Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Протокол зборів мешканців будинку по домофону від 24.03.2010 та акт обстеження будинку. Написаний красиво. КП Дирекція письмово переклала всю відповідальність на ТОВ "Укрбудсвіт". Підписи під протоколом посадових осіб КП Дирекція та КП Чоколівське.
Питання про застосування ст.ст. 169 та 224 ЦПК. Цитувати...Стаття 224. Умови проведення заочного розгляду справи...2. У разі участі у справі кількох відповідачів заочний розгляд справи можливий у випадку неявки в судове засідання всіх відповідачів. ///2. Що означає "заочний розгляд справи можливий у випадку неявки в судове засідання всіх відповідачів"? Як це слід розуміти? Якщо у справі 3 відповідача, один не являється на засідання - заочний розгляд неможливий? А що можливо? Розглянути справу за участі двох інших відповідачів, прийняти рішення, але воно не буде заочне?
...Стаття 224. Умови проведення заочного розгляду справи...2. У разі участі у справі кількох відповідачів заочний розгляд справи можливий у випадку неявки в судове засідання всіх відповідачів.
Але можлива його поява і в суді, знову таки щоб перекласти провину на "домофонщиків", а також щоб підкреслити що "всі задоволені і лише Ви проти".
Не зрозумів чому зібрати підписи з 31 квартири (у Вас що 31 квартира всього). І цікаво чи їх зібрали чи ні?.
Цитата: Юрій Васильович від 17 Червня 2010, 14:08:10Але можлива його поява і в суді, знову таки щоб перекласти провину на "домофонщиків", а також щоб підкреслити що "всі задоволені і лише Ви проти". Я розумію, що так і планувалось. Та версію "всі задоволені" не підтримує ЦК України (потрібна згода всіх співвласників). До речі, в цьому протоколі вже з`явилися слова про власників. Раніше мова йшла лише про просту більшість мешканців. А про використання протоколу в суді. Він же свідчить проти відповідачів. Хоч і нікчемний. Чи я помиляюсь?Цитувати Не зрозумів чому зібрати підписи з 31 квартири (у Вас що 31 квартира всього). І цікаво чи їх зібрали чи ні?.В під`їзді 33 квартири. Мінус я, мінус ініціатор. От і маємо 31. Не зібрала вона 31 підпис. Я так думаю. Навіть, якщо і підробила підписи по 2-3 квартирам, в яких ніхто зараз не мешкає. А щодо підробки підписів - вона вже восени погоріла на цьому. НЕ знаю, чи захоче повторювати. Хоч якийсь інстинкт самозбереження повинен у людини бути.
До речі, засідання відкрили і закрили. Представник КП Дирекція просто не прийшла. Клоун від КП Чоколівське теж. Від домофонщиків є клопотання з купою додатків, довідок, лікарняних: "Перенести в зв`язку з тривалою хворобою юрисконсульта". Перенесли, на 17.08.2010, на 11: 00. Я вже сміюсь: "Так ми разом Новий Рік зустрінемо. А там нова зима, новий нечищений сніг. І, не дай Боже, звичайно, можуть бути нові поламані ноги... "
Якби навіть і зібрала, то це її не врятує. Потрібна згода усіх співвласників (ст. 359 ЦК України). І ніякі мінуси не повинні враховуватися.
ЦитуватиЯкби навіть і зібрала, то це її не врятує. Потрібна згода усіх співвласників (ст. 359 ЦК України). І ніякі мінуси не повинні враховуватися.саме це й я мав на увазі коли питав про 31 квартиру. який сенс збирати підписи без Вашого, це ж нічого не дає ( а вони вже зразу впевнені, що Вашого не буде)?
Тема виявилася настільки популярною, що б'є усі рекорди відвідування. Жаль тільки, що ніхто більше, крім Тетяни Іванівни, не наважився судитися з "домофонщиками" та балансоутримувачами будинків.
... помилок при роботі допускаю таки багато. І самій за це потім сумно.Велика справа - досвід
Жаль тільки, що ніхто більше не наважився судитися з "домофонщиками" та балансоутримувачами будинків.
Цитата: gro-za від 17 Червня 2010, 17:42:56Жаль тільки, що ніхто більше не наважився судитися з "домофонщиками" та балансоутримувачами будинків.Лишається посміхнутись та згадати:"Мы не сделали скандала - нам вождя недоставало.Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков.Но на происки и бредни сети есть у нас и бредни,И не испортят нам обедни злые происки врагов!"