Шановні добродії!
На початку вересня 2014 року я отримав судовий наказ, який був датований початком серпня, на стягнення з мене на користь районого Комунального підприємства по утриманню житлового господарства заборгованості за житлово-комунальні послуги. В визначений термін (до десяти днів) я написав заяву про скасування цього судового наказу і з додатками направив його поштою до суду (ціний лист з описом вкладення і з повідомленням про вручення). Через деякий час я отримав поштою копію Ухвали суду про те, що суд розглянув матеріали справи і вирішив мою заяву задовольнити, судовий наказ (з сумою вимоги та судовим збором) скасувати і роз’яснити стягувачу, що заявлені вимоги можуть бути розглянуті у позовному провадженні з додержанням загальних правил...
На сайті суду я не знайшов інформації про час розгляду цієї справи. Тому розгляд справи відбувався без мене. Представник КП також не з'явився.
Вчора 02 червня 2015 року рекомендованим листом я отримав постанову державного виконавця про відкриття виконавчого провадження за тою самою справою від початку серпня на суму яка складається з суми вимог КП та судового збору. Я взагалі не розумію як могло таке статись.
Постанова може бути оскаржена у десятиденний термін начальнику відповідної служби ДВС, або до суду.
На оскарження ДЕСЯТЬ днів, а на сплату – СІМ?
Порадьте, будь ласка, як краще діяти у цій ситуації. На що можна сподіватись? Які можливі варіанти дій (Скарга до ДВС, до прокуратури, позов в суд до КП, чи щось інше). Які можливі наслідки? Якийсь документ повинен з’явитись і залишитись інакше цей безлад буде розповсюджуватись нескінченно.
Від скарг, заяв, позовів ніякого задоволення не відчуваю. Відчуття студента, якому через три дні потрібно скласти іспит з японської мови, а він рідну мову не знає.