'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Відкрите виконавче провадження по скасованому судовому наказу  (Прочитано 4310 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Чечако

• Гість

Шановні добродії!
На початку вересня 2014 року я отримав судовий наказ, який був датований початком серпня, на стягнення з мене на користь районого Комунального підприємства по утриманню житлового господарства заборгованості за житлово-комунальні послуги. В визначений термін (до десяти днів) я написав заяву про скасування цього судового наказу і з додатками направив його поштою до суду (ціний лист з описом вкладення і з повідомленням про вручення). Через деякий час я отримав поштою копію Ухвали суду про те, що суд розглянув матеріали справи і вирішив мою заяву задовольнити, судовий наказ (з сумою вимоги та судовим збором) скасувати і роз’яснити стягувачу, що заявлені вимоги можуть бути розглянуті у позовному провадженні з додержанням загальних правил...
На сайті суду я не знайшов інформації про час розгляду цієї справи. Тому розгляд справи відбувався без мене. Представник КП також не з'явився.

Вчора 02 червня 2015 року рекомендованим листом я отримав постанову державного виконавця про відкриття виконавчого провадження за тою самою справою від початку серпня на суму яка складається з суми вимог КП та судового збору. Я взагалі не розумію як могло таке статись.
Постанова може бути оскаржена у десятиденний термін начальнику відповідної служби ДВС, або до суду.
На оскарження ДЕСЯТЬ днів, а на сплату – СІМ?
Порадьте, будь ласка, як краще діяти у цій ситуації. На що можна сподіватись? Які можливі варіанти дій (Скарга до ДВС, до прокуратури, позов в суд до КП, чи щось інше). Які можливі наслідки? Якийсь документ повинен з’явитись і залишитись інакше цей безлад буде розповсюджуватись нескінченно.
Від скарг, заяв, позовів ніякого задоволення не відчуваю. Відчуття студента, якому через три дні потрібно скласти  іспит з японської мови, а він рідну мову не знає.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
На сайті суду я не знайшов інформації про час розгляду цієї справи. Тому розгляд справи відбувався без мене. Представник КП також не з'явився.
Якої справи? Після скасування СН була справа?
ВДВС провадження відкрило на підставі СН, чи на підставі виконавчого листа?
Багато незрозумілого. Ознайомтесь з "Правилами форуму" ( зверніть увагу на п.  3).
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Шановні добродії!
Чтобы Вас поняли и помогли надо здесь выложить копии документов (личные данные можете удалить). Специалисту надо видеть. Надо разобраться со сроками в первую очередь. Кто, что и когда Вам вручил. Даже переписывание не отразит всю ситуацию на листе.
Без документов помощь будет не полной и спонтанной.

Принятие и отмена судебного приказа может выполнена судом без присутствия сторон.
Записаний

Чечако

• Гість

Шановні добродії! Дякую за швидке реагування. Додаю основні матеріали без персональних данних. Підготовка матеріалів у електронному вигляді та виключення персональних данних у мене зайняло багато часу (немає практики). Крім судового наказу ніякої іншої справи не було. Судовий наказ було видано 2014-08-01, я одержав його у вересні 2014р. У десятиденний термін написав та відіслав поштою заяву на скасування цього судового наказу. У жовтні 2014р поштою отримав копію ухвали про скасування цього судового наказу.  2 червня 2015р я отримав поштою постанову державного виконавця про відкриття виконавчого провадження за цим судовим наказом (за цією справою). Таке відчуття, що у української Феміди усі кінцівки та мізки живуть своїм окремим життям. Може щось інше, про що я не збагну, але вимушен реагувати. Тільки не знаю бажаних варіантів реагування.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Останнє редагування: 05 Червня 2015, 22:02:53 від Юрій Васильович »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Вам потрібно оскаржити постанову держвиконавця в судовому порядку.
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Может до суда подать заявление в ВДВС с просьбой закрыть исполнительное производство на основании принятой Ухвалы и приложить копию. Возможно и отступят. Ухвала ведь имеет законную силу.

Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Может до суда подать заявление в ВДВС с просьбой закрыть исполнительное производство на основании принятой Ухвалы и приложить копию. Возможно и отступят. Ухвала ведь имеет законную силу.
Подати можно... Але слід мати на увазі
Цитувати
2. Боржник   має   право   оскаржувати   рішення,   дії   або
бездіяльність  державного  виконавця  та  інших   посадових   осіб державної виконавчої служби виключно в судовому порядку.
А відлік 10 днів на оскарження вже розпочато.
Приклад реагування начальника на таку заяву є... А як не відреагує?
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Приклад реагування начальника на таку заяву є... А як не відреагує?
Тогда и подавать в суд. Вопрос подобного характера стандартный и подобные накладки были и будут.
Хлопот-то написать заявление и зарегистрировать.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Цитувати
Тогда и подавать в суд.
Срок вже мине... Підстав для поновлення строку НУЛЬ...
Записаний

Чечако

• Гість

Шановні добродії! Щиро дякую за варіанти! Як я розумію, один варіант не виключає другий. Тобто подавати заяву до виконавчої служби і позов до суду. Якщо до реагування на судовий наказ я готувався (тремтів) достатньо довго, то до такого повороту підійшов зовсім не готовий. Театр абсурду. Оскаржувати виконавче провадження, яке з'явилось всупереч Ухвали суду. І ця Ухвала оскарженню не підлягає. Буду шукати варіанти заяв та позовів. МОЖЕ ХТОСЬ ПІДКАЖЕ ЗРАЗОК? Хоча загальний напрямок зрозумілий.
Записаний

Чечако

• Гість

Шановні добродії!  ДОПОМОЖІТЬ ВИЗНАЧИТИСЬ З РОЗМІРОМ СУДОВОГО ЗБОРУ.Підготував заяву до суду "Про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню повністю". Згідно ЦПК ст.369 ч2. Писати заяву виконавцю дурна праця - оскарження дій виконавця боржником тільки через суд. Для виконавця я - боржник, бо у нього є виконавчий лист. Але під той виконавчий лист немає рішення суду. Єдине рішення суду - задовольнити заяву про скасування судового наказу і згідно з цим рішенням я не є боржником, а виконавчого листа не може бути. ДОПОМОЖІТЬ ВИЗНАЧИТИСЬ З РОЗМІРОМ СУДОВОГО ЗБОРУ. Чи то він є, чи його немає. Оскарження виконавчого провадження начебто не потребує судового збору. Як себе вести? Усе колись робиться вперше.
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Для виконавця я - боржник, бо у нього є виконавчий лист.
У меня была подобная ситуация. Пришел судебный исполнитель домой. Договорились на дату и время и встретились в ВДВС где  предьявил Ухвалу по отмене СП и доверенность. На этом вопрос и закрыли.
Подать заявление в ВДВС и одновременно заявление в суд будет вполне разумно.                                                     

Цитувати
ДОПОМОЖІТЬ ВИЗНАЧИТИСЬ З РОЗМІРОМ СУДОВОГО ЗБОРУ.
Подайте в защиту прав потребителей. Это освобождает от оплаты судебного сбора. Если суд решит, что данный вопрос не защищается правами потребителей Вам пришлют уведомление о необходимости оплатить. Где будет указан размер судебного сбора и р/с для оплаты. Укажут сроки на оплату.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

До суду подаєте Скаргу. Судовий збір не сплачується. Дивіться:  http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/v0006740-14
Записаний

Чечако

• Гість

Шановні добродії! Щиро дякую за підтримку. Здається усі питання вичерпані. Сьогодні спробую і заяву до суду подати і заяву до виконавців (хоча б ознайомлю їх з Ухвалою). Як я розумію у виконавців також є можливість вимагати додаткові роз'яснення від суду.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email