Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
2) своєчасно вживати заходів щодо усунення виявлених неполадок, пов'язаних з отриманням житлово-комунальних послуг, що виникли з власної вини;4) за власний рахунок ремонтувати та міняти санітарно-технічні прилади і пристрої, обладнання, що вийшли з ладу з його вини;5) оплачувати житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором або законом;
Рішення ОМС про тариф потрібно бачити з додатком. Додаток потрібно витребувати у ОМС, а не у ВУЖКГ.Якщо додаток аналогічний відповіді ВУЖКГ, то потрібно подавати скаргу до АМКУ. (Взагалі, потрібно було оскаржувати рішення ОМС у суді, як таке, що не відповідає нормам ПКМУ № 869 - 2011р. Але строк 6 місяців). Для АМКУ строк - 5 років. ПКМУ не дозволяє "викидати" з тарифу ремонт покрівлі. Взагалі потрібно від ВУЖГК витребувати розрахунок тарифу у повному обсязі і перевірити його. Тариф на освітлення МЗК більше тарифів на обслуговування інженерних систем?
ВУЖКГ у відповіді вказало ".... ВУЖКГ послуга икачка рідких нечистот надається на підставі учної чи письмової заяви жителів будинку, за результатами послуги підписується наряд, згідно якого розраховується сума до оплати, яка ділиться порівну на кількість прописаних в домоволодінні осіб", письмових заяв мені для ознайомлення не надали, моєї заяви небуло, підскажіть будь-ласка чи є це законним, і яким способом домогтися скасування нарахування суми до оплати за дану "послугу", які мої дії мають бути?