Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Цитата: rectifier від 20 Вересня 2013, 12:34:45 Маю право МИРНО ВОЛОДІТИ своїм майном. ВАС сном і духом не знаю. А тут БАХ! Борг перед ВАМИ в 5556 гривень! Доказів ніяких. Я Вас ніколи не бачив, розпоряджатися СВОЇМ будинком не доручав. Доказів того, що ВИ маєте право на будь-яку діяльність у МОЄМУ будинку ВИ не можете мати апріорі і САМЕ ТОМУ до позову ВИ їх не можете прикласти. Ах, не врахував... "суд" ВАШ....Питання задавати наперед не маю звички. Я не Вангелія і не Вольф Мессінг. Задаю в міру їх виникнення.Ну то, что имеют право МИРНО ВЛАДЕТЬ знают все, забывчивость обычно возникают в момент напоминания об обязанности содержать ВЛАДЕЕМОЕ из своего кармана. Не нунжно быть Мессингом, но задавать вопросы кто вы такие, и кто вам дал право распоряжаться своим домом надобно не после иска, а в момент возникновения права владеть. Цитата: rectifier від 20 Вересня 2013, 12:34:45 ЖЕК ніхто, (точніше рейдер) сума вигадана, зі стелі. Боргу нема. Правильно я понимаю, что ежемесячно Вы куда-то что-то платите, а Вам неправомерно начислили такой долг? В чем, собственно, проблема? В размере долга или в существовании долга? Вы вообще что-нибудь оплачивали, или дело принципа?
Маю право МИРНО ВОЛОДІТИ своїм майном. ВАС сном і духом не знаю. А тут БАХ! Борг перед ВАМИ в 5556 гривень! Доказів ніяких. Я Вас ніколи не бачив, розпоряджатися СВОЇМ будинком не доручав. Доказів того, що ВИ маєте право на будь-яку діяльність у МОЄМУ будинку ВИ не можете мати апріорі і САМЕ ТОМУ до позову ВИ їх не можете прикласти. Ах, не врахував... "суд" ВАШ....Питання задавати наперед не маю звички. Я не Вангелія і не Вольф Мессінг. Задаю в міру їх виникнення.
ЖЕК ніхто, (точніше рейдер) сума вигадана, зі стелі. Боргу нема.
Я свій будинок утримую.
Цитата: rectifier від 20 Вересня 2013, 20:46:25Я свій будинок утримую. Ага, тільки не уточнили, яким чином. Здається мені, що з вашим менталітетом та неадекватною реакцією на абсолютно справедливі зауваження, вам навряд чи можна допомогти У вашому випадку краще було б починати з вивчення форуму та законодавства України в сфері ЖКП (така тема є на форумі).
Допоки я не побачив застосування юридичних методів захисту прав на даному форумі. На элементарне питання, ніхто не може дати правильну юридично обгрунтовану відповідь, в тому числі і модератори.....
Суд рассматривает иск в соответствии с заявлеными требованиями истца. Если предметом иска является задолженность за потребленные ЖКУ, то существенными обстоятельствами для дела будут фактическое предоставление и потребление ЖКУ. Если это суд установит, то значит вы потребитель и должны услуги оплатить. Ваша позиция мол мирно владею и т.д. к предмету иска отношение не имеет. Владеете это одно, услуги потребляете - другое, не уполномачивали- может быть, но и не запрещали и от услуг не отказывались, а фактически потребляли - вот и оплатите! Вы так же обязаны предоставить суду доказательства на которых основаны ваши возражения (ст.60 цпк). Полномочия права и обязаности ОМС, потребителя, балансодержателя, управителя, производителя, исполнителя найдете в Законе О ЖКУ. Вы сами являетесь балансодержателем, управителем дома, производителем и исполнителем ЖКУ? Если нет, то кто то же эти функции выполняет, а следовательно и имеет права требования к вам как потребителю. Вот если вы не согласны, то предоставте суду доказательства что все это вы осуществляете сами как владелец. Иначе вы дело проиграете. Учите матчасть: ЦК, ЦПК, ЗУ О ЖКП, О местном самоуправлении
Мені шкода таких, як Ви, Фендерклеп. Самі не володієте предметом, а повчаєте інших. Доки ще не програв, як Ви бачите. Даю 100 відсотків що Ви самі не знаєте достеменно хто у Вашому будинку і на якій законній підставі балансоутримувач і виконавці послуг. Чому за що і на якій законній підставі Ви їм платите. Але то Ваші проблеми. Платите - значить визнаєте їх власниками будинку а себе НАЙМАЧЕМ. Успіхів Вам у ролі НАЙМИТА свого власного будинку!
Цитата: rectifier від 21 Вересня 2013, 11:12:56Мені шкода таких, як Ви, Фендерклеп. Самі не володієте предметом, а повчаєте інших. Доки ще не програв, як Ви бачите. Даю 100 відсотків що Ви самі не знаєте достеменно хто у Вашому будинку і на якій законній підставі балансоутримувач і виконавці послуг. Чому за що і на якій законній підставі Ви їм платите. Але то Ваші проблеми. Платите - значить визнаєте їх власниками будинку а себе НАЙМАЧЕМ. Успіхів Вам у ролі НАЙМИТА свого власного будинку!Ну что ж имеющий уши - да услышит, глаза- да увидит, мозги- да поймет! Думаю, участники форума уже сформировали мнение про Вас. Врядли их советы вам помогут. Верте и далее в свою правоту , но главное что бы в нее поверил суд.
Вважаю Ваш допис прямою образою на мою адресу. Прошу Модератора зробити попередження дописувачу.
Як визначити суму боргу?
Цитувати Як визначити суму боргу?борг уже визначений. він знаходиься у розрахунку заборгованості. ви не виконували зобовязання по оплаті послуг, внаслідок чого і виник борг . послуги надавалися, а ви не оплачували. тому і виник борг
Я запитував: "Чим перевіряється нарахована ЖЕКом сума боргу, якшо немає договору і докази не додані до заяви?".
Зобовязання не виникають на рівному місті, як "непорочне зачатіє". Співвласник будинку має зобовязання, встановлені законом, лише перед власником будинку. Зобовязання перед "ІНШИМИ ОСОБАМИ" ми можемо "набути" тільки добровільно, незнанням Закону та діями, що виходять з цього незнання. Я запитував: "Чим перевіряється нарахована ЖЕКом сума боргу, якшо немає договору і докази не додані до заяви?".
Згідно норм ЦПК суд повинен перевірити наявність і розрахунок суми боргу в тому разі, якщо відповідач не визнає його, вважає розрахунок необгрунтованим.
Правильно. Заперечувати теба аргументовано, Як перевірити суму нарахованого боргу, для заперечення? Очевидно "борг" рахували помноживши тариф на площу квартири. Але це тільки припущення.