'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Солом.р/с, АСК, ВСУ, ВСУ + н/о. Суддя Калініченко О.Б., справа 2-119  (Прочитано 73500 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Підготовлені:
КЛОПОТАННЯ про повне роздрукування технічного запису судового засідання.
ЗАУВАЖЕННЯ щодо технічного запису судових засідань та журналів судових  засідань.
Фонограми в отриманій копії ТЗ с/з 25.03.2010 нерозбірливі. Якісно записаний шум вулиці. Чи варто звертатися з клопотанням "прослухати запис фіксування судового засідання технічними засобами"? Які наслідки може дати ця дія? Чи варто повторно витребувати "якісну" копію ТЗ с/з 25.03.1010? Чи це вже дріб`язкові чіпляння?
Перелічені Вами дії виконати неможливо.  То не варто й звертатися.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Підготовлена скарга голові АП.суду на секретаря за неоформлену справу (не пронумерована, без внутрішнього опису документів, без засвідчувального напису).
Після реєстрації всього цього можна буде вимагати ознайомитися з справою з розглянутими зауваженнями і виправленими недоліками.
Заяву на ознайомлення слід подавати якомога раніше. Бо інакше справа повернеться до суду першої інстанції.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

ЗАУВАЖЕННЯ щодо технічного запису судових засідань та журналів судових  засідань.
Я передбачала цією дією отримати доказ, що секретарем зроблено ТЗ с/з, яким неможливо користуватися. Тим самим позбавлена доказів, що суд не досліджував обставини і прийняв незаконне рішення. Можна буде використати при касаційному оскарженні. І при написанні скарги на суддю. Хіба неправильно?
Знов-таки:
Цитата: gro-za
Набирайте докази. Потім можна намагатися притягти до відповідальності голову ап-суду.
« Останнє редагування: 06 Квітня 2010, 19:20:32 від Тетяна Academia »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Я передбачала цією дією отримати доказ, що секретарем зроблено ТЗ с/з, яким неможливо користуватися. Тим самим позбавлена доказів, що суд не досліджував обставини і прийняв незаконне рішення. Можна буде використати при касаційному оскарженні. І при написанні скарги на суддю. Хіба неправильно?
Знов-таки:
Цитата: gro-za
Набирайте докази. Потім можна намагатися притягти до відповідальності голову ап-суду.
ВС України, як касаційна інстанція, не досліджує докази. Межі перегляду обмежені - порушення норм матеріального та процесуального права, дуже розпливчате формулювання. Роздруківку не виконують навіть суди першої інстанції, хоч їм це було б простіше. Бо нікому прослуховувати та друкувати. Щодо зауважень на технічний запис та журнал - можуть не встигнути ці зауваження дійти до колегії суддів.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Тепер вже можна прозвітувати.
Закінчилась 1 серія епепеї "Отримати копію ухвали та ознайомитись зі справою в Ап.суді м. Києва".
1.  25.03.2010 - постановлена ухвала. Отримала копію ТЗ с/з.
2.  25.03.2010 - прослухала ТЗ с/з - а там суцільний шум вулиці. Наче окремий мікрофон над трасою виставлено. А суддя - ледь не пошепки веде засідання.
3.  29.03.2010 - копії ухвали не видають, матеріалів справи не видають... Справа складна, суддя працює.
4.  29.03.2010 - Зареєстровані в канцелярії "Заява про видачу копії ухвали" та "Заява про ознайомлення зі справою".
5.  01.04.2010 - копії ухвали не видають, матеріалів справи не видають... Усне повідомлення - копія буде приблизно 06 квітня. Все це - розмови. На руках жодного доказу. Як же ж весело! І з чого касаційну скаргу писати?
6.  01.04.2010 - Зареєстровані в канцелярії "ВТРЕТЄ Заява про ознайомлення" (з припискою, що мені в ознайомленні відмовлено), "Скарга на відмову надати копію ухвали", "Скарга на відмову надати справу на ознайомлення". Я цілком усвідомлюю, що якщо не піднімати бучу - тихенько справу запакують, в райсуд відправлять - шукати її там буде і незручно, і марудно. А в Ап. суді хоча б працювати зручно. Та й ЦПК в природі існує. Хоч тим суддям він "до лампочки".
7.  01.04.2010 - З усіма зареєстрованими скаргами йду до керівника канцелярії. Просять почекати. Протягом 10 хвилин керівник канцелярії повідомляє, що справа дуже складна, матеріали у судді, але на 06 квітня мені обов`язково все підготують. Лишається чекати. Хочеться сподіватись, що тишком-нишком справа не втече. А щодо порушених термінів - розмовляли зі мною як з малою дитиною. Дивна я, гляди чого захотіла? Щоб суддя ап. суду вимоги ЦПК виконувала, і вчасно ухвалу підписала.
8.  06.04.2010 - Відвідала канцелярію Ап. суду тричі. І кожного разу - черга. До обіду копії ухвали ще не було. О 16 годині отримала.
8.  06.04.2010 - У відділі по ознайомленню зі справами повідомили, що ознайомитись зі справою, ймовірно,в цей день не зможу. Секретар оформлює справу. Але на ранок 07.04.2010 вже буде точно.
9.  06.04.2010 - Зареєструвала "Заяву на роздрукування ТЗ с/з від 25.03.2010." В канцелярії заяву прийняли, але сказали, що друкувати не будуть.
10. 07.04.2010 - Справу побачила. Нарешті! І навіть пронумеровані аркуші! І навіть внутрішній опис складений! І навіть одна заява та одна скарга від 01.04.2010 підшиті. Куди поділись три інші звернення - невідомо.
11. 07.04.2010 - Зареєструвала "Зауваження щодо оформлення матеріалів справи" - не всі скарги та заяви приєднані, "Зауваження щодо ТЗ та журналу справи" - нечитабельний ТЗ засідання від 25.03.2010, відсутні тестові записи, купа дрібних порушень по начебто проведеній перевірци Оберіга, "Заяву про ознайомлення з справою з розглянутими зауваженнями та роздрукованим ТЗ". Раз вже високоповажні судді Апеляційного суду не побачили ну зовсім ніяких порушень в рішенні судді Калініченко, то нехай нададуть всі необхідні підтвердження щодо розгляду справи та прийняття рішень у нашому "самом гуманном суде в мире". (С, к/ф. Кавказька полонянка).

На тому й завершено першу серію. І яка нормальна людина таке витримає?
Заради справедливості слід зауважити наступне:
- у відділі по ознайомленню зі справами працює виключно професійна, ввічлива, спокійна, доброзичлива людина. Пан Юрій Петрович свою роботу виконує ретельно. З відвідувачами спілкування гідне. У випадку необхідності підкаже людям, яку заяву написати, до кого звернутись, щоб вирішити проблему.
- в канцелярії черги є постійно. Але рухаються вони більш-менш швидко. Співробітники канцелярії спробували були двічі відмовити мені у прийманні та реєстрації заяв. Після аргументованих пояснень проблеми були вичерпані. Скаржитись не доводилось.

Далі буде...
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

І, власне, ухвала апеляційного суду. Ну не розумію я, як можна на чорне казати "біле". І дивитися на світ такими чесними очима. Не розумію.
Робота продовжується. Життя продовжується. Шановні форумчани! Укладайте договори в судовому порядку!
"Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод не спинять Вас"!
Бо по-мирному з шахраями ніколи не домовишся. А з вовками жити- по-вовчі вити.
« Останнє редагування: 07 Квітня 2010, 20:24:04 від Тетяна Academia »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

І, власне, ухвала апеляційного суду. Ну не розумію я, як можна на чорне казати "біле". І дивитися на світ такими чесними очима. Не розумію.
Робота продовжується. Життя продовжується. Шановні форумчани! Укладайте договори в судовому порядку!
"Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод не спинять Вас"!
Бо по-мирному з шахраями ніколи не домовишся. А з вовками жити- по-вовчі вити.
Судді Штелик С.П., Горелкіна Н.А., Ратнікова В.М. створили небезпечний прецедент.
Віднині ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", постанову КМ України "Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій" дякуючи старанням Апеляційного суду м. Києва слід вважати нечинними.
На черзі - Конституція України.  Втім, Конституційний Суд вже по ній потоптався, визнавши коаліцію депутатів ВР законною. Цікаво, як вони аргументували. Завтра рішення КС буде оприлюднене, хоч воно вже відоме. Особливо мене цікавить позиція судді Шишкіна Віктора Івановича, з яким ми свого часу приймали участь у становленні демократії в Україні. Невже й він продався регіоналам?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Мені на шляху пізнання юриспруденції як "науки/ ремесла/ мистецтва можливого" підбираються виключно талановиті вчителі. То нешановна суддя Калініченко О.Б. Тепер судді Штелик С.П., Горелкіна Н.А., Ратнікова В.М.
Що буде далі?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Мені на шляху пізнання юриспруденції як "науки/ ремесла/ мистецтва можливого" підбираються виключно талановиті вчителі. То нешановна суддя Калініченко О.Б. Тепер судді Штелик С.П., Горелкіна Н.А., Ратнікова В.М.
Що буде далі?
Там ще є декілька "талановитих".
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Чи правильно я розумію? Вся ця компанія (Калініченко О.Б., Штелик С.П., Горелкіна Н.А., Ратнікова В.М.) потрапляє до так званого "карантину" - судді, яким я не довіряю слухати всі подальші мої справи і яким я до початку розгляду справ заявляються відвід.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Чи правильно я розумію? Вся ця компанія (Калініченко О.Б., Штелик С.П., Горелкіна Н.А., Ратнікова В.М.) потрапляє до так званого "карантину" - судді, яким я не довіряю слухати всі подальші мої справи і яким я до початку розгляду справ заявляються відвід.
На жаль, у цивільному процесі марно сподіватися на самовідвід судді. По суті, якщо від погоджується з заявою про відвід, то він визнає факт своєї нездатності вирішувати справу неупереджено. А хто з суддів на це піде? Винятки бувають, проте дуже рідко.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

На цей випадок в мене вже заготовлений шаблон документа, що може подаватися разом з позовною заявою.
"До Солом`янського райсуду. Повідомляю, що я не довіряю судді Калініченко слухати справу за моєї участі і прошу не призначати їй справи за моєї участі".
Хоча я чудово розумію, що буде так як буде.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу! Загубила ще одну постанову, допоможіть!
Ви якось казали, що Розпорядження КМДА 640,641,642,643 скасовані двома судовими рішеннями, що набрали чинності.
Одне знайшла. І в Реєстрі рішень, і на сайті.
Постановою Київського апеляційного адміністративного суду у складі колегії суддів:
Головуючого судді Горбань Т.І.,Суддів: Попович О.В., Мамчура Я.С. від 14.01.2009 року у справі 5301/09
скасовано постанову Шевченківського від 5 липня 2007 року у справі №2а-166/2007.
Прийнято нову постанову, якою скасовані розпорядження Київської міської
державної адміністрації від 30.05.2007 року № 640, 642, 643.
Є в реєстрі за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/3307472

Друга постанова не хоче шукатися - хоч плач.
І ще не можу знайти - чи є судове рішення, що набрало чинності, яке скасовує Розпорядження КМДА № 141-144 від 12.02.2007 ?

На сьогоднішній день маємо:
Позов ОСББ "Престиж" (постанова № 8/131 від 24.01. 2008) переглядається повторно в 1 інстанції. (хоч рішення є в реєстрі, номер 1357900)
Позов Партії "Єдність" проти КМДА  переглядається повторно в 1 інстанції
Постанова від 19.10.2009 року у справі № 2а-2292/09 за позовом Кличко - в апеляційному суді.
Постанова від 05.12.2009 року у справі № 2а-57/09 за Вашим позовом - в апеляційному суді.
Останній Ваш позов розглядається.
Чи є ще щось по тарифам?
« Останнє редагування: 28 Травня 2010, 20:12:00 від gro-za »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ви забули про постанову судді Притули Н.Г. про скасування розпорядження КМДА № 641.
Дивіться тут:
http://io.ua/s15831  -  ПОСТАНОВА Шевченківського районного суду м. Києва у справі про тарифи. Текст постанови 05 липня 2007 року Шевченківського районного суду м. Києва у справі про тарифи на ЖКП
Ухвала КААС - http://io.ua/7504534p
Скасоване також розпорядження КМДА від 30.10.2006 р. № 1574 - http://io.ua/s90027
Розпорядження КМДА № 141-144 від 12.02.2007 скасовані розпорядженням КМДА № 641.
« Останнє редагування: 28 Травня 2010, 20:16:25 від gro-za »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Дякую-дякую-дякую! "Слона-то я и не приметил".
Справу з Апеляційного суду ніхто тишком-нишком до райсуду не спровадив. Розглядають таки мої зауваження і клопотання. "Кількість скарг переходить в якість роботи".
Підготувала і подала до Солом`янського райсуду "Заяву про перегляд рішення в зв`язку з нововиявленими обставинами". І відвод судді Калініченко та секретарю Кучерявець в комплекті. В райсуді тиша та спокій.

Якщо є сенс, можна тему переносити в "Судові справи".
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email