'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Справа за позовом ТОВ "ЖЕК-ПМ" до дописувача ViPerSon  (Прочитано 19448 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

ViPerSon

• *
    • Перегляд профілю

слід: 1) Подати апеляцію (змінену) після отримання рішення з клопотанням про поновлення строків на оскарження; 2) В апеляціїї, серед інших доводів, зазначити, що постановами в адмін. справах № 2а-1888/10 та № 2а-118/11 встановлено юридичний факт неутворення Київрадою VI скликання (каденції 2008-2014 років) власного виконавчого органу на базі КМДА (тобто, органу місцевого самоврядування -ОМС), а відтак і відсутності підстав вважати, що вказане РКМДА прийнято саме ОМС, а не КМДА, як місцевим органом державної виконавчої влади, на що останнє немає повноважень (крім того, РКМДА підписаним О. П. Поповим, який ніколи не обирався і не був посадовою особою ОМС);
1) Чому Ви вважаєте, що треба подати саме змінену Апеляційну скаргу, а не доповнення до вже зареєстрованої? І необхідне клопотанням про поновлення строків на оскарження? Я ж вклався в строк і вчасно подав Апеляційну скаргу. Невже для зміненої скарги необхідне клопотання?
2) Я ще в першому своєму "Запереченні" вказував на цей "юридичний факт неутворення Київрадою VI скликання (каденції 2008-2014 років) власного виконавчого органу на базі КМДА (тобто, органу місцевого самоврядування -ОМС)". Але в Апеляційній скарзі чомусь пропустив. Дякую, обов'язково доповню.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Юрій Васильович, не заперечуєте виділити питання ПКМУ № 1521  в окрему тему?
Виділити не проблема. Але по-перше потрібно "рвати" Ваш пост « Reply #12. бо Ви в ньомму зразу по двох "напрямках відстрілялися". По-друге почти тему з мого посту « Reply #8, не чіпаючи Ваші попередні, теж якось буде не спочатку....
А відділяти ще раніш недоцільно,  бо "рватиметься" ця тема.
Доречі читаю далі і бачу, що не таке воно  тут і зайве...

Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Цитувати
Відповідно до розділу 3 Статуту ТОВ «ЖЕК-ПМ» у Позивача відсутній такий предмет діяльності, як “надання житлово-комунальних послуг”, а тому Позивач взагалі не має права бути виконавцем та надавати ЖК-послуги.
А що то за КВЕД як “надання житлово-комунальних послуг"? І який КВЕД у Статуті?
До 2010р. для надання послуг з утримання будинку був потрібен КВЕД 70.32.0    
Цитувати
Управління нерухомим майном
Цей підклас включає:
    управління від імені власника житловою нерухомістю: виконання комплексу послуг із забезпечення функціонування житлового та нежитлового нерухомого майна (поточне обслуговування та ремонт, контроль систем опалення та кондиціювання, прибирання та загальний догляд за приміщеннями тощо); послуги консьєржа; управління житлом та іншим нерухомим майном у співвласності
В 2010р. КВЕД 70.32.0 трансформовано в КВЕД 81.10
Цитувати
81.10    
Комплексне обслуговування об'єктів
Включає усі види економічної діяльності, які відносилися до позиції 70.32.0,
зокрема:
    діяльність ЖЕКів;
    діяльність консьєржів;
    управління житлом та іншим нерухомим майном у співвласності (діяльність гаражних та житлово-будівельних кооперативів, садових товариств).
Так не має право ТОВ «ЖЕК-ПМ» надавати жкп,  чи можливо має?  Наведіть цитати зі Статуту.
Записаний

ViPerSon

• *
    • Перегляд профілю

Юрій Васильович, в статуті КВЕДів немає взагалі.
Там є пункт "Предмет діяльності" і в ньому десятків п'ять видів. В тому числі і оптова торгівля, інжінірінгові послуги, і столярні та плиточні роботи, і оренда, і будівництво трубопроводів, і ...
Найбільш близьким є "управління нерухомим майном".
Я можу пошукати Довідку статистики але по-перше вона буде свіжа, а не тих часів, а по-друге вона вторинний документ. Про неї в Законі нічого не має, а про "Предмет діяльності" є. ;)
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Цитувати
4.1. Так, ще в жовтні 2010 року я написав лист(наявний в матеріалах справи), що зареєстрований в ТОВ «ЖЕК-ПМ» за № 53 від 14.10.2010 року з вимогою підготувати та надати для підписання «Договір про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» текст якого відповідав би Типовому договору затвердженому ПКМУ № 529 від 20.05.2009р., підготувати та надати для підписання «Договір про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення».
Тобто ще в жовтні 2010р. Ви визнавали право ТОВ «ЖЕК-ПМ» надавати жкп? Зараз, яцитував у попередньому пості,  не визнаєте... Ви добре пояснювали підстави таких змін? Ці підстави реальні?

Цитувати
Найбільш близьким є "управління нерухомим майном".
Так ото ВОНО і є. КВЕД 70.32.0 
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Апеляційна:
Цитувати
1. Подільський районний суд м. Києва не прийняв до уваги (неповнота встановлення обставин, які мають значення для справи) те що:
   - ТОВ «ЖЕК-ПМ» надає послуги в будинку за адресою: м. Київ, вул Вишгородська 45/2 без законних підстав, оскільки без рішення власника будинку почав надавати житлово-комунальні послуги в порушення Закону України "Про житлово-комунальні послуги".
От ми й повертаємось... Хто то такий ВЛАСНИК БУДИНКУ? Ви застосували такий термін, але не навели доказів, посилань на докази, що Ви вже надали в першій інстанції... Якщо є власник будинку, то потрібно це довести. Доводити потрібно не тільки вимоги позивачу, а й заперечення відповідачу.
Бац....
Цитувати
- ТОВ «ЖЕК-ПМ» ніяк не відреагував на Акт-претензію від 04 грудня 2013 р., що був складений мною та іншими власниками квартир будинку в порушення статті 18 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", не виправив недоліки, що були зазначені в Акті-претензії, тобто надавав неякісні послуги.
Ви надавали акт-претензію, тобто Ви визнали право ТОВ "ЖЕК-ПМ" на надання послуг у Вашому будинку? Але ж це суперечить попередньому абзацеві... 

Редакційно:
Цитувати
що був складений мною та іншими власниками квартир будинку в порушення статті 18 Закону України "Про житлово-комунальні послуги"
Це звучить так, що Ви з іншими порушили ст. 18 під час складання Акту. Треба "переробити" речення.
Цитувати
Однак суддя не лише не заслухала мої пояснення та розглянула вказані заяви але навіть не прийняла їх
Мабуть НЕ розглянула...
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Цитувати
(стор. 5, абзац 5),
Жодного посилання на номери аркушів справи...
Записаний

ViPerSon

• *
    • Перегляд профілю

От ми й повертаємось... Хто то такий ВЛАСНИК БУДИНКУ? Ви застосували такий термін, але не навели доказів, посилань на докази, що Ви вже надали в першій інстанції... Якщо є власник будинку, то потрібно це довести. Доводити потрібно не тільки вимоги позивачу, а й заперечення відповідачу.
Я використав термін ЗУ про ЖКП. Ст. 1,23. Там мова йде саме про "власника". Тому так і використав.
В інших місцях я також використовував власники квартир(співвласники будинку)
В любому випадку - рішення власника (чи співвласників) є необхідним для передачі на баланс ( Ст. 1,23), а його не було взагалі.

Цитувати
Ви надавали акт-претензію, тобто Ви визнали право ТОВ "ЖЕК-ПМ" на надання послуг у Вашому будинку? Але ж це суперечить попередньому абзацеві... 

Чому "право"? Ми визнали "факт" надання послуг. Неякісних. А не "право" їх надавати.

Цитувати
(стор. 5, абзац 5),
Жодного посилання на номери аркушів справи...
Скрізь посилання на документ, про який йде мова. В даному випадку - Пояснення.
Дякую за редакційні правки.
Записаний

ViPerSon

• *
    • Перегляд профілю

От ще гадаю - скаргу в ВККС зараз писати, чи дочекатися тексту рішення? Там ще підстави будуть, очікую.
Хоча довго може доведеться чекати - найшов в мережі Рішення ВККС № 225/дп-14 від 30.01.2014 по судді Трегубенко. Так вона тоді своє рішення 3 місяці писала. Лиш догану отримала.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Я використав термін ЗУ про ЖКП. Ст. 1,23. Там мова йде саме про "власника". Тому так і використав.
В інших місцях я також використовував власники квартир(співвласники будинку)
В любому випадку - рішення власника (чи співвласників) є необхідним для передачі на баланс ( Ст. 1,23), а його не було взагалі.
Ви не дочитали ст. 23 до кінця:
Цитувати
3. У разі спільної власності кількох співвласників рішення щодо утримання на балансі та/або управління майном приймається відповідно до закону.
Відповідно до закону
Цитувати
У разі  якщо  у  новозбудованому  будинку  власники  квартир, приміщень  протягом  двох  місяців після підписання акта державної приймальної комісії не створюють  об'єднання  і  не  приймають  на баланс основні фонди,  сільська,  селищна,  міська рада може своїм рішенням призначити балансоутримувача.
Очевидно співвласники не створили у свій час ОСББ... Отримали балансоутримувача від ОМС. І 2010р. не створювали ОСББ... А у ОМС могло виникнути купа підстав для відсторонення того, першого, балансоутримувача (  яких, зараз це вже не суттево, наприклад повідомив про намір ліквідуватися). А  Ви ОСББ не створюєте ( а це,  на той час єдина реальна можливість визначити балансоутримувача самим співвласникам. Теоретично можно було б ще визначити Управителя ( Відпповідні "Правила..." були затверджні в 2009р.) але то лише теоретично. Та  Ви й цим не скористалися.
Записаний

ViPerSon

• *
    • Перегляд профілю

Очевидно співвласники не створили у свій час ОСББ... Отримали балансоутримувача від ОМС. І 2010р. не створювали ОСББ... А у ОМС могло виникнути купа підстав для відсторонення того, першого, балансоутримувача (  яких, зараз це вже не суттево, наприклад повідомив про намір ліквідуватися). А  Ви ОСББ не створюєте ( а це,  на той час єдина реальна можливість визначити балансоутримувача самим співвласникам. Теоретично можно було б ще визначити Управителя ( Відпповідні "Правила..." були затверджні в 2009р.) але то лише теоретично. Та  Ви й цим не скористалися.
Вірогідно, дякую.
Зрозумів, що даний момент безперспективний.
« Останнє редагування: 02 Квітня 2016, 20:21:22 від ViPerSon »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Апеляційна скарга подана до канцелярії суду 02.03.2016.
Текст рішення до цього часу "не готовий".

А на що (на які мотиви суду) подана скарга, якщо немає мотивувальної частини рішення? ??? :o
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

1) Чому Ви вважаєте, що треба подати саме змінену Апеляційну скаргу, а не доповнення до вже зареєстрованої? І необхідне клопотанням про поновлення строків на оскарження? Я ж вклався в строк і вчасно подав Апеляційну скаргу. Невже для зміненої скарги необхідне клопотання?

Може читати так: Подати апеляцію (змінену, доповнену). Скарга подається на рішення, а не до рішення і не на Ваші припущення щодо змісту (мотивів) рішення, як у даному випадку. Як слід оскаржувати і в якому саме порядку -неодноразово вказувалося на Форумі (крім написаного у ЦПК).
Записаний

ViPerSon

• *
    • Перегляд профілю

А на що (на які мотиви суду) подана скарга, якщо немає мотивувальної частини рішення? ??? :o
На ігнорування судом Постанови ВСУ від 28.11.2011 року. Це основне.
Та і Апеляційну скаргу я виклав практично повністю.
Навмисно не чекав повного тексту рішення саме щоб не писати Клопотання. Бо воно може бути і не задоволене, в принципі.
А повного тексту рішення до цього часу немає, я вже й скаргу в ВККСУ написав.
Та ще я був певний час відсутній в Україні, а якби рішення появилося саме тоді? Ще більше в Клопотанні пояснювати б довелось. І з невідомим результатом.
Я вважаю за краще "пєрєбдеть". ;)
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Навмисно не чекав повного тексту рішення саме щоб не писати Клопотання.
Не очень понятно в какой момент и каким образом было покинуто последнее заседание. Как это помогло "щоб не писати Клопотання"?
Цитувати
Бо воно може бути і не задоволене, в принципі.
Что, отсутствие на заседании при  объявлении решения суда изменило само решение, в принципе?
Цитувати
А повного тексту рішення до цього часу немає, я вже й скаргу в ВККСУ написав.
Нужно узнать решение суда или важен сам процесс его получения?
 И другое... Откуда известно об отсутствии полного текста решения.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email