'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Оставлена без рассмотрения "Заява на скасування судового наказу" - что делать?  (Прочитано 19346 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Вибачте, ще - яке ще клопотання про поновлення строку на оскарження цієх Ухвали?
Я ж тільки іі отримала! Я фото додам.
Що мені треба поновляти?
Це для перестраховки. Фото додайте.
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Дуже - дуже дякую!
В мене вже останні питання (дуже на це сподіваюся)
1. Чи треба таки писати Клопотання на поновлення строку оскарження, якщо фото додам, коли росписалася при отриманні. Якщо писати - то це повинна бути окрема заява?
2. Якщо нас 2 людини у судовому наказі, то треба писати апеляцію від двох, так?
3. І останне - заплатити судовий збір можна на когось одного? І сумма, якщо дві людими оскаржують(апеляцію подають) не змінюється (не треба платити 2 судових збора по 121 грн.)? Квітанцію про сплату збору можна ксерокопію додати, чи потрібно додавати оригінал?

ДЯКУЮ заздалегідь!
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Копію конверту від 22.01. 2015 року  та відстеження з сайту Укрпошти додати обов'язково.
Не очень понятно с предыдущей датой и пояснением.

А отримання 08.06. тепер підтверджено відповідним записом і Вашим підписом. Таким чином клопотання про поновлення строку на оскарження цієх Ухвали буде задоволено.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Копію конверту від 22.01. 2015 року  та відстеження з сайту Укрпошти додати обов'язково.
Не очень понятно с предыдущей датой и пояснением.

А отримання 08.06. тепер підтверджено відповідним записом і Вашим підписом. Таким чином клопотання про поновлення строку на оскарження цієх Ухвали буде задоволено.
. Ви неуважні, конверт, то від СН. А 08.06., то Ухвала, що оскаржується. Щоб Ухвалу скасували, потрібні докази щодо дати отримання СН.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

1. Чи треба таки писати Клопотання на поновлення строку оскарження, якщо фото додам, коли росписалася при отриманні. Якщо писати - то це повинна бути окрема заява?
2. Якщо нас 2 людини у судовому наказі, то треба писати апеляцію від двох, так?
3. І останне - заплатити судовий збір можна на когось одного? І сумма, якщо дві людими оскаржують(апеляцію подають) не змінюється (не треба платити 2 судових збора по 121 грн.)? Квітанцію про сплату збору можна ксерокопію додати, чи потрібно додавати оригінал?
1. Не обов'язково, але краще перестрахуватися ( щоб потім ще касаційну скаргу не подавати, якщо апсуд утне подібне до иого, що вигадав суддя у першій інстанції). Окрема заява, як додаток до ап.скарги, але і в тексті скарги бажано це вказати.
2. В "шапці" вказуєте двох. Підписати може один ( можна і двом підписатись).
3. Якщо кожний апелянт не подаватиме сам окремо скаргу, то один -121,80 грн. Квітанція подається в оригіналі ( собі копію зробіть).
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Дуже-дуже Вам вдячна, Юрій Васильович!
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрий вечір! Сьогодні відправила поштою апеляційну скаргу - квітанція пошти за 12 червня -
що Ви думаєте - не причепиться суд до термінів подачі?
Або краще було а канцелярію здати?
Дякую!

Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Цитувати
Або краще було а канцелярію здати?
Нема різниці.
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Дякую, Юрій Васильович!
Я обов'язково відпишу - що трапиться далі.
Ще раз Вам дякую!
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрый вечер! Сегодня (наконец-то!) прислали ухвалу по почте (мы ее уже получали в канцелярии 08.06.2015), а также пришел ответ из центрального почтового отделения о том, что СН мы получали 22.01.2015, как мы и заявляли суду.
В связи с этим хочу посоветоваться - как лучше:
1. По дате получения ухвалы (15.06.2015) сразу взять на почте справку (на всякий случай)?
2. Как лучше присоединить к апелляционной жалобе (она уже отправлена почтой 12.06.2015) ответ из центрального почтового отделения о дате получения СН?
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрый вечер! Сегодня (наконец-то!) прислали ухвалу по почте (мы ее уже получали в канцелярии 08.06.2015), а также пришел ответ из центрального почтового отделения о том, что СН мы получали 22.01.2015, как мы и заявляли суду.
В связи с этим хочу посоветоваться - как лучше:
1. По дате получения ухвалы (15.06.2015) сразу взять на почте справку (на всякий случай)?
2. Как лучше присоединить к апелляционной жалобе (она уже отправлена почтой 12.06.2015) ответ из центрального почтового отделения о дате получения СН?
Апелляционную жалобу подавали вместе с отдельным заявлением о возобновлением срока?
К этому заявлению надо прикладывать подтверждение о дате получения. Можно копию конверта с штампом почты(там стоит дата) . Можно указать на расписку из канцелярии от 08.06.15г. В данном случае главное наличие самого заявления. Без заявления откажут в рассмотрении.
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрый вечер!
Да, к апелляции прикладывала заявление о продлении срока на обжалование.
Но дело не в этом - конверт приложила, а ответ с почты пришел позже, чем я апелляцию подавала, теперь этот ответ нужно как-то добавить к апелляции.
И еще мне по почте прислали ухвалу, кот. я к тому времени уже получила в канцелярии (видно навела у них "шороху" выпытывая почему не уведомили меня, что дело уже рассмотрено) - так вот не придумает ли суд опять - что я эту ухвалу получила в срок и сроки для обжалования давно "ушли". Может справку взять в почтовом отделении. чтобы лежала...
Они правда за нее денег просят. На Главпочтамте - бесплатно и  письмо прислали с уведомлением, а в отделении почему-то платно...
Спасибо.
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрий вечір! Сьогодні (нарешті!) прислали ухвалу поштою (ми її вже отримували в канцелярії 08.06.2015), а також прийшла відповідь з центрального поштового відділення про те, що СН ми отримували 22.01.2015, як ми і заявляли суду.
У зв'язку з цим хочу порадитися - як краще:
1. За датою отримання ухвали (15.06.2015) відразу взяти на пошті довідку (про всяк випадок)?
2. Як краще приєднати до апеляційної скарги (вона вже відправлена поштою 12.06.2015) відповідь з центрального поштового відділення про дату отримання СН?

Так, до апеляції прикладала заяву про продовження строку на оскарження.
Але справа не в цьому - конверт доклала, а відповідь з пошти прийшла пізніше, ніж я апеляцію подавала, тепер цю відповідь потрібно якось додати до апеляції.
І ще мені поштою дійшла ухвала, яку я на той час вже отримала в канцелярії суду (вочевидь я влаштувала переполох, випитуючи чому не повідомили мене, що справа вже розглянута) - так от, чи не придумає суд знову - що цю ухвалу я отримала в строк і терміни для оскарження давно "пішли ". Може довідку узяти в поштовому відділенні, щоб була...
Отже вони за неї грошей просять. У Центральному відділенні - безкоштовно і лист надіслали з повідомленням, а у районному відділенні чомусь платно ...
Дякую.

« Останнє редагування: 17 Червня 2015, 00:08:13 від Юлиябел »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Автор: Юлиябел:
Цитувати
відповідь з пошти прийшла пізніше, ніж я апеляцію подавала, тепер цю відповідь потрібно якось додати до апеляції.
Отримаєте від апсуду ухвалу про відкриття провадження, подасте прямо до апсуду клопотання про долучення доказу з поясненням про його отримання після подання апскарги і додасте копію конверту центрального відділення та роздруківку з сайту Укрпошти за № листа.
Цитувати
І ще мені поштою дійшла ухвала, яку я на той час вже отримала в канцелярії суду (вочевидь я влаштувала переполох, випитуючи чому не повідомили мене, що справа вже розглянута) - так от, чи не придумає суд знову - що цю ухвалу я отримала в строк і терміни для оскарження давно "пішли ". Може довідку узяти в поштовому відділенні, щоб була...
Якщо лист рекомендований, то можна узяти. Можна   роздруківку з сайту Укрпошти за № листа. З Ухвадою повинен бути супровідний лист  суду. В ньому є дата. Якщо ця дата не раніш ніж за 5 днів до відправлення апскарги, можно просто подати копію цього листа (пошта строк 5 днів, а ще поки канцелярія суду відправила на пошту...).
Цитувати
Отже вони за неї грошей просять.
Довідка платна. Центральне Вам відповіло як на заяву за законом про звернення громадян, тому й безкоштовно.
Автор: Gelo:
Цитувати
К этому заявлению надо прикладывать подтверждение о дате получения. Можно копию конверта с штампом почты(там стоит дата) .
Штемпель на конверті - дата відправлення.
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email