросе, который был поднят в Оболонском суде и имеет ухвалу первичной инстанции.

Проблема в том что я допустил ошибки и в этой связи представитель КП "Служба замовника ЖКП" В лице старшего юристконсульста первой категории (очень злая барышня) будет подавать апеляционную скаргу.

Просьба: -

Дать оценку текущей ситуации
Подсказать, если можно, пошагово, мои последующие действия и доводы на которые опираться.
Писать ли пояснения к апеляционной жалоби и что писать
Как действовать в случае удовлетворения апеляционной жалобы и отмене решения суда первой инстанции.?

ХРОНОЛОГИЯ

1. я подал заяву про перегляд заочного рышення в которой попросил отменить судовий наказ от 2010 года из-за того что я не был приглашен на слушание(не учел приказное провадження и то что меня не должны приглашать) и не получил никаких материалов по делу и копии судебного приказа, а получил его только в марте 2012 года в ЖЕКе и то ксерокопию без даты и отметки о получении.
2. В материалах дела есть конверт о том что приказ и материалы по делу вернулись из-за превышения срока хранения на почте.
Никаких уведомлений я не получал и естественно не знал о том что нужно получить судебный приказ и поэтому превысил сроки на аппеляцию.

Вопрос по ходу - в данной ситуации я должным образом уведомлён или нет?


3. Судья ухвалив и назначил слушание на 08,05,2012.

4. за день до слушания подал клопотання про учтении при рассмотрении спора про право

5. Результат слушания - судья отменил судовой приказ о получении задолженности на основании спора про права и срока давности о котором я сказал в устной форме в процессе судовых дебатов, но весь процесс представитель КП "Служба замовника ЖКП" говорил о неправильности и нарушении процессуальных требований. Упомянула норму ЖК о том что я обязан сам прийти и заключить договор о наданни ЖК послуг и что незнание от ответственности не освобождает. И потом сказала что будет жаловаться на то что во время слушания в зале суда біл ребенок.

6. После подписки о получении решения на руки я получил решение с ошибкой в фамилии, поэтому его переделают и пришлют почтой (как сказала судья на следующий день). Судья так же намекнула что ошибки в форме очевидны и  из-за этого в апеляции скорее всего отменят её первоначальное решение и то что этот юристконсульт особенно настойчивая барышня и она точно будет подавать аппеляцию и тп.


7. Как мне узнать подана ли апеляционная жалоба и Я хочу подать пояснения к апелляционной жалобе представителя КП "Служба замовника ЖКП" - что в нём лучше указать?


8. Так же есть документ справка о отсутствии задолженности за ЖКП на 2005 год [ текст видалено, бо його може використати протилежна сторона проти Вас] Справка была получена в своё время для банка ( я хотел кредит получить и требовали такую справку). Можно ли её использовать в доказательной базе????? Я в материалах дела её не указал , так как волновался не будет ли єто законным?

Копия заявления в суд:


До  Оболонського  районного суду м. Києва
Пря***ко А.В.
04213, м. Київ,
вул. Прирцчна, ////
Справа №2-н-795/10
Справу розглядав суддя Оболонського районного суду Жежера О.В.

З А Я В А
про перегляд заочного рішення

02 листопада 2010 р. Оболонським районним судом м. Києва позовні вимоги Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг» до Оболонського Про видачу судового наказу про стягнення заборгованості про житлово комунальні послуги з суду Пря***ко А.В.

          Стягнути з Пря***ко А.В. на користь Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг» заборгованість за житлово комунальні послуги в розмірі 11 936 грн 32 коп., і судовий збір в розмірі 89 грн 68 ко, а всього 12 026,00 грн.

           Я жодного разу не приймав участі у розгляді судової справи за позовом житлово комунальні послуги, так як не був повідомлений судом про місце, дату та час розгляду справи та не міг надати свої заперечення, пояснення, а також докази і матеріали по цій справі для їх обґрунтованого та неупередженого законного розгляду.

            На мою адресу Оболонським районним судом м. Києва не було направлено жодного повідомлення про дату та час розгляду справи, копію позовної заяви не отримував. Копію рішення суду не отримував.

            Відповідно до ст. 228 ЦПК України заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.
            Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом десяти днів з дня отримання його копії.

            З вищевказаним  рішенням суду не погоджуюсь, вважаю прийнятим з порушенням норм матеріального та процесуального закону, необ’єктивним, прийнятим з неповним з'ясуванням всіх обставин справи, а тому таким, що підлягає скасуванню в повному обсязі.
 
            Ксерокопію Рішення я отримав 23.03.2012 р., тому прошу вважати строк у 10 днів на подання заяви не пропущеним.
Також хочу зауважити, що ніяких правових цивільно-правових або інших  задокументованих відносин чи правочинів з Комунальним підприємством «Служби замовника житлово-комунальних послуг» я не маю, не мав і не міг мати. Тому не розумію на яких підставах Комунальне підприємство «Служба замовника житлово-комунальних послуг» має до мене будь-які фінансові або інші претензії, так як не розумію на підставі чого виникла дана сума заборгованості. Ні з підставами звернення Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг»  ні з його обсягами я не погоджуюся.

Також хочу зауважити що дійсно існувала деяка заборгованість між житлонаймачем Пря***ко Вячеславом Михайловичем і ЖЕК 510. За роз’ясненням цього питання двічі звертався до ЖЕК №510 17.11.2008 року вхідний номер П-385 від 18.11.2008 року а також 05.02.2009 року Вхідний номер П-66/1 від 06.02.2009 року і жодного разу не отримав ніякої відповіді.  (тут я допустил ошибку, так как я нашёл ответ ЖЕКа о том что решение по задолженности по сроку давности пусть решает суд, а мы предлагаем заключить довор про реструктуризацию)
Пря***ко Вячеслав Михайлович помер 09.04.2007 року про що сказано у свідоцтві про смерть Серія 1-БК №069194. Я, Пря***ко А.В його син не маю і не мав жодних документованих відносин з ЖЕК №510 і  не укладав  ніяких договорів про надання житлово-комунальних послуг.



            На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 228-229 ЦПК України, Статтею 19 Закону України „Про житлово- комунальні послуги”, ч.3 ст. 10 ЦПК України, абз. 2 ч. 3 ст. 202 ЦК України, п. 2 ч. 3 ст. 100 ЦПК України.


                                                      П Р О Ш У :

1.   Прийняти заяву про перегляд заочного рішення.

2.   Скасувати Судовий наказ по Справі №2-н-795/10 від 02 листопада 2010 р  за позовом Публічного Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг» про Про видачу судового наказу про стягнення заборгованості про житлово комунальні послуги з суду Пря***ко А.В. в повному обсязі


Додатки:
1.   Копія заяви.
2.   Квитанція про сплату судового збору.
3.   Копія Свідоцтва про смерть Пря***ко В.М.
4.   Копія листів запитів до ЖЕК № 510



квітень 2012 р.                     Пря***ко А.В.


Клопотання яке я подав за день до слухання справи

 -
До судді Оболонського районного суду м. Києва
Великохацької В.В.
Громадянина України Пря***ко А.В.
Паспорт Серія
По справі №2-с/2605//12

КЛОПОТАННЯ

   Шановна Віра Вікторівна, прошу Вас при розгляданні справи за заявою Пря***ко А.В. про скасування судового наказу №2-н-795/10 від 02.11.2010, якє назначено Вами на 08.05.2012 року в приміщенні Оболонського суду м. Києва о 12.00 годині, кабінет № 16, прийняти до уваги такі факти:

1.   Однією з підстав про відмову у видачі Судового Наказу є спірність (спір про право): Цивільний процесуальний кодекс (далі – ЦПК) України в редакції від 18 березня 2004 року в пункті 2 частини першої статті 100, однією з підстав для відмови у прийнятті заяви про видачу судового наказу передбачав наявність спору про право. Це ж положення залишилось в ЦПК України і після внесення в нього змін Законом України "Про судоустрій та статус суддів" від 7 липня 2010 року у пункті 2 частини третьої статті 100.  Очевидно, наказне провадження, як і позовне провадження, має за мету вирішення правового конфлікту, спору, що виник між сторонами матеріальних правовідносин і саме таких правовідносин або інших  задокументованих відносин чи правочинів з Комунальним підприємством «Служби замовника житлово-комунальних послуг» я не маю, не мав і не міг мати. А тому вважаю що це є підставою для скасування Судового Наказу №2-н-795/10 від 02.11.2010.

2.   Згідно із ст.19 ЗУ «Про ЖКП» -

 Учасники договірних відносин у сфері    житлово-комунальних послуг
 1. Відносини  між  учасниками  договірних  відносин  у  сфері житлово-комунальних послуг  здійснюються  виключно  на  договірних засадах.
     2. Учасниками  відносин у сфері житлово-комунальних послуг є: власник, споживач, виконавець, виробник.

           
На підставі викладеного, керуючись ст. Статтею 19 Закону України „Про житлово- комунальні послуги”, ч.3 ст. 10 ЦПК України, абз. 2 ч. 3 ст. 202 ЦК України, п. 2 ч. 3 ст. 100 ЦПК України.

П Р О Ш У :

1.   Додати це клопотання до матеріалів справи.

2.   Скасувати Судовий наказ по Справі №2-н-795/10 від 02 листопада 2010 р  за позовом Публічного Комунального підприємства «Служби замовника житлово-комунальних послуг» про Про видачу судового наказу про стягнення заборгованості про житлово комунальні послуги з суду Пря***ко А.В. в повному обсязі.



«07» травня 2012 р.                                        ______________ Пря***ко А.В.


Огромное спасибо за помощь. И хочу попросить в оперативности так как сроки поджимают!!!!


Копия Ухвалы Суда от 08,05,2012 и есть уже копия ухвалы о исправлении фамилии от 11,05,2012

« Останнє редагування: 12 Травня 2012, 00:30:41 від Юрій Васильович »
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

В разі відкриття апеляційного провадження апеляційний суд повинен надіслати Вам копію апеляційної скарги та встановити строк, впродовж яког Ви матимете можливість надати суду свої заперечення на апеляційну скаргу ( ст. 298 ЦПК У).
А взагалі, Ухвали про скаування СН не оскаржуються. Стягувач має можливість звертатися з позовом в рамках позовного провадження.
Довідка про відсутність боргу у Вас є гарним козирем. Довідка має всі належні атрибути.
« Останнє редагування: 12 Травня 2012, 02:35:46 від Юрій Васильович »
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Прохання: Не потрібно дублювати тему. Як оремо, так і в складі інших тем.
Записаний

apryadko

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 14
    • Перегляд профілю

Так, вибачте... прошу видалити дублікат у цій темі
    'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник >    Судові справи >    Судовий наказ >    Одесса. ЖКХ. Нужна помощь в отмене судебного приказа
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Так, вибачте... прошу видалити дублікат у цій темі
    'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник >    Судові справи >    Судовий наказ >    Одесса. ЖКХ. Нужна помощь в отмене судебного приказа
Зайве вже видалено.
Записаний

apryadko

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 14
    • Перегляд профілю

Я звертався до Цивільної канцелярії з усним проханням подивитись чи не зареєстрована заява про апеляційну скаргу за моєю справою. Сказали що немає. Питання - чи нова ухвала зі зміною  в імені подовжує строк оскарження з 11,05,2012 чи залишає незмінним старий термін з початку ухвали з помилкою у прізвищи від 08,05,2012???
Записаний

Дятел

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 280
  • Вода камень точит, а дятел - долбит!
    • Перегляд профілю

...
Проблема в том что я допустил ошибки и в этой связи представитель КП "Служба замовника ЖКП" В лице старшего юристконсульста первой категории (очень злая барышня) будет подавать апеляционную скаргу.
ну и пусть себе подает, Вам жалко чтоли её денег?


Цитувати
Дать оценку текущей ситуации
Замечательная. Хотя нет. Очень ужасная! Тимошенко сидеть еще 6,5 дет, и каждый день все это время нам по "ящику" видеть весь этот бред как она: то не ест, то не спит, то у нее синяки появляются!
Цитувати
Подсказать, если можно, пошагово, мои последующие действия и доводы на которые опираться.
Сушить сухари. Купить хлеб. Порезать кусочками. Положить на газетку каждый кусочек отдельно. Гдето раз в день переворачивать!
Цитувати
Писать ли пояснения к апеляционной жалоби и что писать
конечно не пишите! Хотя нет, пишите!
Цитувати
Как действовать в случае удовлетворения апеляционной жалобы и отмене решения суда первой инстанции.?
Ходить с мегафоном вокруг суда, и кричать: "судьи Иванов, Петров, Смирнов - казлы!"
Цитувати
2. В материалах дела есть конверт о том что приказ и материалы по делу вернулись из-за превышения срока хранения на почте.
Никаких уведомлений я не получал и естественно не знал о том что нужно получить судебный приказ и поэтому превысил сроки на аппеляцию.

Вопрос по ходу - в данной ситуации я должным образом уведомлён или нет?
ДА!
Но нужно было проверить правильность написания адреса и фамилии на конверте!

Цитувати
5. Результат слушания - судья отменил судовой приказ о получении задолженности на основании спора про права и срока давности о котором я сказал в устной форме в процессе судовых дебатов,
супер
Цитувати
но весь процесс представитель КП "Служба замовника ЖКП" говорил о неправильности и нарушении процессуальных требований.
а чего она молчала о нарушении процесуальных требований при выдаче судебного приказа? Почему не подала жалобу на судью, который выдал судебный приказ за период более чем срок исковой давности? На судью, который выдал приказ без подачи взыскателем письменного договора? Не есть ли это "двойными стандартами?"
Цитувати
Упомянула норму ЖК о том что я обязан сам прийти и заключить договор о наданни ЖК послуг и что незнание от ответственности не освобождает.
А они подготовили проекты договоров? Сообщили Вам что они их подготовили?
Цитувати
И потом сказала что будет жаловаться на то что во время слушания в зале суда біл ребенок.
Кому? Президенту? Лавриновичу? Портнову?
Её жалобу с удовольствием выслушает участковый психиатр!

Цитувати
6. После подписки о получении решения на руки я получил решение с ошибкой в фамилии, поэтому его переделают и пришлют почтой (как сказала судья на следующий день). Судья так же намекнула что ошибки в форме очевидны и  из-за этого в апеляции скорее всего отменят её первоначальное решение и то что этот юристконсульт особенно настойчивая барышня и она точно будет подавать аппеляцию и тп.
Судья наверно тоже не дружит с кодексом!
Цитувати
ст.105-1

 8. За  результатами  розгляду  заяви  про скасування судового
наказу суд має право:

     1) залишити  заяву  про  скасування   судового   наказу   без задоволення;

     2) скасувати   судовий   наказ  та  роз'яснити,  що  заявлені стягувачем вимоги можуть бути розглянуті у позовному провадженні з додержанням загальних правил щодо пред'явлення позову;
3) змінити судовий наказ.

     9. Про  залишення  заяви  про  скасування судового наказу без задоволення та про  скасування  судового  наказу  суд  постановляє ухвалу, а в разі зміни судового наказу видає судовий наказ.

     Змінений судовий  наказ  чи  судовий  наказ,  щодо  якого суд прийняв  ухвалу  про  залишення  заяви  про  його  скасування  без задоволення,   можуть   бути  оскаржені  в  апеляційному  порядку, встановленому цим Кодексом.
Цитувати
Стаття 293. Ухвали, на які можуть бути подані скарги окремо від рішення суду

     1. Окремо   від   рішення   суду   можуть  бути  оскаржені  в апеляційному порядку ухвали суду першої інстанції щодо:

     1) відмови у прийнятті заяви про ... скасуванні судового наказу; [Как сказал один известный человек "както подебильному написано!" Наверно ктото не совсем русский писал кодекс!]
Определение об отмене приказа не обжалуется!
Цитувати
7. Как мне узнать подана ли апеляционная жалоба и Я хочу подать пояснения к апелляционной жалобе представителя КП "Служба замовника ЖКП" - что в нём лучше указать?
Вас это не должно волновать. Апелляционный суд не откроет апелляционное производство, а если ошибочно откроет, то при рассмотрении по сути - закроет, т.к. законом не предусмотрено обжалование такого документа!
А если судья в 1й инстанции умный, то
Цитувати
  ст. 293   2. ... У разі подання апеляційної скарги на ухвалу, що не підлягає оскарженню  окремо від рішення суду, суд першої інстанції повертає її   заявнику,   про   що  постановляє  ухвалу,  яка  не  підлягає оскарженню.

« Останнє редагування: 12 Травня 2012, 10:44:25 від Дятел »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email