'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Справа по домофонщикам  (Прочитано 110091 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Справа по домофонщикам
« Reply #105 : 17 Червня 2010, 11:38:09 »

Протокол зборів мешканців будинку по домофону від 24.03.2010 та акт обстеження будинку. Написаний красиво. КП Дирекція письмово переклала всю відповідальність на ТОВ "Укрбудсвіт". Підписи під протоколом посадових осіб КП Дирекція та КП Чоколівське.
Тетяна Іванівна, а що протокол Вам надали тільки зараз?
Це ж КП самі створили і надали доказ про свою бездіяльність і невиконання своїх обов`язків. Бо підтвердивши те, що "домофонщики" діяли без дозволу КП, вони фактично підтвердили відсутність будь якого нагляду за будинком майстром КП
(відповідальним за будинок). Самоправство ТОВ "Укрбудсвіт" стало можливим саме через бездіяльність, недбальство КП. Посилання КП на збори мешканців нікчемне, бо навіть за наявності згоди всіх мешканців, узгоджувати роботи з балансоутримувачем потрібно обов`язково.
З іншого боку цей протокол сам нікчемний. Зібрались - Вирішили!!! А хто і як голосував за це "Вирішили" (тим паче, що зазначено що мешканці "висловилися" навпаки). Прямо "Мы посовещались и Я решил".
Стосовно Акту огляду: потрібно домогтися огляду у Вашій ( чим більше буде мешканців то краще) присутності. Потрібно завчасно знати всі недоліки і самим водити "ЦАРІВ" по всьому будинку, "пхати носом" у недоліки і вимагати зазначення їх у Акті, а якщо не все зазначать, то викласти це у своїх застереженнях.

Поки я набрав Ви й самі дали таку ж оцінку протоколу!
« Останнє редагування: 17 Червня 2010, 11:40:42 від Юрій Васильович »
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
« Reply #106 : 17 Червня 2010, 11:42:30 »

Питання про застосування ст.ст. 169 та 224 ЦПК.
Цитувати
...
Стаття 224. Умови проведення заочного розгляду справи
...
2. У разі участі у справі кількох відповідачів заочний розгляд справи можливий у випадку неявки в судове засідання всіх відповідачів.
///
2. Що означає "заочний розгляд справи можливий у випадку неявки в судове засідання всіх відповідачів"? Як це слід розуміти?
Якщо у справі 3 відповідача, один не являється на засідання - заочний розгляд неможливий?
А що можливо? Розглянути справу за участі двох інших відповідачів, прийняти рішення, але воно не буде заочне?
Рішення судом може бути прийняте, але воно не буде у даному випадку заочним.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #107 : 17 Червня 2010, 12:13:00 »

Юріє Васильовичу, поясню, як це було...
В дописі "Re: Справа по домофонщикам « Reply #94 : 28 Квітень 2010, 12:35:25 »" я розмістила відповідь від КП Дирекція. Ані протоколу зборів 24.03, ані акта ніхто мені не надсилав.

В період паперових баталій під час монтажу домофону зверталась я до Солом`янської РДА зі скаргою. ВІдповіді не отримала. Навідалась до них. Повідомили, що відповідь надсилали. Я зробила вигляд, що повірила і написала клопотання "в зв`язку з неотриманням відповіді прошу повторно надати її копію, матеріали громадських слухань та перевірки". І отримала тиждень тому цей пакет документів. Хоча думала отримати протокол зборів від жовтня 2009 року.
Ось так.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #108 : 17 Червня 2010, 14:08:10 »

Зрозуміло. Можливо протоколу від жовтня 2009 року і не було.
А цей протокол вже складався для виправдання бездіяльності КП перед керівництвом (можливоперед райрадою) і щоб райрада могла "аргументовано" відмовити Вам у Ваших скаргах (стала практика чиновників).  Але можлива його поява і в суді, знову таки щоб перекласти провину на "домофонщиків", а також щоб підкреслити що "всі задоволені і лише Ви проти".
 Не зрозумів чому зібрати підписи з 31 квартири (у Вас що 31 квартира всього). І цікаво чи їх зібрали чи ні?.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю
« Reply #109 : 17 Червня 2010, 16:34:44 »

Але можлива його поява і в суді, знову таки щоб перекласти провину на "домофонщиків", а також щоб підкреслити що "всі задоволені і лише Ви проти".
Я розумію, що так і планувалось. Та версію "всі задоволені" не підтримує ЦК України (потрібна згода всіх співвласників). До речі, в цьому протоколі вже з`явилися слова про власників. Раніше мова йшла лише про просту більшість мешканців.
А про використання протоколу в суді. Він же свідчить проти відповідачів. Хоч і нікчемний. Чи я помиляюсь?

Цитувати
Не зрозумів чому зібрати підписи з 31 квартири (у Вас що 31 квартира всього). І цікаво чи їх зібрали чи ні?.
В під`їзді 33 квартири. Мінус я, мінус ініціатор. От і маємо 31. Не зібрала вона 31 підпис. Я так думаю. Навіть, якщо і підробила підписи по 2-3 квартирам, в яких ніхто зараз не мешкає. А щодо підробки підписів - вона вже восени погоріла на цьому. НЕ знаю, чи захоче повторювати. Хоч якийсь інстинкт самозбереження  повинен у людини бути.
« Останнє редагування: 17 Червня 2010, 16:36:29 від Тетяна Academia »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #110 : 17 Червня 2010, 16:48:00 »

Але можлива його поява і в суді, знову таки щоб перекласти провину на "домофонщиків", а також щоб підкреслити що "всі задоволені і лише Ви проти".
Я розумію, що так і планувалось. Та версію "всі задоволені" не підтримує ЦК України (потрібна згода всіх співвласників). До речі, в цьому протоколі вже з`явилися слова про власників. Раніше мова йшла лише про просту більшість мешканців.
А про використання протоколу в суді. Він же свідчить проти відповідачів. Хоч і нікчемний. Чи я помиляюсь?

Цитувати
В під`їзді 33 квартири. Мінус я, мінус ініціатор. От і маємо 31. Не зібрала вона 31 підпис. Я так думаю. Навіть, якщо і підробила підписи по 2-3 квартирам, в яких ніхто зараз не мешкає. А щодо підробки підписів - вона вже восени погоріла на цьому. НЕ знаю, чи захоче повторювати. Хоч якийсь інстинкт самозбереження  повинен у людини бути.
Якби навіть і зібрала, то це її не врятує. Потрібна згода усіх співвласників (ст. 359 ЦК України). І ніякі мінуси не повинні враховуватися.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю
« Reply #111 : 17 Червня 2010, 16:54:56 »

До речі, засідання відкрили і закрили. Представник КП Дирекція просто не прийшла. Клоун від КП Чоколівське теж. Від домофонщиків є клопотання з купою додатків, довідок, лікарняних: "Перенести в зв`язку з тривалою хворобою юрисконсульта". Перенесли, на 17.08.2010, на 11: 00. Я вже сміюсь: "Так ми разом Новий Рік зустрінемо. А там нова зима, новий нечищений сніг. І, не дай Боже, звичайно, можуть бути нові поламані ноги... "
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #112 : 17 Червня 2010, 17:04:51 »

До речі, засідання відкрили і закрили. Представник КП Дирекція просто не прийшла. Клоун від КП Чоколівське теж. Від домофонщиків є клопотання з купою додатків, довідок, лікарняних: "Перенести в зв`язку з тривалою хворобою юрисконсульта". Перенесли, на 17.08.2010, на 11: 00. Я вже сміюсь: "Так ми разом Новий Рік зустрінемо. А там нова зима, новий нечищений сніг. І, не дай Боже, звичайно, можуть бути нові поламані ноги... "
Майте на увазі, що підступна леді - начальник юрвідділу КП "Дирекція" С.А. Попова може влаштувати авантюру, як це вже один раз сталося у даному суді. Не піддайтеся на спокусу ухвалити заочне рішення. Буде так, як у моїй справі про недійсність конкурсу, яка перейшла від судді Мягкохода Ю.В. до Соколової В.В.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #113 : 17 Червня 2010, 17:31:43 »

Цитувати
Якби навіть і зібрала, то це її не врятує. Потрібна згода усіх співвласників (ст. 359 ЦК України). І ніякі мінуси не повинні враховуватися.
саме це й я мав на увазі коли питав про 31 квартиру. який сенс збирати підписи без Вашого, це ж нічого не дає ( а вони вже зразу впевнені, що Вашого  не буде)?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #114 : 17 Червня 2010, 17:42:56 »

Цитувати
саме це й я мав на увазі коли питав про 31 квартиру. який сенс збирати підписи без Вашого, це ж нічого не дає ( а вони вже зразу впевнені, що Вашого  не буде)?
Тема виявилася настільки популярною, що б'є усі рекорди відвідування. Жаль тільки, що ніхто більше, крім Тетяни Іванівни, не наважився судитися з "домофонщиками" та балансоутримувачами будинків.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю
« Reply #115 : 17 Червня 2010, 18:03:12 »

Вікторе Івановичу, дякую за нагадування! Досить тяжко постійно перебувати в усвідомленні підступності і брехливості наших "чиновників та начальників".
Юріє Васильовичу, дякую за "дивні питання"! Вони дозволяють тримати думки в тонусі та дисципліні. Бо помилок при роботі допускаю таки багато. І самій за це потім сумно.
Велика справа - досвід  :)
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #116 : 17 Червня 2010, 18:08:40 »

Цитувати
Тема виявилася настільки популярною, що б'є усі рекорди відвідування. Жаль тільки, що ніхто більше, крім Тетяни Іванівни, не наважився судитися з "домофонщиками" та балансоутримувачами будинків.
Я б наважився та поки що не чіпають.

Цитувати
... помилок при роботі допускаю таки багато. І самій за це потім сумно.
Велика справа - досвід

Не перейматеся! Будемо набиратися досвіду.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю
« Reply #117 : 17 Червня 2010, 18:14:00 »

Жаль тільки, що ніхто більше не наважився судитися з "домофонщиками" та балансоутримувачами будинків.
Лишається посміхнутись та згадати:
"Мы не сделали скандала - нам вождя недоставало.
Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков.
Но на происки и бредни сети есть у нас и бредни,
И не испортят нам обедни злые происки врагов!"
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #118 : 18 Червня 2010, 18:23:46 »

Жаль тільки, що ніхто більше не наважився судитися з "домофонщиками" та балансоутримувачами будинків.
Лишається посміхнутись та згадати:
"Мы не сделали скандала - нам вождя недоставало.
Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков.
Но на происки и бредни сети есть у нас и бредни,
И не испортят нам обедни злые происки врагов!"

"Но на происки и бредни сети есть у нас и бредни" - тут немає помилки?
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #119 : 18 Червня 2010, 19:30:29 »

Ні помилки нема!
"...Мы не делали скандала -
Нам вождя недоставало:
Настоящих буйных мало -
Вот и нету вожаков.
Но на происки и бредни
Сети есть у нас и бредни -
Не испортят нам обедни
Злые происки врагов!..."

В.Высоцкий "Избранное"
Минск
Мастацкая літаратура"
1993г.

Писав Володимир Семенович у 1977 році. Зараз, враховуючи функцію цього сайту, слово "СЕТИ" отримує і дещо новий зміст!

А підчас виконання пісень були і невеличкі відмінності від написаного тексту, то й цитування пані Тетяни вірне.
« Останнє редагування: 18 Червня 2010, 19:38:54 від Юрій Васильович »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email