'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Льготная оплата за проезд школьниками и студентами  (Прочитано 68422 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Gelo

  • Досвідчений дописувач
  • ***
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3735
    • Перегляд профілю
    • Email

Інші "порушення", це порушення на  Вашу думку, покищо юридично не доведені. 
Чего их доказывать, если было сказано ... не является основанием для отмены Р.

Все время не покидает мысль (как прочитал об этом в регламенте) о публикации в газете.
Цитувати
2.4.4.  Проект  регуляторного акта разом з аналізом  регуляторного впливу  підлягає оприлюдненню шляхом  опублікування  в газеті "Херсонський вісник" та розміщення на офіційному сайті Херсонської міської ради та її виконавчих органів (www.city.kherson.ua) в строк не пізніше 5-ти робочих днів  з моменту  опублікування повідомлення щодо оприлюднення цього проекту регуляторного акта.
Сильно сомневаюсь в соответствии текста в газете с текстом на сайте. Газету не отредактируешь в отличие от сайта. Уж сильно образцово на сайте изложен проект и анализ. Анализ при этом со всеми расчетами. Очень сомневаюсь в существовании в газете анализа с расчетами. Возможно и текст проекта несколько в другом формате.
Кто в этом сомневается, кому это надо?
(Це теж Ільченко не згадує...). Проте він наполягає, що процедура ДОТРИМАНА.
   Он городской депутат.

На этом обсуждение решений прекращаю до появления доказательств. Сейчас весомых аргументов нет.
Не так чтобы надоело - неинтересно.
Записаний

Gelo

  • Досвідчений дописувач
  • ***
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3735
    • Перегляд профілю
    • Email

Оприлюднення повинно було бути і у печатному ЗМІ. Ви це перевірили? (Це теж Ільченко не згадує...). Проте він наполягає, що процедура ДОТРИМАНА.  Він знає більше від Вас?
Вот нашел объяснение такого поведения Ильченко. Словно произошла какая -то договоренность с ОМС.
Цитувати
Дмитрий Ильченко предложил городскому исполкому принять более раннее решение о повышении стоимости проездаи избежать таким образом юридических поводов для его отмены. При этом он пообещал не оспаривать такое решение исполкома  в суде.

Сам инициатор остановки решения исполкома Дмитрий Ильченко объясняет, что действовал исключительно в правовом поле:
— Есть два способа отмены любого решения исполкома, в том числе и о повышении тарифа на проезд: через суд и на сессии горсовета. Но суд рассматривает только процедурные нарушения, у судьи нет возможности доказывать обоснованность стоимости в четыре, шесть или три гривни. Поскольку процедурные нарушения были только в более позднем решении исполкома, повторная подача иска сейчас неэффективна.
Источник: http://vgoru.org/index.php/template/novini-khersonshchini/item/36606-strasty-vokruh-marshrutok-y-marshrutov
Цитата: " ....у судьи нет возможности доказывать обоснованность стоимости в четыре, шесть или три гривни". Это не просто утверждение, это навязывание обычным гражданам убеждения в невозможности отменить Р 345. Только именно разбирательство в суде в вопросе формирования стоимости тарифа, не позволит в последующем использовать предоставленный расчет для утверждения других тарифов по этой схеме.  Действие Р345 с расчетом суд приостановит и следующий проект будет долго проходить новую регламентную процедуру. Зато в последующем ОМС будет проверять расчеты и публиковать все необходимые документы. Почему Ильченко не захотел этого делать?
Записаний

Gelo

  • Досвідчений дописувач
  • ***
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3735
    • Перегляд профілю
    • Email

Выявленные нарушения при принятии решения №345

1 . Отсутствует экспертиза госрегулятора. Исполком (или разработчик) имел возможность заказать экспертизу Проекта регуляторного акта «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті м. Херсона» та аналізу регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про  встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті м. Херсона».

2. Принимаем, что текст ранее принятого решения № 329 от 06.11.2018 г. соответствует Проекту регуляторного акта (далее-Проект). В новом решении № 345 от 21.11.2018 г. текст не соответствует Проекту. На каком основании внесены следующие изменения :

а).  п.2 решения № 345 - Стало:  Рекомендувати Підприємствам-перевізникам встановити для дітей шкільного віку від 6 до 14 років.  В Проекте было:  Рекомендувати Підприємствам-перевізникам здійснювати перевезення дітей шкільного віку.

б).   п.3.из Проекта не указан в решении № 345 - п.3 На виконання пункту 2 цього рішення, управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради (Віркун М.А.) укласти з Підприємствами-перевізниками (за згодою) додаткові угоди до договорів про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування.

в). п.3.из Проекта не указан в решении № 345 - п. 5. Управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради (Віркун М.А.) забезпечити обов’язкове виконання Резолюції громадських слухань проекту регуляторного акта-рішення виконкому міської ради «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті м. Херсона».

г)   п.4 решения № 345 -  не установлена ответственность Підприємствам-перевізникам за невыполнение этого пункта -   п 4. Встановити, що дія пункту 1 цього рішення (п.1 установлен тариф 6,00 грн) розповсюджується на Підприємства-перевізників, що надають послуги з організації перевезень пасажирів на    міських   автобусних    маршрутах    загального   користування   у   м. Херсоні   та транспортні засоби яких обладнано GPRS-трекерами, виключно за умови виконання останніми, пункту 3 цього рішення. ( п.3 надати онлайн-доступ до даних з встановлених GPRS - трекерів управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури  і зв’язку міської ради, для організації та управління рухом автобусів,)

д).  п.5 решения № 345 – не соответствует п.6 Проекта, в результате утратило действие решение № 350  от 26.10.2017 г. и отменены действующие тарифы на тролейбус по 2,50 грн

3.   Проект регуляторного акта не вносился на рассмотрение городским советом. Основание п.2.4.9. Регламента виконавчих органів Херсонської міської ради от 20.01.2015г. № 3
« Останнє редагування: 28 Листопада 2018, 21:46:28 від Gelo »
Записаний

Gelo

  • Досвідчений дописувач
  • ***
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3735
    • Перегляд профілю
    • Email

              Исследование Аналізу регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету міської ради  «Про  встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті м. Херсона» (далее – Анализ)

      В Анализе основанием для новых тарифов в размере 7,00 грн приняты розрахунки тарифу не на основании автобуса старше 10 лет с количеством посадочных мест до 30 чел., а на основании новового, преобретеннго в кредит автобуса с количеством посадочных мест 54 чел. Расчеты тарифа выполнены на прикладі автобусного маршруту загального користування №8 «ТЕЦ – вул. І.Кулика – мкр Корабел (*Гідропарк)».
При изучении приведенных расчетов установлены следующие нарушения:

1. Таблица 2 Розрахунок кількості перевезених пасажирів на добу
          В результате математической ошибки не правильно  определено сколько перевезено в середньому пасажирів за рейс.

2. Таблица 3 Розрахунок кількості перевезених пасажирів на місяць
         Месячное кол-во перевезенных пассажиров завышено на 446 чел.
3. Таблица 4 Розрахунок витрат на пальне за місяць
         Расход определен на автобус вместимостью 54 чел.  Есть автобусы вмстимостью 18, 24 чел.
         Вид топлива - учтено только диз.топливо (ДТ). Отсутствует газовое топливо – стоимость примерно в 2 раза ниже ДТ.
         В расчетах применяется коефіцієнт використання в режимі маршрутного таксі – Незаконно. Приватне підприємство «Корнет-Стиль» на підставі договору про організацію перевезень на міському автобусному маршруті загального користування.
 Решением № 345 утверждены тарифы Підприємствам-перевізникам, що надають послуги з організації  перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у   м. Херсоні
       В расчетах применяется коефіцієнт використання в зимовий період –  к = 1,05 завышен, примерно в 5 раз. В расетах применяется и на летний период.
-Приказ минтранспорта от10.02.1998 г. №42 п.п.3.1.1.1 Залежно від фактичної температури повітря навколишнього середовища: від 0°C (включно) та до -5°C включно - до 2%;
-ДСТУ-НБВ, 1.1-27 2010 "Строительная климатология", Продолжительность безморозного периода составляет (средняя) -179 дней. Климат в Херсоне является переходным от степного к приморскому, умеренно-континентальный, с мягкой зимой (средняя температура -1 -3 С)

4. Таблица 9 Розрахунок витрат на заробітну плату  та ЄСВ за місяць
   Общеизвестный факт, во всех автобусах водитель получает оплату за проезд.
Под большим сомнением, что обсдуживание 1-го автобуса осуществляется 3 –мя водителями.
Кондукторов (2 чел.) в автобусах нет.
Наличие ремонтников в кол-ве 102 чел.  (320 авто * 0,32 на 1 транспорт) – сомнение достоверности.            Необходимо все проверить в ПФ.

5. Таблица 10 Розрахунок амортизаційних витрат
Незаконно включена оплата %% по кредиту, основание п.9 приказа Минфина Украины N 318 від 31.12.1999 г.

 6. Говоря о решении проблем перевозчиков поднятием стоимости проезда следует принять во внимание, что за время действия новых тарифов (это 10 дней) перевозчики не улучили соблюдение графика движения автобусов особенно после 19,00 часов. Навигация не работает должным образом. 
          Утверждение в Анализе, что повышение тарифов надасть підприємствам-перевізникам можливість спрямовувати кошти на підвищення безпеки перевезень,  амортизаційні витрати та подальше обладнання транспортних засобів системами навігації, забезпечить належне виконання графіків руху транспортних засобів,   не подтверждается без установления сроков, обязанностей и ответственных за выполнение пунктов из решения № 345. Можно считать безответственным и корумпированным действием принятие такого решения.

7.  Подобная ситуация и с благотварительной бесплатной перевозкой льготников 13 категорий. В автобусах отсутствует информация с перечнем льготников бесплатного проезда. То есть фактически перевозится незначительная часть льготников, а в Анализе говорится о благотворительности перевозчиков в размере 42 млн. грн.

8.  При отсутствии публикации Анализа в газете «Прямо в руки» отмена решения №345 подлежит на основании Закона Украины «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» от 11 вересня 2003 року № 1160-IV
Статья 36  Особливостіать прийняття регуляторних актів органами та посадовими особами місцевого самоврядування
Регуляторний акт не може бути прийнятий або схвалений уповноваженим на це органом чи посадовою особою місцевого самоврядування, якщо наявна хоча б одна з таких обставин:
відсутній аналіз регуляторного впливу;
проект регуляторного акта не був оприлюднений.
У разі виявлення будь-якої з цих обставин орган чи посадова особа місцевого самоврядування має право вжити передбачених законодавством заходів для припинення виявлених порушень, у тому числі відповідно до закону скасувати або зупинити дію регуляторного акта, прийнятого з порушеннями.

Теперь все.
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Не знаю чи встигну, часу обмаль... Дивіться в продовж дня та завтра вранці.
Купа маячні по "Выявленные нарушения при принятии решения №345"...
Купа помилок по "Исследование Аналізу регуляторного впливу"... Аріфметичні, "нормативні"...
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

8.  При отсутствии публикации Анализа в газете «Прямо в руки» отмена решения №345 подлежит на основании Закона Украины «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» от 11 вересня 2003 року № 1160-IV
Ст. 9
Цитувати
Проект регуляторного акта разом із відповідним аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у спосіб, передбачений статтею 13 цього Закону, не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення повідомлення про оприлюднення цього проекту регуляторного акта.
Ст. 13
Цитувати
Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта з метою одержання зауважень і пропозицій, проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу оприлюднюються шляхом опублікування в друкованих засобах масової інформації розробника цього проекту, а у разі їх відсутності - у друкованих засобах масової інформації, визначених розробником цього проекту, та/або шляхом розміщення на офіційній сторінці розробника проекту регуляторного акта в мережі Інтернет.
Тобто, якщо  «Прямо в руки» визначена рішенням ОМС офіційним виданням для публікацій актів ОМС, то так. Якщо ні і другого офіціного нема, то достаньо оприлюднення на сайті ОМС.
Офіційним був  "Херсонський вісник" , але в 2016р. юрособа припинена...

P.S. з Резолюції :
Цитувати
Проект разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднено у газеті «Прямо в руки» 07.09.2018, у мережі Інтернет на сайті Херсонської міської ради www.city.kherson.ua.
« Останнє редагування: 29 Листопада 2018, 11:11:17 від Юрій Васильович »
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

7.  Подобная ситуация и с благотварительной бесплатной перевозкой льготников 13 категорий. В автобусах отсутствует информация с перечнем льготников бесплатного проезда. То есть фактически перевозится незначительная часть льготников, а в Анализе говорится о благотворительности перевозчиков в размере 42 млн. грн.
Це питання до влади щодо контролю за виконанням умов договорів. Якщо, звісно, такі умови в них є... Це не підстава для скасування рішення...
І на розмір тарифу, я так розумію, це не вплинуло...
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

6. Говоря о решении проблем перевозчиков поднятием стоимости проезда следует принять во внимание, что за время действия новых тарифов (это 10 дней) перевозчики не улучили соблюдение графика движения автобусов особенно после 19,00 часов. Навигация не работает должным образом. 
          Утверждение в Анализе, что повышение тарифов надасть підприємствам-перевізникам можливість спрямовувати кошти на підвищення безпеки перевезень,  амортизаційні витрати та подальше обладнання транспортних засобів системами навігації, забезпечить належне виконання графіків руху транспортних засобів,  не подтверждается без установления сроков, обязанностей и ответственных за выполнение пунктов из решения № 345. Можно считать безответственным и корумпированным действием принятие такого решения.
Дотримання графіку не проблема рішення про тариф. Це проблема контролю за виконанням умов договору и дозволу... 10 днів не строк...
"не подтверждается без установления сроков,"  - Аналіз це не наказ і не припис. Констатується можливість...
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

5. Таблица 10 Розрахунок амортизаційних витрат
Незаконно включена оплата %% по кредиту, основание п.9 приказа Минфина Украины N 318 від 31.12.1999 г.
Ви наказ не дочитали
Цитувати
27. До  фінансових витрат відносяться витрати на проценти (за користування кредитами отриманими,  за облігаціями випущеними,  за фінансовою  орендою  тощо) та інші витрати підприємства, пов'язані із  запозиченнями  (крім  фінансових  витрат,  які  включаються до собівартості   кваліфікаційних  активів  відповідно до Положення (стандарту)   бухгалтерського   обліку   31   "Фінансові  витрати" (  z0610-06  ). { Пункт 27 із змінами, внесеними згідно з Наказом Мінфіну N 1176 ( z1342-06 ) від 11.12.2006 }
http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0027-00?find=1&text=%EA%F0%E5%E4%E8%F2#w11
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

4. Таблица 9 Розрахунок витрат на заробітну плату  та ЄСВ за місяць
   Общеизвестный факт, во всех автобусах водитель получает оплату за проезд.
Под большим сомнением, что обсдуживание 1-го автобуса осуществляется 3 –мя водителями.
Кондукторов (2 чел.) в автобусах нет.
Наличие ремонтников в кол-ве 102 чел.  (320 авто * 0,32 на 1 транспорт) – сомнение достоверности.            Необходимо все проверить в ПФ.
Ділетантський підхід.  Рахувати штат треба не по факту, а по нормативам. Якщо, наприклад, 5 робітників працюють за 10, то це не означає, що треба враховувати тільки 5 зарплат... В розрахунку штату треба враховувати норми робочого часу на місяць, на рік, інші показники...
У Вас автобус  тільки на маршруті - 16 годин.    480 годин на місяць (30 дн)      480 : 3 = 160 - близько до середньомісячної норми. А ще є відпустки... І є час роботи водія до виїзду і після повернення ...
За відсутності кондуктора водієві повинні здіснювати ще доплати....
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

3. Таблица 4 Розрахунок витрат на пальне за місяць
         Расход определен на автобус вместимостью 54 чел.  Есть автобусы вмстимостью 18, 24 чел.
Для них тариф може виявитися ще більшим... А ідея правильна. на різних маршрутах зазтосовувати різні автобуси і різний тариф.
       
Вид топлива - учтено только диз.топливо (ДТ). Отсутствует газовое топливо – стоимость примерно в 2 раза ниже ДТ.
Можливо треба врахувати % різних автобусів і рахувати в середньому...
       
  В расчетах применяется коефіцієнт використання в режимі маршрутного таксі – Незаконно. Приватне підприємство «Корнет-Стиль» на підставі договору про організацію перевезень на міському автобусному маршруті загального користування.
Решением № 345 утверждены тарифы Підприємствам-перевізникам, що надають послуги з організації  перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у   м. Херсоні
Законно. Маршрутне таксі це автобус маршруту загального користування.
 
       В расчетах применяется коефіцієнт використання в зимовий період –  к = 1,05 завышен, примерно в 5 раз. В расетах применяется и на летний период.
-Приказ минтранспорта от10.02.1998 г. №42 п.п.3.1.1.1 Залежно від фактичної температури повітря навколишнього середовища: від 0°C (включно) та до -5°C включно - до 2%;
-ДСТУ-НБВ, 1.1-27 2010 "Строительная климатология", Продолжительность безморозного периода составляет (средняя) -179 дней. Климат в Херсоне является переходным от степного к приморскому, умеренно-континентальный, с мягкой зимой (средняя температура -1 -3 С)
Ви не вмієте рахувати теж... 1,05 це не в 5 раз. бо 2% це 1,02.... До того ж там допускаєтся перевищення коефіцієнту...
За розрахунком тариф зимового місяця 7,68, а Вам встановлюють 6,00 весь рік...
« Останнє редагування: 29 Листопада 2018, 09:36:23 від Юрій Васильович »
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

1. Таблица 2 Розрахунок кількості перевезених пасажирів на добу
          В результате математической ошибки не правильно  определено сколько перевезено в середньому пасажирів за рейс.
2. Таблица 3 Розрахунок кількості перевезених пасажирів на місяць
         Месячное кол-во перевезенных пассажиров завышено на 446 чел.
Все там вірно...
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

В Анализе основанием для новых тарифов в размере 7,00 грн приняты розрахунки тарифу не на основании автобуса старше 10 лет с количеством посадочных мест до 30 чел., а на основании новового, преобретеннго в кредит автобуса с количеством посадочных мест 54 чел.
А чому не 20 років?
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Выявленные нарушения при принятии решения №345
1 . Отсутствует экспертиза госрегулятора. Исполком (или разработчик) имел возможность заказать экспертизу Проекта регуляторного акта «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті м. Херсона» та аналізу регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про  встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті м. Херсона».
Це факт чи припущення?
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

2. Принимаем, что текст ранее принятого решения № 329 от 06.11.2018 г. соответствует Проекту регуляторного акта (далее-Проект). В новом решении № 345 от 21.11.2018 г. текст не соответствует Проекту. На каком основании внесены следующие изменения :
Р345 відповідає проекту оприлюдненому http://www.city.kherson.ua/articles/proekti-regulyatornih-aktiv-2
а).  п.2 решения № 345 - Стало:  Рекомендувати Підприємствам-перевізникам встановити для дітей шкільного віку від 6 до 14 років.  В Проекте было:  Рекомендувати Підприємствам-перевізникам здійснювати перевезення дітей шкільного віку.
відповідає проекту оприлюдненому http://www.city.kherson.ua/articles/proekti-regulyatornih-aktiv-2
В Проект можна вносити зміни...
б).   п.3.из Проекта не указан в решении № 345 - п.3 На виконання пункту 2 цього рішення, управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради (Віркун М.А.) укласти з Підприємствами-перевізниками (за згодою) додаткові угоди до договорів про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування.
відповідає проекту оприлюдненому http://www.city.kherson.ua/articles/proekti-regulyatornih-aktiv-2
В Проект можна вносити зміни...   Без тексту "старих" договорів говорити про потребу у додатковій угоді безглуздо...
в). п.3.из Проекта не указан в решении № 345 - п. 5. Управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради (Віркун М.А.) забезпечити обов’язкове виконання Резолюції громадських слухань проекту регуляторного акта-рішення виконкому міської ради «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті м. Херсона».
Резолюція громадских слухань має РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ характер. 
Цитувати
Стаття 76
Громадські  слухання проводяться з питань щодо розгляду :
        - програми соціально - економічного розвитку;
-   пропозицій щодо проекту бюджету міста;
-   створення об’єднаної територіальної громади та об'єднання територіальних громад;
- актів органів державної влади, підприємств, установ та організацій, що стосуються інтересів територіальної громади міста.
Пропозиції, внесені за результатами громадських слухань відповідно до цього пункту, письмово оформлюються у вигляді резолюції і передаються до міської ради та її виконавчих органів разом із протоколом.

Стаття 89
За результатами громадських слухань приймається рішення. Право голосу на слуханнях мають лише особи, що володіють правом голосу на місцевих виборах та проживають відповідно на території міста або населеного пункту, що належить до юрисдикції міської ради.
Рішення відповідних громадських слухань приймається у формі резолюції. Резолюція громадських слухань є рекомендаційним актом для відповідної ради, який підлягає розгляду на сесії відповідної ради, а також розгляду міським, селищним, сільським головами.
За результатами розгляду відповідних громадських слухань міська, селищна, сільська ради, міський, селищний, сільський голови приймають у межах своєї компетенції відповідні рішення та враховують їх у своїй діяльності.
Суб’єкт ініціативи проведення слухань оприлюднює рішення громадських слухань через ЗМІ.

г)   п.4 решения № 345 -  не установлена ответственность Підприємствам-перевізникам за невыполнение этого пункта -   п 4. Встановити, що дія пункту 1 цього рішення (п.1 установлен тариф 6,00 грн) розповсюджується на Підприємства-перевізників, що надають послуги з організації перевезень пасажирів на    міських   автобусних    маршрутах    загального   користування   у   м. Херсоні   та транспортні засоби яких обладнано GPRS-трекерами, виключно за умови виконання останніми, пункту 3 цього рішення. ( п.3 надати онлайн-доступ до даних з встановлених GPRS - трекерів управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури  і зв’язку міської ради, для організації та управління рухом автобусів,)
Якась маячня...   Якщо транспортні засоби  обладнано GPRS-трекерами але доступу до даних з встановлених GPRS - трекерів нема, то вже є покарання - тариф  4 грн. замість 6 грн. Якщо перевізник, транспортні засоби  якого обладнано GPRS-трекерами але доступу до даних з встановлених GPRS - трекерів нема, застосовуватиме тариф 6 грн., то відповідальність треба шукати у КК, а не у рішенні про тариф...
Питання встановлення GPRS - трекерів на ті транспортні засоби, які їх не мають, слід вирішувати окремо. Іншим рішенням, бо то не предмет рішення про тариф.
д).  п.5 решения № 345 – не соответствует п.6 Проекта, в результате утратило действие решение № 350  от 26.10.2017 г. и отменены действующие тарифы на тролейбус по 2,50 грн
відповідає проекту оприлюдненому http://www.city.kherson.ua/articles/proekti-regulyatornih-aktiv-2
Це суттєве питання. Слід вносити зміни.
А може хочуть зменшити вартість проїзду  тролейбусі?  ;D
3.   Проект регуляторного акта не вносился на рассмотрение городским советом. Основание п.2.4.9. Регламента виконавчих органів Херсонської міської ради от 20.01.2015г. № 3
1. Це факт чи припущення?
2. П. 2.4.9. НЕ ЗОБОВ'ЯЗУЄ всі проекти рішень виконкому вносити на розгляд міськради.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email