'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Позов КП УЖГ Соломянського району м.Києва до stepan та зустрічний позов  (Прочитано 12937 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

12.01.2011р відбулось чергове засідання в справі №2-3054/10 з КП УЖГ Солом. р-ну про стягнення заборгованості.
Представник  позивача (КП УЖГ) повинна був надати правовстановлюючі документи, та докази за моїми "Клопотаннями".
Якщо по правовстановлюючим документам і було дещо надано - Статут КП УЖГ, Свідоцтва про реєстрацію, договори з Київенерго та Водоканалом, та інші документи(не надано копію ліцензії), то із переліку "Забезпечення доказів" було надано тільки табуляграмми, та "Інформація про перерахунки за ЦО".
Ці документи, наскільки я зрозумів, не мають ніяких підписів відповідальних осіб, ні печаток КП УЖГ, або ДЕЖ.
Копії документів мені дали тільки подивитись у с.з.
 На моє питання до представника КП УЖГ - я отримав відповідь, що вони(КП УЖГ) є "виконавцем послуг".
Як тільки сфотографую справу, і отримаю копію аудіозапису с.з. - викладу більш детально(але ще не знаю - як відкрити нову тему)
На моє клопотання, про те щоб зробити перерву в с.з., для того щоб вивчити надані документи - довелось вислухати думку судді про те, що: "... із-за ваших 1700грн., ми що будемо пів року судові засідання проводити?"
Але всеж таки перерву було оголошено, а також було доручено, або запропоновано(або "ухвалено", не знаю як це назвати, слова "ухвала" не було проголошено) позивачу (на моє прохання) надати на слідуюче засідання документ, в якому зафіксовано розмір "Площі прибудинковоїт території будинку" на яку нараховується тариф, а також інформацію про показання будинкового лічильника витрат води.
Суд також повернув мені моє зареєстроване "Клопотання про зупинення процесу в звязку з ліквідацією райрад", без розгляду цього "Клопотання", пояснивши повернення тим, що згідно з інструкцією про документообіг суду, суд не може зберігати в справі копії загальновідомих постанов, та законів(ці постанови йшли як додаток до мого "Клопотання...")
P.S.
Вибачте, підкажіть будь ласка, як створити "нову тему" у розділі "Судові справи"?
« Останнє редагування: 13 Січня 2011, 03:56:32 від stepan »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

P.S.
Вибачте, підкажіть будь ласка, як створити "нову тему" у розділі "Судові справи"?
перейти по ссылке!
Цитувати
Суд також повернув мені моє зареєстроване "Клопотання про зупинення процесу в звязку з ліквідацією райрад", без розгляду цього "Клопотання", пояснивши повернення тим, що згідно з інструкцією про документообіг суду, суд не може зберігати в справі копії загальновідомих постанов, та законів(ці постанови йшли як додаток до мого "Клопотання...")
Полный бред какойто!
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

P.S.
перейти по ссылке!

Перейдя по Вашей ссылке, получаю:
"Вибачте, Ви не можете створювати нові теми в цьому розділі."
И что дальше?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Создайте тему в "Запитаннях", а ктото ее перенесет в судебныне дела!
Или давайте я для Вас создам в судебных , а вы в нее напишите что вам нужно.
« Останнє редагування: 13 Січня 2011, 12:39:37 від ВАВАНчик »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Нову тему в "Судових справах" може створювати Активний дописувач.
Порядок для всіх інших такий: зареєстрований користувач в Запитаннях створює тему "Суд ...Справа № зміст ".
Публікує документи, відбувається спілкування. Після відкриття провадження у справі (опублікована ухвала) - засновник або Адміністратор переносить справу до розділу "Судові справи".
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Шановні учасники форуму!
Підкажіть будь ласка, якщо хтось знає - як знайти діючі на сьогодні реквізити Верховного Суду України?
Три різних сайта дають - три різні відповіді:

1) http://www.scourt.gov.ua/clients/vs.nsf/0/4F4CE4A1DA4DBF90C3257249004F805D?OpenDocument&CollapseView&RestrictToCategory=4F4CE4A1DA4DBF90C3257249004F805D&Count=500&
2) http://verxovniy-sud.spravedlivist.in.ua/Rekviziti-suda.html
3) http://gsgroup.com.ua/sudy.html
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Верховний суд України Адреса: 01024, м. Київ, вул. П. Орлика, 4-а
На цю адресу пів-місяця тому моя касаційна скарга успішно дійшла. І повідомлення про вручення мені повернулось.

Які саме реквізити Вас цікавлять?
« Останнє редагування: 10 Лютого 2011, 17:35:26 від Тетяна Academia »
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю

http://www.scourt.gov.ua/clients/vs.nsf/0/4F4CE4A1DA4DBF90C3257249004F805D?OpenDocument&CollapseView&RestrictToCategory=4F4CE4A1DA4DBF90C3257249004F805D&Count=500&

Ті реквізити ( у цивільних справах) міняються, як риба у воді..
Бажано перевіряти, щоб двічі не платити . Можете позвонити у довідкову службу Верховного суду і перевірити, чи дійсно на момент подачі документів, саме такі реквізити

253-69-54

Сайту Верховного  суду можна довіряти на 90%..але перевіряти треба всерівно
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Верховний суд України Адреса: 01024, м. Київ, вул. П. Орлика, 4-а
На цю адресу пів-місяця тому моя касаційна скарга успішно дійшла. І повідомлення про вручення мені повернулось.

Які саме реквізити Вас цікавлять?
Ну звичайно що банківські реквізити - ІТЗ і Мито, у щорічній зміні свого місцезнаходження я думаю вони точно не зацікавлені.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Ці реквізити дійсно міняються. Іх слід підвірити - або на стенді банку, або в телефонному режимі. Перо якось писав, що зробив оплату за даними  офф. сайту банку. І заяву залишили без руху з вимогою оплати на правильний рахунок.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Простой вопрос:
КАКИМ НПА регламентировано, что каждый дом в городе Киеве должен иметь уникальный адрес.
Помогите если можете. (не могу найти)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Простой вопрос:
КАКИМ НПА регламентировано, что каждый дом в городе Киеве должен иметь уникальный адрес.
Помогите если можете. (не могу найти)

Цитувати
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ БУДІВНИЦТВА, АРХІТЕКТУРИ ТА
                    ЖИТЛОВОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Н А К А З

N 127 від 24.05.2001             

Про затвердження Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z0582-01
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Cогодні знайомився зі справою в Апел. суді, виявилось, що представник позивача долучив 28.01.2011р.(рішення було прийнято 18.01.11р.) до матеріалів справи свою довіреність на 2011р., якої не було в справі, і на двох засіданнях у січні 2011р. представник брала участь у процесі без діючої довіреності, про що я написав в апел. скарзі.
Питання - чи потрібно мені на це відреагувати якось?
Завтра розгляд моєї скарги в Апел. суді.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Шото я не понял.. А как жеж исполнительное производство?
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Шото я не понял.. А как жеж исполнительное производство?
Исполнительное производство - это по делу с КП "Дирекция..." , а по делу с КП УЖГ - завтра апеляция.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email