'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Призначення субсидій з ЖКП після 1 травня 2017 р.  (Прочитано 27275 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

У будь-якому разі не "погашати борги"! Якщо Ви й вирішили ліквідувати "заборгованість" заради субсидії, то треба писати у платіжках "аванс", або "у рахунок майбутніх платежів".
Якщо Ви наприклад заплатили за ЖКП в серпні цього року, і написали, що це є "аванс", або сплата "у рахунок майбутніх платежів", то що заважає "КП" зарахувати сплачені Вами кошти у серпні - на свій рахунок у вересні цього року?
Це буде з їхньої точки зору - зарахування серпневого авансового платежа на їх рахунок за сплату за ЖКП за вересень...
Тобто Ви надписом "аванс" просто погоджуєтесь з тим, що Ваші кошти сплачені сьгодні, будуть зараховуватись на рахунок "КП" на місяць пізніше....
« Останнє редагування: 15 Серпня 2017, 11:58:29 від stepan »
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

Вибачте, але я вважаю, що для прийняття рішення, суду в першу чергу важливо, чи довела сторона свою правоту належними доказами.І я вважаю, що довести доказами те, що так зване призначення платежу "аванс", або "авансовий платіж" - не передбачено наявною платіжною системою, набагато спростіше, ніж довести те, що "я сподівався на те, що перераховані мною гроші відповідач не буде використовувати на те, щоб погашати ними мою заборгованість перед ним"...
Ну от "КП" не визнає те, що Ви платили платіж, як "авансовий", тому, що це не передбачено платіжною системою, і як ви доведете, що це не відповідає дійсності?
"Какие Ваши доказательства?"(с) :)
Звісно, що для перерахунку треба надати докази того, що тарифи були нечинні. Про це річ взагалі не йде. Але якщо Ви будете у платіжці писати про сплату "боргу", або просто платити поточні незаконні платежі, то суддя може сказати, що Ви ж самі визнали тарифи законними і на все погодились. Тоді Вам треба буде доводити, що Ви тоді ще не знали про те, що ці тарифи були нечинні з моменту їх прийняття, але що ось перед тим, як подати цей позов, Вам пояснив юрист, що були адмінсуди, які й визнали їх нечинними з моменту їх прийняття. Але це може також не спрацювати, тому що Ви могли дізнатись про це самостійно з газети "Хрещатик" від 22.04.2016 р. Тому оплата поточних платежів, або навіть так званих "боргів" з призначенням на кшталт того, що я запостив вище, або як я зараз надаю як зразок у вкладенні (вчора я сплатив так званий "борг" на п/р КП для поновлення виплати субсидії з травня 2017 року), є доказ того, що Ви послідовно ніколи не визнавали поточні незаконні тарифи на ЖКП і завжди платили за останніми законними тарифами 2000-2002 р.р.:
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

У будь-якому разі не "погашати борги"! Якщо Ви й вирішили ліквідувати "заборгованість" заради субсидії, то треба писати у платіжках "аванс", або "у рахунок майбутніх платежів".

Якщо Ви наприклад заплатили за ЖКП в серпні цього року, і написали, що це є "аванс", або сплата "у рахунок майбутніх платежів", то що заважає "КП" зарахувати сплачені Вами кошти у серпні - на свій рахунок у вересні цього року?
Це буде з їхньої точки зору - зарахування серпневого авансового платежа на їх рахунок за сплату за ЖКП за вересень...
Тобто Ви надписом "аванс" просто погоджуєтесь з тим, що Ваші кошти сплачені сьгодні, будуть зараховуватись на рахунок "КП" на місяць пізніше....
На жаль, Ви нічого не зрозуміли  :-\. Див мій останній пост.
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Таким чином на даний час у місті Києві не визначені виконавці житлово-комунальних послуг.

http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/88E0A1E641099CAFC22574DB0068AF75?OpenDocument

Оголошення в "Хрещатику" від 06.05.2015 р. (стор. 7) на виконання рішення у справі № 2а-125/11 http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4963.135.html
(click to show/hide)
« Останнє редагування: 18 Серпня 2017, 00:47:11 від stepan »
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

Побачимо, що відповість на мій запит Мінсоцполітики...

Що цей Мінсоц... може відповісти, якщо прийшла команда зверху - максимально скоротити виплати по субсидіям?

http://gro-za.org/forum/index.php?topic=9845.msg59076.html#msg59076
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

На жаль, Ви нічого не зрозуміли :-\. Див мій останній пост.

Та все я зрозумів...
І я мабуть теж, якщо буду сплачувати свою заборгованість, то напишу "призначення платежу" так же як і Ви..."авансовий платіж за такий то період"...
Я просто намагаюсь спрогнозувати те, як суд(коли Ви подасте позов про перерахунок)  може по іншому підійти(а не так як Ви сподіваєтесь зараз...) в питанні оцінки Ваших нібито "авансових платежів"...
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Побачимо, що відповість на мій запит Мінсоцполітики...

Що цей Мінсоц... може відповісти, якщо прийшла команда зверху - максимально скоротити виплати по субсидіям?

http://gro-za.org/forum/index.php?topic=9845.msg59076.html#msg59076

Ну і я Вам казав, що відповідь Мінсоцу буде у повній відповідності з "генеральною лінією партії та уряду"...а ця лінія зараз направлена на максимальне скорочення виплати субсидій...
Я вважаю, що більш перспективним є шлях подання запитів до відділу призначення субсидій з питання - "чи у повній відповідності з п.13 "Постанови КМУ" http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/848-95-%D0%BF/page відділ отримував інформацію про заборгованість громадянина?
(click to show/hide)
Тобто чи отримував відділ призначення субсидій інформацію від підприємств  - "виробників/виконавців житлово-комунальних послуг", чи відділ отримував інформацію від так званого "балансоутримувача", який не є і ніколи не був ні виробником, ні виконавцем послуг, але вважає, що йому за щось заборгували громадяни...
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

Лист Мінсоцполітики № 135/0/113-17/201 від 09.08.2017 р.:
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

Ну і я Вам казав, що відповідь Мінсоцу буде у повній відповідності з "генеральною лінією партії та уряду"...а ця лінія зараз направлена на максимальне скорочення виплати субсидій...
Я вважаю, що більш перспективним є шлях подання запитів до відділу призначення субсидій з питання - "чи у повній відповідності з п.13 "Постанови КМУ" http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/848-95-%D0%BF/page відділ отримував інформацію про заборгованість громадянина?
(click to show/hide)
Тобто чи отримував відділ призначення субсидій інформацію від підприємств  - "виробників/виконавців житлово-комунальних послуг", чи відділ отримував інформацію від так званого "балансоутримувача", який не є і ніколи не був ні виробником, ні виконавцем послуг, але вважає, що йому за щось заборгували громадяни...
1. Ви казали, але з цим ніхто й не сперечався.
2. Всі КП "Керуючі компанії" є балансоутримувачами і виконавцями ЖКП.
Відповідь на Ваше питання тут.
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

На жаль, Ви нічого не зрозуміли :-\. Див мій останній пост.

Та все я зрозумів...
І я мабуть теж, якщо буду сплачувати свою заборгованість, то напишу "призначення платежу" так же як і Ви..."авансовий платіж за такий то період"...
Я просто намагаюсь спрогнозувати те, як суд(коли Ви подасте позов про перерахунок)  може по іншому підійти(а не так як Ви сподіваєтесь зараз...) в питанні оцінки Ваших нібито "авансових платежів"...
Очевидно, що не зрозуміли, бо Ви б не писали вигадки:
для суду у питанню перерахунку важливо лише те, що визнає, або не визнає кожна зі сторін спору.

...я вважаю, що довести доказами те, що так зване призначення платежу "аванс", або "авансовий платіж" - не передбачено наявною платіжною системою, набагато спростіше, ніж довести те, що "я сподівався на те, що перераховані мною гроші відповідач не буде використовувати на те, щоб погашати ними мою заборгованість перед ним"...
Відповідь на питання: "чи є сплачені гроші авансом, чи погашенням "боргу?" лежить у іншій площині, бо воно є похідним від іншого питання: "які тарифи є законними?", на яке вже дали відповідь адмінсуди. Невже це складно зрозуміти? А от якщо споживач буде платити по незаконним (на думку адмінсудів) тарифам, погашати "борги" (особливо після того, як він МІГ дізнатись про такі рішення адмінсудів!), то хто йому "лікар"? Він же САМ визнав тарифи, які йому було виставлено!
« Останнє редагування: 23 Серпня 2017, 23:53:29 від Олександр_2015 »
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

І ще. Не приписуйте мені свої фантазії. Як тільки Ви в суді сказали "...мою заборгованість...", можете готуватись її сплатити, бо Ви її визнали самі.
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Виконавцями яких послуг є КП "Керуючі компанії"?
Подивіться мій пост Reply #48 у цій гілці, я навів докази того, що як найменше до 2010 р. в Києві не було визначено виконавців послуг...
Що до питання - "коли КП "Керуючі компанії" стали балансоутримувачами житлового фонду?", то наприклад КП "Керуючій компанії Соломя"нського району м. Києва" житловий фонд був переданий від КП "Залізничне" за рішенням КМР від 9 жовтня 2014 р. №270/270  http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/3189D138E7D0AA36C2257D7B006866F9?OpenDocument , а в свою чергу КП "Залізничному" , рішенням КМР від 10 листопада 2011 р. №607/6843 http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/A4F996B40506F9B5C225797B006DE353?OpenDocument було закріплене майно на праві господарського відання.
« Останнє редагування: 25 Серпня 2017, 23:07:03 від Юрій Васильович »
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

Подивіться мій пост Reply #48 у цій гілці, я навів докази того, що як найменше до 2010 р. ...
1.
Цитувати
Код КВЕД 43.21 Електромонтажні роботи;
Код КВЕД 43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування;
Код КВЕД 43.31 Штукатурні роботи;
Код КВЕД 43.34 Малярні роботи та скління;
Код КВЕД 43.91 Покрівельні роботи;
Код КВЕД 81.10 Комплексне обслуговування об'єктів;
Код КВЕД 68.32 Управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту (основний);
Код КВЕД 77.11 Надання в оренду автомобілів і легкових автотранспортних засобів;
Код КВЕД 35.30 Постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря
Див також мій пост
2. До чого тут "докази того, що як найменше до 2010 р. ..."? :o До 9 жовтня 2014 року не існувало ніяких КП "Керуючих компаній"!
« Останнє редагування: 25 Серпня 2017, 19:03:44 від Олександр_2015 »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Якщо виконавів послуг з управління та з утримання будинків не визначено, виконавцем є балансоутримувач.
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

2. До чого тут "докази того, що як найменше до 2010 р. ..."? :o До 9 жовтня 2014 року не існувало ніяких КП "Керуючих компаній"!
Існували....
КП "Керуюча компанія" Солом"янського району м. Києва просто мала іншу назву - "КП Дирекція з управління..."
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email