2) ЖЕК було реорганізовано в ТОВ "Перший Експертний центр" і тепер від нового жеку приходять платіжки, у тому числі за утримання прибудинкової території...
Для інформації ніхто у ніщо не реорганізувався. Просто незаконним рішенням правління АТ ХК КМБ ваш будинок "кинули" рейдерам - ПУЕЦу, який не є правонаступником, а просто конторою, яка сказала "Екосу" - ви трохи подоїли нові будинки, тепер і ми хочемо їх доїти. Тому це ніяка не реорганізація.
1) Чи має якусь силу договір з попереднім жек-ом? Чи може новий ЖЕК вимагати від мене сплачувати кошти за утримання будинку, якщо в мене немає з ними договору?
2) Як правильно діяти, якщо в під'їзді висить папірець, в якому закликають підписати договір з новим ЖЕКом, адже, наскільки я розумію, підписання договору є не тільки обов'язком ЖЕКу, але і моїм також.
1)Подивіться договір, які там умови припинення його дії. Зразу стане зрозумілим, чи має він силу на сьогодні. Як приклад. В моєму договрі з Екосом написано, що він безстроковий і може бути розірваний лише за згодою сторін або через суд. Оскільки Екос до мене звертався за згодою розірвати договір, і не розірвав його через суд, то договір на даний час є діючим.
2) Тоді виходить, що у вас буде укладено 2 договори і кожен може пред'явити претензію - плати саме мені.
Напишіть заяву у ПУЕЦ, що ви його не визнаєте, ЖКП послуг від нього ніяких не потребуєте, тому просите ніяких послуг не надавати, а всі надані без вашої згоди послуги будуть вважатися благодійною допомогою (наданими безпідставно).
І ще новина: ПУЕЦ готує підвищення того тарифу, який запозичив у Екоса, до 4,5 грн за кв.м.
Щодо запитів до РДА. Ми такий запит зробили, РДА його перенаправила до Екоса, заявивши, що даних про зміну ЖЕКи у РДА немає. Екос нам нічого не відповів, зате відповів до РДА, де назвав наш будинок об'єктом будівництва, власником якого є КМБ, а тому КМБ вправі розпоряджатися нашим будинком. Окрім того прийшла маразматична (як завжди) відповідь від ЖУ "Лівобережне" (до якого ми взагалі не зверталися), яке заявило, що воно 2 місяці назад ліквідоване (виходить відповідь писав труп). Писали запит до КМБ - відповіді немає, зараз написали в прокуратуру про притягнення до відповідальності голови КМБ та директора Екоса за порушення ЗУ "Про звернення громадян".
Ось відповідь Екоса до РДА. Багатоквартирний ж\б, який ще 6 років назад зданий в експлуатацію та у якому усі інвестори давно вже отримали правовстановлюючі документи на свої квартири, вони досі називають об'єктом буд-ва та своєю власністю. Так що КМБ і ПУЕЦ- рейдери, які діють у злочинній змові.