Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Крім того не отримав відповідь про розпорядження №1221. Воно кимось заперечене в судах ,чи ні? Якщо треба. то перенесіть моє питання в іншу тему.
Виникають питання: Яким чином його викликати? Телефоном? Письмово? Через диспетчера?
Копії актів з відмітками є. Яким чином діяти далі і чи належними доказами будуть ці акти в суді?
Якщо є заяви про виклик, може бути доказом.
3. Акт-претензія складається споживачем та представником виконавця і скріплюється їхніми підписами. У разі неприбуття представника виконавця в погоджений умовами договору строк або необґрунтованої відмови від підписання акта-претензії він вважається дійсним, якщо його підписали не менш як два споживачі.
Коли договору нема, можна послатися на рішення ОМС про визначення виконавця та про затвердження тарифу, його структури, періодичності та строків надання послуг.
Цитата: acha від 22 Жовтня 2013, 14:53:45Может действительно, как говорил Юрий Васильевич направить письменное заявление в порядке ЗУ "Об обращении граждан". Только его нужно зарегистрировать при сдаче в ЖЕК (чтобы поставили печать и расписались о принятии) на втором Вашем, экземпляре. Это, я думаю будет доказательством.
Может действительно, как говорил Юрий Васильевич направить письменное заявление в порядке ЗУ "Об обращении граждан". Только его нужно зарегистрировать при сдаче в ЖЕК (чтобы поставили печать и расписались о принятии) на втором Вашем, экземпляре. Это, я думаю будет доказательством.
Саме суди спонукають цих нероб до такої поведінки.
Сразу следует заметить, что если Вы не заключали договор с жилищно-коммунальным предприятием, то предъявлять ему подобные претензии - дело практически бесперспективное, даже если Вы платите за коммунальные услуги.Попробуйте посмотреть ещё эту тему, http://gro-za.org/forum/index.php?topic=3223.0 думаю там кое что найдёте
Не зрозуміло інше !Для чого тоді подавати заяви в ЖЕК. якщо вони на них не реагують . а суди не сприймають їх за докази?
Я так розумію, що заявки через диспетчера, якщо вони зафіксовані в журналі під номерами , є рівнозначними до виклику представника? Питання виникає тільки в тому, щоб отримати довідку про це.
Є ще теми в яких В.І. не так коротко відповідав і радив у разі відсутності договору подавати акти претензії, посилаючись на Рішення ОМС.
Заявки про що? Про якийсь недолік? Так ЖЕКа з Вами зустрітися не зобов'язаний. Він усуває недолік ( чи реально, чи тільки на бумазі) і ставить відмітку ( в цьому ж журналі чи в іншому) про реагування- усунення недоліку ( що буде доказом у суді). Така заявка, впереважній більшості випадків, не є підставою для перерахунку. Щось зламалось - заявили - ЖЕКа відремонтував, Який перерахунок, ЖЕКа працює . От коли на декілька заяв Жека не відреагував - виклик для складення акту претензії про те, що ЖЕКа протягом часу ( місяць, декілька місяців, рік) не виконує те-то і те-то. Це вже підстава для перерахунку.Про виклик для складення акту? Так рівнозначна. Але журнами мають "властивість" у потрібний час "зникати" .